Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Eki Görüntüle 147055

sana geldik Allahım el açıp yalvarıyoruz şu mübarek cuma gününde dualarımızı katında hayırla kabul ettiğin dualardan eyle sen rahmansın ve rahimsin senin herşeye gücün yeter ol deyince oluverir öncelikle bizleri affeyle kusurlarımızı bağışla sen affedicisin affetmeyi seversin kapına geldik yalvarıyoruz bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et burda olan olmayan bu dualara amin diyen herkese hayırlı evlatlar nasip et kimsenin kucağını boş bırakma rabbim evlat hasretiyle yanan gönüllerimize su serp anne olmak isteyen tüm kardeşlerimize hauyırlı sağlıklı evlatlar nasip et doğum yapacak olna kardeşlerimize kolay ve hayırlı doğumlar nasiip et ve güzel annelerimizede bebekleriyle mutlu huzurlu sağlıklı ömür geçirmeyi nasip et bugünümüzü ve hergünümüzü hayırlı kıl hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle amin

:26::26::26::26::26::26::26: dugulandım evet herkes angut olsa

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnn amin kırmızılı kız yüreğine sağlık ne güzel dua o öyle

amin cnm ağzına yüreğine sağlık

amiiiiiiiin.....

canı gönülden amin canımmmmmmmmmmmmmmmm allah razı olsun cümlemizden .....

öncelikle herkesin cuması mübarek olsun.

duaya katılamadım ama hepinizin içten sıcak samimi dualarınıza bende içten sıcak ve samimi amin diyorum.

bir süre görüşemiycez kızlar. kk girmeme kararı aldım. hepiniz kendinize iyi bakın. Hepiniz allaha emanet olun. hepiniz hakkınızı helal edin.

hoşçakalın

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nazemir,tben+,belenay+,şeker-leblebi,nihalla+,cimcimes53+,

kızlar haftaya yusuf suresi okuyoruz hepimize uyduğuna göre ben 5 aldım uygun bir zamnda cimcime listeyi yapar bu arda niklerini yazamdığım arkdşlarr sakın alınmsınn hızlıca yazınca atlmış olabilrim nihal ve nihelle yide rabimm sağlıklı bir şeklde anne etsin aminnnnnnn bugün çok yoğunum fıstıklar akşam gelirimm

sıra sana mı geldi fatoş ne alaka

amiiin YÜREĞİNE SAĞLIK

çok güzelmişşş keşke herkes angutt olabilse.. nerdeeeeeeeeeeeee

canım ağzına yüreğine sağlık Allah kabul etsin.

aminnnnnn canımm Allahım ellerimzi boş çevirmesin.

canım yüreğine sağlık.. aminn inşallah en kısa zamanda kucakalrımız dolar..

cimcimecim Allah kabul etsinn..

AMİİİN canım yüreğine sağlık

aminn canım.. hepimizi

fatooooooooooooooooo biz bırakamsmsınn lütfen bunu yapma

fatoş ne olduki canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…