Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

CANIM BENIM ÇOK İYİYİM RABBIME ŞÜKÜR SZİ DİNLEDIKÇE SİZİN KEYFINIZI GÖRDUKÇE BENDE MUTLYUM SN nasılsın ablacım yazdım saana ama görmdın sanırım

canım ben dün fazla yoğundum takip edemedim formu bebeğim ara ara okuyabildim iyi olacksın tabii 2011 de kötü olmak yok bebbeğim herşey güzel olacak eee sen bizden bir adım öndesin cennete bekleyenin var biizm hiçbişiyimiz yok ya ama olacakkk elbette canımm sabır kannat o kadr :))

günaydın kızlar
cimcime yasinler bitti canım dün söyleyecektim aklımdan çıkmış
salavata da dün akşam başladım 1.250 oldu şimdilik
inşallah en kısa sürede bitiririm

tben canım nerelerdesın ya senı cok merak edıyorum msn de de yoksun engelledınmı benı yoksam kızzzz:84::84:

cimcime kendi çapımda salavat cekiyorum ama 5000 salavata cumadan sonra başlayayım olurmu:)listeye dahil olmak için

olur tabi canım sen bilirsin zaten salavatları herkes kendi için çekiyo tamamlayanların duasını bu cuma yaparız diğerlerini haftaya ama yasinler bu hafta dualanacak inş....

kızlar buay takip etmediklerimiz müjde veriyo ilk nihal verdi onuda takip etmemiştik bi geldi günüm geçti dedi

tuğbada öle onuda takip etmedik ve onunda günü geçti 31. günü şuan hayırlısı inş. oda bize müjde verir

Son düzenleme:
tben canım nerelerdesın ya senı cok merak edıyorum msn de de yoksun engelledınmı benı yoksam kızzzz:84::84:

yok kız msn kapalı patron gitsinde

ay cimcimem yerim seni ağzından bal damlıyoooo yada regl mi uzaadı yaa
nihallll soğan suyu içmiştin sende dimi bende içtim ama işe yaramadımı (yani adetimi düzenlemedimi )

Son düzenleme:
1. gün 3 ocak p.tesi
2. gün 4 ocak Salı
3. gün 5 ocak çar.ba
4. gün 6 ocak per.be
5. gün 7 ocak Cuma
6. gün 8 ocak c.tesi
7. gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8. gün 10 ocak p.tesi soğan
9. gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak Salı soğan 36,1

tuğbaaa yorum istiyorum bacımmm...

fatoş bu akşam git kocanın yanına diyo ben yarın gidecektim ama sence :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…