günaydın arkadaşlar
1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.besoğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
sen dinleme kendini boşver pıtları falan belirti bende anlamıyodum biliyosun yok memeler yok bilmem ne bende anlamam yani hayırlısı inş. gecikme nedenin bundandır eğer yoksa gecikmeden gelsin inş...
yarın itibariyle ateş yükselirse 15. gün diycez şeyma
ay inş canm yaa değilsede fazla gecikmesin aynen
ama bebekse ayy rahim filmi öncesi müthiş
ay inş cnm olabilermi
Ama hiç belirtim yok :26: Adet ağrımda yok :26: Ay regl günü uzamasında :26::26: Dün ara ara kasık ağrım oldu ama geçti :26:
Kasıklarımda pıtpıt oldu ama inanmıyom pıtpıtlaraKüstüm pıtpıtlar Adet oldum hep duydumda
slm kızlar
5000 salavatım bitti dün
100 kevser
100 ihlas
ve 70 kere ya allah, ya rahim, ya rahman, ya kaviyyu, ya kadir çektim hepimiz için
bide cimcime 6 yasin okuyabildim cnm
patron burda giremem
kızlar bugün zar zor girebilirim malum sekreterim iş için şehir dışında ofisttede işler yoğunn hepiniizi öpüyor iyi hafta diliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar günaydınnnnnnnnnn
cimcime ben 5000 okdum canım bitirdim salavatı :))
şimdi eğer yarın ateşim yükselirse bugünmü yumurtlamış oluyorum yoksa çatlamamı oluyo ben dün çalıştım bi daha çarşamba giderim kocamın yanına olurmu sence ???
Amin inş. Canım evet süper olur valla....
bence de aldırma o seslere pıtpıtlara inşallah bebiş gelmiştir bu ay stressiz bekleyip görelim.
allah kabul etsin canım
sanada iyi haftalar canım
allah kabul etsin
senin işinde zor bu ay be gülüm bir burda bir orda hadi allah yardımcın olsun
şimdi eğer yarın ateşim yükselirse bugünmü yumurtlamış oluyorum yoksa çatlamamı oluyo ben dün çalıştım bi daha çarşamba giderim kocamın yanına olurmu sence ???
amin inş. canım evet süper olur valla....
bence de aldırma o seslere pıtpıtlara inşallah bebiş gelmiştir bu ay stressiz bekleyip görelim.
allah kabul etsin canım
inş fatoşcum bu ay son 25 güne kadar rahattımhayırlısı olsun ama regl uzamasında
soğan içtim ama hemen işe yaramadı mı yoksam
ewt ateş yükseldiğinde çatlama oluyo yarın çatlasa çrş çalışırsan yakalarsınstres yapma evet belkide kaçamak bulışma işe yarıycak
inş fatoşcum bu ay son 25 güne kadar rahattımhayırlısı olsun ama regl uzamasında
soğan içtim ama hemen işe yaramadı mı yoksam
bende de bu ay bir rahatlık vardı
nasıl 30. güne geldim hayret valla
her ay adet gelmesin diye beklerken bu ay hemen adet olmayı istiyorum
ilaçlarıma başlamak için
çünkü bu aydan hiç ümitli değilim zaten
bende de bu ay bir rahatlık vardı
nasıl 30. güne geldim hayret valla
her ay adet gelmesin diye beklerken bu ay hemen adet olmayı istiyorum
ilaçlarıma başlamak için
çünkü bu aydan hiç ümitli değilim zaten
stres yapmıyom canım merak etme ateşten anlamadığım için merak ettim sadece hayırlısı bakalım :))
düşünme bunları yaramıştır işe merak etme vardır herşeyde bir hayır :)))
canım benim ümitsizlik yok hiç çalışmadın değil ya :))))
fazla değil ama çalıştık iştecanım benim ümitsizlik yok hiç çalışmadın değil ya :))))
ewt şekercim valla aynen nasıl geldik anlamadım da regl neden geciktiya gelsin çok geçmeden yada
tmm cnm merakını inş gidermişimdir
evet inş herşeyde hayır var
fazla değil ama çalıştık işte
birde bende bu ay öle akıntı falan olmadı
acaba yumurtlamadım mı :26:
inşallah
daha bende gecikme yok
1-2 güne gelcek
ayy ne güzellllllllllllllllllllll maşallahh bebişimizemasal,gizem,kimse canlarım allah razı olsun darısı başınıza inşallah en kıza zamanda
cumartesi dr gittim ablam geldi eşim yetişemedi trafikten neyse keseyi gördük biraz daha büyümüş gayaet sağlıklı bir kese dedi dr olması gereken büyüklükte ve olması gereken yerdeymiş kalp atışı için erken dedi çok acele ediyosun dedi ba :))) neyse haftaya cumartesi duyucaz inş kalp atışları birde gebelik testleri yapılacakmış aç karnına gel dedi fotosunu yatak odasında aynanın üstünü koydum bakıp bakıp seviyorum minik karartıyı :)))))
pazar günü eyüp sultana gittik kurbanımızı kestik sonra türbeyi xiyarete girdik mubareğin karşısına geçtim hepinizin adını tek tek söleyip dua ettim fatoşcum çok yağmur yağıyodu lokum dağıtadamadım ama çokk dua ettim
selavat 2100 tane okudum yasinde 6 adet çok okuyamıyorum sürekli uyku halindeyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?