Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcimemm bana iki tane daha yasin eklermisin akşam okuyayım dedim anca 2 tane gözlerim kapanıyo çok uyku yapıyo progestan :2:

slm kızlar:80::80::80:
aradım hastaneyi özel ve ii bi yer biliyorum prof çekim yapıyomuş o yüzden 200 tl alıyomuş 200 çekim 400 tl
10 dk bayıltıyolarmış neden bu yöntem dedm irandan bile hastalarımız var eğer sorunlu ise bayıltmadan yapılanlarda ikinci çekime gerek oluyo maliyet yükseliyo ve acı çok çekiyo hastalarımız biz 10 dk bayıltma işlemiyle hemen sonuçlarınızı veriyoruz dedi bakalım araştırıyım biraz daha
dr kendisi gelirse hüseyin bey o ne kadar isteyecek o zaman 200 tl belki muayene ücrt ister oda 100 tl 300 tl bi ara konuşcam hüseyin beylede sonu.çta adet bitince 3-5 gün içinde dedi adam vaktımız var

bebeğim muayne ücreti almaları çok tuaf burda alınmıyo film için sen 200 tl muayne ucreti verene kadar gel istanbula ben seni götürürüm benim yere misss gibi çektiririrz

ara konuş belki istemez bekleme sanki adetine ne kaldı bugün 26. günün zaten ....

yeni katıldım aranıza sizinle bişey paylaşmak istiyorum kızlar 8 aylık evliyiz geçtiğimiz ay ilk denemeyi yaptık sonuç bu gün belli oldu bebek yok sizce korkmalımıyım doktor hiç sorun yok demişti ama olmadı

tekrardan hoşgeldin canım ...

korkmana gerek yok sorun yok dediyse zaten drlar bir yıl deneyin ondan sonra gelin diyo senin daha ilk denemen rahim kendini alıştırır önce denemeye devam canım .... en kısa zamanda kavuşman dileğiyle...

bebeğim muayne ücreti almaları çok tuaf burda alınmıyo film için sen 200 tl muayne ucreti verene kadar gel istanbula ben seni götürürüm benim yere misss gibi çektiririrz

aynen nihalcim hatta sana bi şok daha konyada araştırdık sgk karşılıyo 16 TL muayene ücreti 22 TL
dtoplam 38 TL
dışardan bile olsa 142,50 düşün
kazıkları yiyoz burdaa bu ne yaaa
neyse konyaya gitcem sanırım yada hüseyine bi sorucam en son ama konya aklıma yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…