Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

benim hayatım dün kocişimleydim :))))))

Ay Esnasında kasıklarım ağrıdı valla neden anlmadım :26::26::26:

yumurta çatlama esnasında o ağrı olur daha önce doktor söylemişti bana. Aynı şikayeti bende doktora söylemiştim de. Senin kaçıncı günün ki

kız bu sabah sen aradığında bankadaydım bi iki işim vardı sonra dükkana geldim pc bozulmuş onunla uğraştım ondan yani canım :)))))))))))))

olsun banane Ben özledim seni

yumurta çatlama esnasında o ağrı olur daha önce doktor söylemişti bana. Aynı şikayeti bende doktora söylemiştim de. Senin kaçıncı günün ki

olsun banane Ben özledim seni

23. günüm canım geçen ayda 23 te olmuştu ff görede dün diyo yumurtlama gününü bakalım kısmet artık hayırlısı inş...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,ven_har+,cimcimes53+,seldayavuzguray,fatosozel,
ayyyy kzılarrr halaymı çeksekk ne yapsakkkkk stresli iş günümüzde

canım görmemişimdir kusura bakma listeye yazarım hemen allah kabul etsin ....

kızlar tabloya ii bakın ve yanlış varsa söleyin okuyanlar atladığım varsa sölesin ............

Son düzenleme:

ay yirim seni sana biz her gün belli saatler verelim sen o saatlerde bize güzel yazılar yaz fırsat vermiyomuşuz ya dayak atmaya yer arıyon

ay yirim seni sana biz her gün belli saatler verelim sen o saatlerde bize güzel yazılar yaz fırsat vermiyomuşuz ya dayak atmaya yer arıyon

yok kız tamamen sevgimden vuruyorum kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş ya

profluktan filozofluğa terfii

yok kız ben hiç prof. olmadım

23. günüm canım geçen ayda 23 te olmuştu ff görede dün diyo yumurtlama gününü bakalım kısmet artık hayırlısı inş...

sen tek atışta bitirirsin bu işi güveniyorum ben sana

kızlar uçmuşsunuz süpersiniz ya benim en rahat ayımdı çalışma bakımından çünkü hesaplayamadığım bir yumurtlamam vardı çok rahat oldu dengesiz olunca adetim ocak 27 şubat 8 neyi neye göre hesaplayayımki boşşş bu ay benim için tam aşk ayı oldu bu gidişle hep böyle kalacak bu gidişle tüp bebek için son 15 ayım var rahat rahat aşkımı yaşıyayım bari hepinizi öpüyorum çıkıyorum malum mesai bitti .................iyi akşamlarr................

canım evet kafandan at aşk yaşa inşallhh tüpe gerek kalmaz balımm inşallhh

iyi akşamlar yarına daha sık burda olucam

özletme kendini sarı papatyam

kumsalım canım nasılsınn balımm bende bugün erken çıkıcammm yorgun hiisediyorum kendimii

bencede sen bugün eve git dinlen

inşallah kafan rahatlayınca tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir senin de kuzun

bellimi olur fatooo altın vuruş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…