Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yarın gün sırası bende

üniv. lise ve şirketten arkadaşlar ile ayda 1 toplanıyoruz yarın sıra bende akşamdan temizlik sabah erken kalkıp çaya hazırlık yapıcam daha ne yapıcağıma karar vermedim ha birde alışveriş var tabi

ev hanımı modumu canım

evet yaa çok seviyorum çokk keyifli geçiyo hepsi çok sevdiğim arkadaşlarım sende gel sabah uçağı ile

ne güzel olur kızım tabikide ohh bütün kızlar toplandınız
ay keşke nihalcim yaaa isterdim gelmek benim yerimede ye kısır, kek, börek

amin canım eline ağzına yüreğine sağlık

Cimcime canım özelden yazdım ama mesaj kutusu doluymuş gitmedi bende 2 tane alayım şimdilik hastalanmazsam yine okurum şimdilik 2 olsun

serpil02507+,nhlkpr+,cimcimes53+,

slm kızlar bende 5 okuyucam nasipse:26::26::26::26: cimcime bu arada sana katılıyorum yalnış anlaşılack herhangi birşey yok bunda

kızlar şu uzayan akıntı var ya şefaf olan şeyy şimdii benden o geldii araştırduımm diyorki nette o ıslak yumurta kıvamında olan akıntıdan 4 gün içinde gebelik oluşur sorun yoksa yaniii şimdii dün ben çalışmadım bugün çalışmalıyım demii ve 3 gün hımmmm yaniii

evettttttttttttt kesinlikle boş geçme dün çalışma varsa yarın sabah erkenden tekrar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…