ya bide ben osmanlı torunuyum diyo.bulgaristan göçmeni sanırım komşum.bişiler dedi ama çok sinirlenmiştim o an ve eblli etmemekle uğraşıyodum.sadece yüzüne bakıyodum anlattıklarını dinlemedim
evet cnm biz senle ya çocuklar duymasını ya da komedi dükkanını izleyek
nedemek istediniz anlamadım ben, fransız kaldım konuya
ben varım...konu başlığı dikkatimi çekti
cimcimemm bana iki tane daha yasin eklermisin akşam okuyayım dedim anca 2 tane gözlerim kapanıyo çok uyku yapıyo progestan :2:
slm kızlar:80::80::80:
aradım hastaneyi özel ve ii bi yer biliyorum prof çekim yapıyomuş o yüzden 200 tl alıyomuş 200 çekim 400 tl
10 dk bayıltıyolarmış neden bu yöntem dedm irandan bile hastalarımız var eğer sorunlu ise bayıltmadan yapılanlarda ikinci çekime gerek oluyo maliyet yükseliyo ve acı çok çekiyo hastalarımız biz 10 dk bayıltma işlemiyle hemen sonuçlarınızı veriyoruz dedi bakalım araştırıyım biraz daha
dr kendisi gelirse hüseyin bey o ne kadar isteyecek o zaman 200 tl belki muayene ücrt ister oda 100 tl 300 tlbi ara konuşcam hüseyin beylede sonu.çta adet bitince 3-5 gün içinde dedi adam vaktımız var
slm kızlar:80::80::80:
aradım hastaneyi özel ve ii bi yer biliyorum prof çekim yapıyomuş o yüzden 200 tl alıyomuş 200 çekim 400 tl
10 dk bayıltıyolarmış neden bu yöntem dedm irandan bile hastalarımız var eğer sorunlu ise bayıltmadan yapılanlarda ikinci çekime gerek oluyo maliyet yükseliyo ve acı çok çekiyo hastalarımız biz 10 dk bayıltma işlemiyle hemen sonuçlarınızı veriyoruz dedi bakalım araştırıyım biraz daha
dr kendisi gelirse hüseyin bey o ne kadar isteyecek o zaman 200 tl belki muayene ücrt ister oda 100 tl 300 tlbi ara konuşcam hüseyin beylede sonu.çta adet bitince 3-5 gün içinde dedi adam vaktımız var
yeni katıldım aranıza sizinle bişey paylaşmak istiyorum kızlar 8 aylık evliyiz geçtiğimiz ay ilk denemeyi yaptık sonuç bu gün belli oldu bebek yoksizce korkmalımıyım doktor hiç sorun yok demişti ama olmadı
bebeğim muayne ücreti almaları çok tuaf burda alınmıyo film için sen 200 tl muayne ucreti verene kadar gel istanbula ben seni götürürüm benim yere misss gibi çektiririrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?