Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet canım görüşemedik..yoğunum bu aralar..uğradığımdada siz yoksunuz..ben hala aynıyım nisana kadar ara verdik bebek işine...eşimin ameliyatı var..tüp bebeğe başlayacaktım doktor daha erken acele etmeyin dedi..bir kez hamile kalmışsın eşin ameliyat olsun normal yolla tekrar olabilir dedi.bu arada sende kontorllerini yaptır dedi.tekrar rahim filmi çektireceğim yapışıklık tekrar ettimi diye??bakalım hayırlısı artık...
canımmmmmmmmmmmmmm bizde seni özleidkk tatlımm

serpilim canım...dualarımdasın...biz bir süre ara verdik bebek işine mecburiyetten:)))

canım benim sende biizm dualarımzıdasın bebek olayına nisana kadar ara vermişşsin hayırlısıı olsun canım önce sağlıkla ilgili sorunlar çözülmeli sonra nasipse olacak canımm

kızlar bugün zar zor girebilirim malum sekreterim iş için şehir dışında ofisttede işler yoğunn hepiniizi öpüyor iyi hafta diliyorummmmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar

5000 salavatım bitti dün
100 kevser
100 ihlas
ve 70 kere Ya Allah, Ya Rahim, Ya Rahman, Ya Kaviyyu, Ya Kadir çektim hepimiz için

bide cimcime 6 yasin okuyabildim cnm
patron burda giremem

kızlar günaydınnnnnnnnnn
cimcime ben 5000 okdum canım bitirdim salavatı :))

slm kızlar

5000 salavatım bitti dün
100 kevser
100 ihlas
ve 70 kere Ya Allah, Ya Rahim, Ya Rahman, Ya Kaviyyu, Ya Kadir çektim hepimiz için

bide cimcime 6 yasin okuyabildim cnm
patron burda giremem

allah kabul etsin kızlar ağzınıza sağlık....

tuğba inş. haber verme sırası sendedir canım ....

ay inş cnm olabilermi
ama hiç belirtim yok :26: adet ağrımda yok :26: ay regl günü uzamasında :26::26: dün ara ara kasık ağrım oldu ama geçti :26:
kasıklarımda pıtpıt oldu ama inanmıyom pıtpıtlara küstüm pıtpıtlar adet oldum hep duydumda

sen dinleme kendini boşver pıtları falan belirti bende anlamıyodum biliyosun yok memeler yok bilmem ne bende anlamam yani hayırlısı inş. gecikme nedenin bundandır eğer yoksa gecikmeden gelsin inş...

tuğba bişey soracam canım takılmıyom ama meraktan bakayım dedim bende ateşime ama biraz geç başladım ölçmeye 11. gün yollımmı sana anlaşılırmı böle :26::26::26:

1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.besoğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…