adet bitmeden çektirince daha kolay oluyor sanki.
para tuzağı varya herkes tutturmuş bir yol gidiyor allah hidayet versin
hoşgeldin serpoş
burdayım bacım nerde olacam oyuna dalmışım
fatoo hb nasılsın cnmm :)
nerde oyun oynuyorsun kız yoksa dükkanda seksekmi oynuyorsun
serpilcim acaba yaralı bir ceylan gibi yorgunummu desem yoksa yük taşımış bir eşşek kadar yorgunummu desem bilemedim :26: Ama sen anladın bence
fatooo al bendede o kadar cnm seni çok iyi anladım balım yok birbirimizden farkımız biz osmanlı bankasıyız :)))
yok ben osmanlı bankası olmam ben iş bankası olcam. Cumhuriyetin ilk bankası değilmi tubaaaaaaa biz osmanlı değiliz
nimren kızzzzzzzzzzzz sen ne zaman geldin. öyle sessiz sessiz geçmişi okuyorsun sanırım
nerde oyun oynuyorsun kız yoksa dükkanda seksekmi oynuyorsun
Anam ben banka olayımda çok önemli değil osmanlı veya işbankasıı napolyon banksında razıyım :)))
canııım dalmışım ya sayfa açıkda kalmış napıyonuz kaynatmışsınız
yok bacım facede oynuyom bu sefer
tuğba bilir niye öğle dediğimi kızlar bu akşam muhteşem yüzyıl var baklım bu hafta neler olcak
evet canım nasılsın
iyi akşamlar hamile manken
kız bu yasinler bitince bir 41 yasinde sizin dükkana okuyalım hep bebek için okuyacak değiliz
ahhhhhhhhhh fatocum ben kendi yüzyılıma bakıyorum hahhahahahhahahahaha
tuğba bilir niye öğle dediğimi kızlar bu akşam muhteşem yüzyıl var baklım bu hafta neler olcak
evet canım nasılsın
iyi akşamlar hamile manken
kız bu yasinler bitince bir 41 yasinde sizin dükkana okuyalım hep bebek için okuyacak değiliz
geçmişi okuyayım dedim azcık.ne muhteşem yüz yılı yahu.izlemeyin öyle zararlı şeyleri.dün kahvaltıda bi komşu ne dese beğenirsiniz. muhteşem yüzyılı izliyomusunuz die sordu bi kaç kişi yok dedi bi kaç kişi evet izliyoruz dedi.sonra dedi ki izleyin izleyin osamanlının pisliklerini demez mi.kan beynime sıçradı.ben de ben osmanlının pislik olduğunu düşünüyorum dedim.misafri olmasam başka şeyler de derdim ama neyse.ben de muhtemelen çocuklar duymasın ya da komedi dükkanını izlerim
nazemir ve nimrenden ses çıkmıyor muhtemlen onlarda biz gibi fatooo
deseydin canım o nerden gelmeymiş acep osmanlının pislikleriymiş işte tarihimizi böle yanlış anlatıyolar
izleme venharcım ya çocuklar duymasın yada komedi dükkanı yada ikisinede zap yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?