hayatkavuniçi canım kk ve msn eskiisi kadar bana cazip felmiyor nedense sırf sizlerden haber alabilmek için giriyorumm canım anatlyada herşey güzel yaşamımda şükür güzell işlerimde herhangi bir sıkıntı yok kısmetimde açık isteyenler çok canım ama ben nedense şuan ne erkelri kaldırabilecek boyutta değilim şuan oldukça rahatım aialme ve arkadşlrıma zaman ayırabiliyorum çok güzel zaman geçiyor benden havadisler bukafar hayatcımm
slm tatlımmmmmmmmmmmmm ne yapıcaz bilmiyorum kii msn fazla kulanmıyorumm hoşuma gitmiyor canımm ama senin için sık sık girreim bebğimm aklım sende gizem 79 da yeterde kumsalda ve mazemirde diğer kızlarrın haytları yolunda onlar için kaygım yok :))) artık benim için 4 veya 5 kişi önemlii yani bu saydıklarım daha bir önem haiz ediyor :)) inşlahhh sağlıklı hamillekler rabbim nasip eder
haaa diğer hanımlar alınmasın şükür hepsi bu zorlu etapta başarılı oldular onlar adına mutluyum ...
slm tatlımmmmmmmmmmmmm ne yapıcaz bilmiyorum kii msn fazla kulanmıyorumm hoşuma gitmiyor canımm ama senin için sık sık girreim bebğimm aklım sende gizem 79 da yeterde kumsalda ve mazemirde diğer kızlarrın haytları yolunda onlar için kaygım yok :))) artık benim için 4 veya 5 kişi önemlii yani bu saydıklarım daha bir önem haiz ediyor :)) inşlahhh sağlıklı hamillekler rabbim nasip eder
haaa diğer hanımlar alınmasın şükür hepsi bu zorlu etapta başarılı oldular onlar adına mutluyum ...
hayatkavuniçi canım kk ve msn eskiisi kadar bana cazip felmiyor nedense sırf sizlerden haber alabilmek için giriyorumm canım anatlyada herşey güzel yaşamımda şükür güzell işlerimde herhangi bir sıkıntı yok kısmetimde açık isteyenler çok canım ama ben nedense şuan ne erkelri kaldırabilecek boyutta değilim şuan oldukça rahatım aialme ve arkadşlrıma zaman ayırabiliyorum çok güzel zaman geçiyor benden havadisler bukafar hayatcımm
canım benim ya benide unutmuyorsun çok sağol RABBİMDE en kısa zamanda kalbindekini hayırlara çevirsin senin için hayırlı olanıda kalbinde yeşertsin
hayatının güzel gitmesine o kadar çok sevindimki inşallah bundan sonra sadece mutluluktan ağlarsın
valla içimden geçenleri yazacak kelime bulamıyorum senin için ama hep aklımdasın
canlarım benimm ben inaıyorum rabbim siznde yüznüzü güldürecvk buna tüm kalbimle innaıyorum aklımda ve kalbimdesiniz 2012 güzel bir yıl olacak hepimiz için ama herşeyden önce sağlık ve huzr çok önemliymiş ben bunu keşfettim ve çok ama çok iyiyim işlerim yoğun tamamen işe adapte olmuş durumdayım babamdan dolayı kızkardeşim burda minik emira çok güzel bir bebk rabbim siz bekleyenlerde tez zamanda versin inşallhhhhhhhhhhhh
hayat canım kızları özetlemişsin bana sağol ellerin dert görmesin nihalin hamile olduğunu duydum onun adınada çok sevindimm kızlar mutlu olsunlar hepsi çok çektiii kolay değil bunu iyi bilenlerdenimm diğer topiğe geen giden kızlarımızında rabbim yüzlerini güldürsün ben çok sık giremsemde en 2 gü
nde bir siznle olucamm canlarım benimm
doğum yapan arkadşlara tekrar gözleri aydın analı bablı büyütsünler hamillerimizede sağlıklı gebelikler bu yolda mücadele edenlerede rabbim haklarından hayırlısını versinnn aminn 2012 hepinize güzel şeler getirsinnn
canlarım benimm ben inaıyorum rabbim siznde yüznüzü güldürecvk buna tüm kalbimle innaıyorum aklımda ve kalbimdesiniz 2012 güzel bir yıl olacak hepimiz için ama herşeyden önce sağlık ve huzr çok önemliymiş ben bunu keşfettim ve çok ama çok iyiyim işlerim yoğun tamamen işe adapte olmuş durumdayım babamdan dolayı kızkardeşim burda minik emira çok güzel bir bebk rabbim siz bekleyenlerde tez zamanda versin inşallhhhhhhhhhhhh
hayat canım kızları özetlemişsin bana sağol ellerin dert görmesin nihalin hamile olduğunu duydum onun adınada çok sevindimm kızlar mutlu olsunlar hepsi çok çektiii kolay değil bunu iyi bilenlerdenimm diğer topiğe geen giden kızlarımızında rabbim yüzlerini güldürsün ben çok sık giremsemde en 2 gü
nde bir siznle olucamm canlarım benimm
doğum yapan arkadşlara tekrar gözleri aydın analı bablı büyütsünler hamillerimizede sağlıklı gebelikler bu yolda mücadele edenlerede rabbim haklarından hayırlısını versinnn aminn 2012 hepinize güzel şeler getirsinnn
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ağlıycam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................
canlar nasılsınız 2011 son günlerinde
yeterim.....
nasılsın.....
2012 de herşey gönlünce olsun........
hayatcım canım benim ağlarsanda mutluluktan ağla...
nazemircim, inşallah ,hepimiz sadece mutluluktan ağlarız.....
2012 sana ve sevdiklerine sağlık mutluluk huzur getirsin...bir de kucağını doldursun hayırlısıyla inşallah....
kuzummmmm...
nasılsın bi tanem..çok özledim ama ben seni....
yavrunu öp benim için.......
slmmm canlarımmm uuzn zaman kk girmedim malum durumumu biliyorsun bebek takıntımda uzak kalmam gerkiyordu ama tek sebepte bu değil babamı kaybettim nur içinde yatsın o nedenle hem iş hyataım hem özel haatım oldukça yoğun
gizem bbeğini kaybetmişsn ne demem nasıl teselli etsem kelime bulamıyorum rabbim sana ve sevdiklerine ömür versin .(
masalım aşk ve velik şuan o kadar uzak kavramkii artık eni dünyamda mutlu ve huzrluyum inna bana
fatoşun bebği olduu blu senide tebrik ederim ve hamilerimizede hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi özledimmm
hayatttttttt en azından sen bir annsin o duygu ttadın sıkma canını herşeyde hayır vardır innan bana ben bugün diyorumkii oo şahıstan iyiki bebbeğğim olmmaış şükürrr rabbime diyorumm
kumsalımmmmmmmmmmmmm aklımdasın belanay nurayyy nazemir hepiniz çok değerlsiniz niklerini yazamadığım güzel dostlar hepiniz Alhaa emant olun
kızlar ne yazıkki kk/ya girip şöyle sindire sindire okuyamıyorum.. malum bebek olunca herşey ona göre oluyo.. umarım hepiniz iyisinizdir.. hepinizi çok özledim.. kendinize iyi bakın... en kısa sürede aranızda olmayı umut ediyorum... hepinize 2012 güzellikler getirsin.. sizi seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?