Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şimdi hergün nasıl dua ediyorsunuz nasıl yapıyorsunuz

geldim burdayım :))))

canım her hafta bir dua belirliyoruz herkes okuyabildiği kadar okuyo cuma günleri sela saati burda duasını yapıyoruz...

mesela şuan 500 yasin okuyoruz 82 tane kaldı inş. tamamlarsak cumaya amin diyecez bide herkes kendine 5000 salavat çekti bu hafta onu da cuma aminleyecez inş...
eğer okumak istersen mesela kaç yasin okuyabilirsin cumaya kadar sayı söle yazayım hemen listeye....

esmsr ay canım seninde bşınsaolsun inşallah melegin sana kardeşini hayırlısla hayırlı zamanda gönderir inşalllah
bulupta kaybetmek daha kötü ya üff çok duyglandım şimdi

canım rabbım öyle kolaylığını verıoku ben bıle şaşırıp kalıyorum bu acıyı nasıl taşıyorum nasıl dvm edıroum hayatıma dıe ama rabbım sabırını verıo şükür olsun ben alıştım yawrumu kaybedışıme allahım yenıden nasıp etcek buna içten inanıyorum

cumaya kadar 10 tane okurum cnm
bir haftada 5000 salavatmı

Selam kızalr nasılsınız hayırlı haftalar olsun inşallahh güzel bir hafta geçiririz
gerçi ben pek iyi başlayamadım komşumuz vefat etmiş ona üzüldüm neyse
cimcime benim beklenmeyen 10 ocakmıydı yaoyy gene geçikti beni adetimmmmmm

kumsalcımmm başınız sağolsunnnn gecikmen hayır olsun canımmm

cumaya kadar 10 tane okurum cnm
bir haftada 5000 salavatmı

tamam canım hemen ekliyorum listeye evet bir haftada 5000 salavat

"allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammed"

başınız saolsun canım evet 10 ocak demişsin bugün 30. günün kız belkide olamazmı ???

kıs haberin yokmu şeyinden
uyy cimcime olmasa günümüze unutacaz
hadi hayr olsun bu gecikmenin sonu inşallah

serpil02507+,cimcimes53+,nihalla,nhlkpr+,serengl,esmeray03,şeker-leblebi,cibeldemiroglu,
kızlar biraz geçmişe bakyım dedimm ben bugün çok yoğunum x ayşexxxxxx canımm :)))

yeni arkadşlarda hoşgeldiler fazla yoğunum akşma doğru gelirimm poztiffffffffffffffffffff ollaımm kuzularr poztiff şeyler yaşayalımn

sakın geç kalma erken gel sakın geç kalma erken gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…