o yarın burda ama sen varla yok arasındasın canımmmmmmmmm. özledim seni yaaa
bu kimin cimcimem
benim hayatım dün kocişimleydim :))))))
AyEsnasında kasıklarım ağrıdı valla neden anlmadım :26::26::26:
kız bu sabah sen aradığında bankadaydım bi iki işim vardı sonra dükkana geldim pc bozulmuş onunla uğraştım ondan yani canım :)))))))))))))
yumurta çatlama esnasında o ağrı olur daha önce doktor söylemişti bana. Aynı şikayeti bende doktora söylemiştim de. Senin kaçıncı günün ki
olsun bananeBen özledim seni
kızzzz bizsizlikkk seni filozof yapmışşşşşşşşşşşşşşşş
Yirim seni
Fatoşşşşşşşşşşşşşş seni burda görmek ne güzel hoş geldin sefalar getirdin
serpilllll ne ateşi ölçmesi kızım napolyon karısına ateş falan sökermi hiç derece bile ölçemez senin ateşini bak eşine söyle o ölçsün ancak o anlar
hayat tben diğerleri hepinizi öpüyorum ha bu arada unutmadan söyleyememiştim ben bir tane yusuf süresi okudum listede yokum birinden düşersin
AKLIN MSN DE KALMASIN ORDA İN CİN TOP OYNUYORDERİN BİR SESSİZLİK VAR SEN YOKSUN YA
NİHALCİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIMMMMMMMMM
BİR DAHA BIRAKMAYIN BENİ
ASLINDA BEN HEP ÖYLEYDİMDE AMA SİZİ DÖVMEKTEN KONUŞMAYA FIRSAT BULAMIYORDUM
ay yirim seni sana biz her gün belli saatler verelim sen o saatlerde bize güzel yazılar yaz fırsat vermiyomuşuz yadayak atmaya yer arıyon
profluktan filozofluğa terfii
23. günüm canım geçen ayda 23 te olmuştu ff görede dün diyo yumurtlama gününü bakalım kısmet artık hayırlısı inş...
yok kız tamamen sevgimden vuruyorumkasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş ya
yok kız ben hiç prof. olmadım
sen tek atışta bitirirsin bu işi güveniyorum ben sana
kızlar uçmuşsunuz süpersiniz ya benim en rahat ayımdı çalışma bakımından çünkü hesaplayamadığım bir yumurtlamam vardı çok rahat oldu dengesiz olunca adetim ocak 27 şubat 8 neyi neye göre hesaplayayımki boşşş bu ay benim için tam aşk ayı oldu bu gidişle hep böyle kalacak bu gidişle tüp bebek için son 15 ayım var rahat rahat aşkımı yaşıyayım bari hepinizi öpüyorum çıkıyorum malum mesai bitti .................iyi akşamlarr................
iyi akşamlar yarına daha sık burda olucam
iyi akşamlar yarına daha sık burda olucam
kumsalım canım nasılsınn balımm bende bugün erken çıkıcammm yorgun hiisediyorum kendimii
kızlar uçmuşsunuz süpersiniz ya benim en rahat ayımdı çalışma bakımından çünkü hesaplayamadığım bir yumurtlamam vardı çok rahat oldu dengesiz olunca adetim ocak 27 şubat 8 neyi neye göre hesaplayayımki boşşş bu ay benim için tam aşk ayı oldu bu gidişle hep böyle kalacak bu gidişle tüp bebek için son 15 ayım var rahat rahat aşkımı yaşıyayım bari hepinizi öpüyorum çıkıyorum malum mesai bitti .................iyi akşamlarr................
bellimi olur fatooo altın vuruş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?