Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar fitili dr zannederim kii mantar veya diğer enfeksiyonlar için rahimi temizesin diye vermiştyr hanii bebk çalışmlarında spremler saplıklı yere gitsin diyedir bence:94::94:

dr.gibi hatunsun valla serpoş
ben bile kullanıyorum ama ne için olduğunu bilmiyordum
bunuda öğrenmiş oldum sayende

klomen tarzı ilaçlar gece içilmeyliymiş ecz ım söyledi saat 10 da gece almalısın dedi o zaman yumurtalar aktife geçiyomuş bence ecz sor cnm

tatlım bana dr söylediği ben pek eczaneye güvenip ilaç sormam bana öyle dedi sabah akşam içiyorum ama tabi belki değişiyodur kişiden kişiye çünkü ben olumlu etki aldım..

tatlım bana dr söylediği ben pek eczaneye güvenip ilaç sormam bana öyle dedi sabah akşam içiyorum ama tabi belki değişiyodur kişiden kişiye çünkü ben olumlu etki aldım..

bende sabah akşam içecekmişim
reçetede öyle yazıyor
toplam 5 gün

bu konuda sana en iyi cvb ı tben verir demi tben

ewt havuç üremeye yardımcı tavşanlar üzerinde deney yapılmış çok havuç yiyip çok ürüyolar
havuç suyu en idealı zeytinyağı azıcık içine koy içç
bide havuç zeytinyağlı limonlu salata
yada kıtır kıtır havuç her akşam bi ara ne yedim şimdide salatası

eve giderken markete uğrayayım bari

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,esmeray03,tben+,fatosozel,kekecb,ven_har+,cimcimes53+,cibeldemiroglu,dilara2424,
kızlar kızkardeşim aradı şükür kalp atışlarını duymuşlar ultrsan resimlerini 4,5 yaşındaki yiğenim mert öpüp duruyormuş kardeşim diye ve mertte kalp atışlarını dinlemiş dr amaca dinletmiş mert şşskın şsşkın bakakamış kardeşinin kalp atışlarını duymuş hepimizin gözü aydın darsıı nihalimiizn başına aminnnnnnnnnnnnnnn

amannnn serpil çok sevindimmm allah sağlıkla demanı nasip etsin inşallah darsı teyzelerinin başına inşallah

amannnn serpil çok sevindimmm allah sağlıkla demanı nasip etsin inşallah darsı teyzelerinin başına inşallah

aminnnnnnnn aminn seninle aynı gün zaten ama onlar herşeyi öğrendiler nihal boyunu kalbini vs vs vs bütün ölçümlerini biliyorlar bugün dr geldiler inşallhhhhhhh pıt pıtlar duymakk sana nasip olsun teyzeleride hamile kalsınnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn

kızlar bu hafta herkes elindekini bitrisin lütfen cuma duasını yapalım kalanları da halledecez inş. ama herkes bitirsin tamammı ....

bak gördün mü esmerayhavuç satışların da patlama yaşanacak

hadi gözünüz aydın serpilcim.darısı tüm hamilelerin ve nihalin başına inş

Son düzenleme:

inşallah canım inşallahhh

gözünüz aydın canım
ewet darısı nihalin başına inş.
ve sonrasında da bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…