- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
kızlar fitili dr zannederim kii mantar veya diğer enfeksiyonlar için rahimi temizesin diye vermiştyr hanii bebk çalışmlarında spremler saplıklı yere gitsin diyedir bence:94::94:
klomen tarzı ilaçlar gece içilmeyliymiş ecz ım söyledi saat 10 da gece almalısın dedi o zaman yumurtalar aktife geçiyomuş bence ecz sor cnm
esmeray hoş geldin cnm.nasılsın.başladın mı çalışmalara
tatlım bana dr söylediği ben pek eczaneye güvenip ilaç sormam bana öyle dedi sabah akşam içiyorum ama tabi belki değişiyodur kişiden kişiye çünkü ben olumlu etki aldım..
aman da kimleri görüyorum ben
venharcım az daha toparlanalım dedik yeni bebiş için
sen nasılsın msn ye de hiç gelmiyon
geliyorum cnm da eskisi kadar sık değil.karşılaşamamışızdır.biz de gecen ay başladık olmadı.çalışmalara devam hızla
evet diyordun çalışmlaara başladık diye inş. bu sefer tutturursunuz
bende sabah akşam içecekmişim
reçetede öyle yazıyor
toplam 5 gün
kızlar fitili dr zannederim kii mantar veya diğer enfeksiyonlar için rahimi temizesin diye vermiştyr hanii bebk çalışmlarında spremler saplıklı yere gitsin diyedir bence:94::94:
tatlım ben bide bol bol havuç yedim tavsiye ederim bu ay bende 3 yumoş oluştu
hayırlısı olsun
havuç mu :26:
o ne işe yarıyor ki
bu konuda sana en iyi cvb ı tben verir demi tben
ewt havuç üremeye yardımcı tavşanlar üzerinde deney yapılmış çok havuç yiyip çok ürüyolar
havuç suyu en idealı zeytinyağı azıcık içine koy içç
bide havuç zeytinyağlı limonlu salata
yada kıtır kıtır havuç her akşam bi ara ne yedim şimdide salatası
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,esmeray03,tben+,fatosozel,kekecb,ven_har+,cimcimes53+,cibeldemiroglu,dilara2424,
kızlar kızkardeşim aradı şükür kalp atışlarını duymuşlar ultrsan resimlerini 4,5 yaşındaki yiğenim mert öpüp duruyormuş kardeşim diye ve mertte kalp atışlarını dinlemiş dr amaca dinletmiş mert şşskın şsşkın bakakamış kardeşinin kalp atışlarını duymuş hepimizin gözü aydın darsıı nihalimiizn başına aminnnnnnnnnnnnnnn
amannnn serpil çok sevindimmm allah sağlıkla demanı nasip etsin inşallah darsı teyzelerinin başına inşallah
ewt havuç üremeye yardımcı tavşanlar üzerinde deney yapılmış çok havuç yiyip çok ürüyolar
havuç suyu en idealı zeytinyağı azıcık içine koy içç
bide havuç zeytinyağlı limonlu salata
yada kıtır kıtır havuç her akşam bi ara ne yedim şimdide salatası
Konu Bilgileri
serpil02507+,esmeray03,tben+,fatosozel,kekecb,ven_har+,cimcimes53+,cibeldemiroglu,dilara2424,
kızlar kızkardeşim aradı şükür kalp atışlarını duymuşlar ultrsan resimlerini 4,5 yaşındaki yiğenim mert öpüp duruyormuş kardeşim diye ve mertte kalp atışlarını dinlemiş dr amaca dinletmiş mert şşskın şsşkın bakakamış kardeşinin kalp atışlarını duymuş hepimizin gözü aydın darsıı nihalimiizn başına aminnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnn aminn seninle aynı gün zaten ama onlar herşeyi öğrendiler nihal boyunu kalbini vs vs vs bütün ölçümlerini biliyorlar bugün dr geldiler inşallhhhhhhh pıt pıtlar duymakk sana nasip olsun teyzeleride hamile kalsınnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn
Konu Bilgileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?