Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nerde oyun oynuyorsun kız yoksa dükkanda seksekmi oynuyorsun

serpilcim acaba yaralı bir ceylan gibi yorgunummu desem yoksa yük taşımış bir eşşek kadar yorgunummu desem bilemedim :26: Ama sen anladın bence

fatooo al bendede o kadar cnm seni çok iyi anladım balım yok birbirimizden farkımız biz osmanlı bankasıyız :)))

Anam ben banka olayımda çok önemli değil osmanlı veya işbankasıı napolyon banksında razıyım :)))

tuğba bilir niye öğle dediğimi kızlar bu akşam muhteşem yüzyıl var baklım bu hafta neler olcak

canııım dalmışım ya sayfa açıkda kalmış napıyonuz kaynatmışsınız

evet canım nasılsın

iyi akşamlar hamile manken

yok bacım facede oynuyom bu sefer

kız bu yasinler bitince bir 41 yasinde sizin dükkana okuyalım hep bebek için okuyacak değiliz

ahhhhhhhhhh fatocum ben kendi yüzyılıma bakıyorum hahhahahahhahahahaha

ven_har+,cimcimes53+,serpil02507,

NEYSE CANLARIM BEN KAÇARIM ARTIK. VEN-HAR BEN GELDİM SEN KAÇTIN DİYCEN AMA HEMŞERİM SENDE GEÇ GELDİN.

HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖPÜYORUM. ALLAHIMA EMANET OLUN

bu yasinler bi bitsinde fatoş
okuyalım tabi :)))

anam valla bu akşam yüzyıl falan bilmem ben komedi dükkanı izlerim daha ii rezil şeri izleyeceğime

geçmişi okuyayım dedim azcık.ne muhteşem yüz yılı yahu.izlemeyin öyle zararlı şeyleri.dün kahvaltıda bi komşu ne dese beğenirsiniz. muhteşem yüzyılı izliyomusunuz die sordu bi kaç kişi yok dedi bi kaç kişi evet izliyoruz dedi.sonra dedi ki izleyin izleyin osamanlının pisliklerini demez mi.kan beynime sıçradı.ben de ben osmanlının pislik olduğunu düşünüyorum dedim.misafri olmasam başka şeyler de derdim ama neyse.ben de muhtemelen çocuklar duymasın ya da komedi dükkanını izlerim

Son düzenleme:

deseydin canım o nerden gelmeymiş acep osmanlının pislikleriymiş işte tarihimizi böle yanlış anlatıyolar

izleme venharcım ya çocuklar duymasın yada komedi dükkanı yada ikisinede zap yap

deseydin canım o nerden gelmeymiş acep osmanlının pislikleriymiş işte tarihimizi böle yanlış anlatıyolar

izleme venharcım ya çocuklar duymasın yada komedi dükkanı yada ikisinede zap yap

ya bide ben osmanlı torunuyum diyo.bulgaristan göçmeni sanırım komşum.bişiler dedi ama çok sinirlenmiştim o an ve eblli etmemekle uğraşıyodum.sadece yüzüne bakıyodum anlattıklarını dinlemedim

evet cnm biz senle ya çocuklar duymasını ya da komedi dükkanını izleyek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…