Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

cimcime 2 yusuf suresi okudum bugünde 2 okurum cnm :))) bayağıı uzuun bir sureymiş rabbim kabul etsin hepimiznkini

canım geçmişi okuyammıştım annenden dolayı başın sağolsun rabbim başka acı göstremesin hepimizn yaşmında böyle acılar var yada buna benzer haliyle derler ya duvarı nem insanı gam öldürürmüş herşey allahtan deyip tevekkül etmeliyiz işte bunuda ne derce başarabiliyoruz kii canımm sen o kürü hiç vakit kaybetmeden ıuygula şifan olur inşallhhh

ayyyy tatlım benimmm 80 klo nekii bana 10 klo verebilrsinnn allahım ya deli olucam ben klo almak içn yırtınıyorum millet kilo vermek için tövbe tövbeeeeeeeeeeeeeee neidr bu ya anlamdım gitiii kız 10 klo bana verrrr yoksam saçını çekerim

1ci gün 36.4 adet
2.cigün ölçmedim
3
4
5
6
7
8
9
10cugün ölçmedimıslaklık hat safhada
11.gün36,1 saati komik dikkate alınmayabilr gece2 :) iki kere uzayan akıntı yoğun bir şekilde
12.gün36,3: ssat 5.30
13,gün36,6 saat5,30
14.gün36,6 sat5.45
15.gün36,7saat7,00
16.gün36,4 saat 5.30
17.gün36,4 36, 5 36,6 saçma sapan ölçüm gece deflarca uyandım yani ölçü moktan ama ben 36,4 baz alayım diyorum tuhaf bir ateş hemde çok tuhaf
kızlar döngüm 28 gün

kızlar ateşim neden düştü

hepinize masmavi günaydınlar arkadaşlar hemde komik bir fıkrayla..... güne güzel başlayın :)))

Gelin kaynana dolu bir otobüs kaza yapmış kaynanaların hepsi ölmüş.
Herkes gülüp ......oynarken arkada bir gelin ağlıyormuş.
Neden ağlıyorsun diye sormuşlar ;
Gelin : Ben kaynanamı evde unuttum demiş . .

canım günaydınnnn... ne güzel bir fıkra öylee bayıldımmmmmmm

:) sabah sabah bende güldüm...

bu gelin ve kaynana fıkraları her zaman güldüür beni.. tam bir sürahi hanım babaannem vardı allah rahmet eylesin.. anneme çok çektirdi :) ama benim ki uzaklarda yılda bir iki ancak görüşüyoruz..

bu arada iki gündür yani gruba dahil olduğumdan beri dikkat ediyorum serpilcim yediklerime.. yürüyorumda.. kteşke öyle bir imkan olsada saçlarımı yolmana bile gerek kalmadan 10 kilo hoooopppp sana geçse...
ne güzel olurdu dimi amaaaaaa

ayyy sorma balımm alalhın işi kimi klo vereceğim diye uğraşır kimi alıcam diye nasılsın cnmm

canım ne kadar şanslısınnnn öyle yılda bir görüşüyorsunnnnn... ahhhhhh darısı başımaaa bende kaynana ve örümcek gillerle yılda 0,5 görüşebilsem yaa

:)) bayramdan bayrama bizim görüşmemiz canım...

iyi böle iyi... karışan yok görüşen yok dırdır yok...

canımm şimdii çıkıyorum döndüğümde sana yazarım soğan kürünüü burda kızlarda yazar bebbeğimm adeti 7.ci günü başlayacaksınn ona sabah akşam bir orta boy soğanı 4 e bölüpp 2 bardak klorsuuz suda 5 dk kayanatacakk aç karnına 15 gün içeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…