yolun yarisi degil yolun sonu nerdeyse, ve ortada bebek yok hic bir sey yok
nasil olsa olur deyipte, önce kariyer yaptim, gec evlendim, sonra hemen bebek olur dedim, tabiki benim keyfimi beklemiyormus, olmadi
simdi oldu yas 38 ve elde var sifir, anladim ki karyer, gezmek tozmak hic birsey degilmis, offf yaa bazen cok üzülüyorum hersey anlamsiz
geliyor, sonra yine toparlaniyorum, öyle inis ve cikislar yasiyorum ki
...Ve sanki hic kimse anlamiyor beni
Canım benim ben de 29 yaşımda evlendim, ilk sene bebek isteemdik sanki hemen oluverecekmiş gibi ödümüz koptu hamile kalıcam diye. 4 senedir de allah vermiyor işte. tedavi, aşılama tüp bebek hiçbiri işe yaramadıseni çok iyi anlıyorum... ama hayatın sonu değil,önemli olan bizleriz, sensin... insanların bizleri anlamasını beklememeliyiz çünki anlamıyorlar, bunu ancak başına gelen anlıyor. tedavi görüyor musun ? neredesin?
Anaaa, tam benim topiğimmiş bu nası görmemişim ben bunu yawuuu
35 yaşım mart ayında bitiyor! yolun yarısını bile geçiyorum ama hala ortada bebe belik yok
e haydin muhabbete o zaman
canım güzel topiktir burasıı
Canim ben Almanya'da yasiyorum, biz 1.5 senedir ugrasiyoruz cocuk icin, burda 1 sene gecmeden hic bir sey yapmiyor doktorlar, daha
gecen ay Laparoskopi yaptirdim, hersey normalmis, esimi de doktora götürdüm zar zor ondada hersey normal, haftaya randevum
var doktorda bakalim ne diyecek, Tüp bebek nedense beni korkutuyor, cünkü bir arkadasim
anlatmisti olmayinca insan cok daha kötü yipraniyor dedi, bakalim hepimiz icin hayirlisi
Selam Yeter, ben kendim icin konusayim hic iyi degilim, herseye üzülüyorum kafayi takiyorum, ve sinirliyim
adetim belki de ondandir, artik kirmizilar gelince sanki dünyam yikiliyor
kızlar nasılsınız canlarım sezen hoş geldin egemiz nasıl
serpil ahsen kavuniçim blue yeter nazemir sizler nasılsınız
kızlar nasılsınız kimsecikler uğramaz oldu inşalalh herşey yolundadır ve herkes iyidir
günaydınnnnnnnn
canlarfım ciğerlerim kuzuuz sarmalarım ne haber kızlarr sezenimmmmmmmmmmmm vayy vayyyyyyyy seni görmek aman allahımmm harika bişi zeytinim ne haberr
hayatkavuniçi nazemir nurya blu amannnnnn cümbür cemaat kızlarr geçmişi okuymadım hepiniizi özlewdimmmmmm mucuxxxx hep aklımdasınzı hiç çıkmadınız bunu bilin mucuxxxx mucuxxxxx
Anaaa, tam benim topiğimmiş bu nası görmemişim ben bunu yawuuu
35 yaşım mart ayında bitiyor! yolun yarısını bile geçiyorum ama hala ortada bebe belik yok
e haydin muhabbete o zaman
yolun yarisi degil yolun sonu nerdeyse, ve ortada bebek yok hic bir sey yok
nasil olsa olur deyipte, önce kariyer yaptim, gec evlendim, sonra hemen bebek olur dedim, tabiki benim keyfimi beklemiyormus, olmadi
simdi oldu yas 38 ve elde var sifir, anladim ki karyer, gezmek tozmak hic birsey degilmis, offf yaa bazen cok üzülüyorum hersey anlamsiz
geliyor, sonra yine toparlaniyorum, öyle inis ve cikislar yasiyorum ki
...Ve sanki hic kimse anlamiyor beni
merhaba canım, tedaviye başlıyorum demişsin hayırlısı oldun.
Ben genelde dondurulmuşlarla şansını deneyecekler topiine takılıyorumne komik topic isimlerimiz oldu dimi, eşime söylüyorum yok artık diyor
Ben de dün regl oldum bugün doktora gidicem estorfem başlıycam hayırlısıyla bu ay da dondurulmuş transferi olur herşey yolunda giderse, şimdiden heyecan bastı bile
selam canim nasilin :)
ben esime girdigimi söylemiyorum bile, kiziyor cok kafana takiyorsun diye, o pek rahat, erkek milleti iste, olmazsa
olmaz diyor, napalim, ben neden böyle düsünemiyorum
canım ben az önce topic den çok sevdiğim bi arkadaşımın negatif haberini öğrendim
çok etkilendim çok üzüldüm
kk ya girmemeye karar verdim artık... başka uğraşlar bulucam kendime, çok takıyorum buraya girince eşlerimiz haklı aslında
evet bazen hak veriyorum esime, ama bazen de sinir oluyorum, niye bu kadar rahat diye, biliyorum o benden de cok istiyor
ama insan kendi durumunda olanlarla konusmak istiyor, paylasmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?