Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoşbulduk canım...
ben buranın nerdeyse iki yıldır daimi üyesi olup,buraya ayda yılda bir uğrayanlardanım....

pisikolojimi bozduğu gerekçesiyle girmemeye çalışıyorum...başta eşim böyle düşünüyor....

neler yapıyorsunuz???hayat nasıl gidiyor????

baştan sona geliyor herkes anlaşılan...

acıklı bir hikaye vardı ona ağladım şimdi...al işte buraya girmemek için bir sebep daha...

neye sevineceğimizden çok nelere üzülüyoruz...sizinle sohbetin tadı bambaşka ama burda hep bebek var....

dua ederek yanınızda olmayı seçiyorum....ben arada misafir olarak kaçamak yapıyorum fıstıklar...size şööööööööyle bi uzaktan bakıyorum.....:82:

merhaba kızlaaar ay ne çok yazılmış oku oku bitmedi .... yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz
nihalcim çok sevindim senin adına Allah kabul etsin dualarını kurbanını .... Darısı başımıza inş.

ben boş boş bakınıyorummmmmmmmmmmm

bende

canım benim bebekte var başka sohbetlerde var dualarda var hepimiz kafa dağıtıyoruz akıl alıyoruz destek olmaya çalışıyoruz sevincimizde üzüntümüzede paylaşıyoruz rahatlıyoruz sende kendini nasıl rahat hissedeceksen öle gel canım ister her zamn ister arada ama dualarımız hepimiz için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…