Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım canım canım canım.......sen iyi ol da,erkeği merkeği canın isterse olur......hayatını yaşamaya bak....önemli olan, hayatı üstüne yük bindirmeden yaşayacağın birileriyle paylaşmak...anne olur, kardeş olur,arkadaş ,sevgili,koca,farketmez..önemli olan seni mutlu etmeli,sırtında kambur değil,sırtındaki kamburu alan kişi olmalı.....
canım benim,dedğin gibi,herkes erdi muradına allahın izniyle,vardır bizim de bi zamanımız,hayırlısı diyorum...gizem79u görmüyorum hiçbiyerde,kumsal aşılama yaptırmıştı,haber alamadım,nazemiri arasıra görüyorum....tırmalıyoruz işte.....iş güç yeniyıl....
nihalkpr den haberim yok,sanki o da hamileymiş gibi geliyor....fatoş doğurdu zaten,konuştum onunla...cimcime doğurdu,blue doğurdu,nihalla doğurdu,tuba da hamileymiş,sonra zeytin,nuray hamile....ne güzel,kendimizi avutuyoruz güzel haberlerle.........
sen de bu bekarlık işini çoookkkkkk uzatma.....hayatkavuniçi sözü dinle..........
çok öpüyorum seni.....
ses vermeyi,ses almayı sakın unutma.....bekliyorum canım.......

canım benim ya benide unutmuyorsun çok sağol RABBİMDE en kısa zamanda kalbindekini hayırlara çevirsin senin için hayırlı olanıda kalbinde yeşertsin
hayatının güzel gitmesine o kadar çok sevindimki inşallah bundan sonra sadece mutluluktan ağlarsın
valla içimden geçenleri yazacak kelime bulamıyorum senin için ama hep aklımdasın

canlarım benimm ben inaıyorum rabbim siznde yüznüzü güldürecvk buna tüm kalbimle innaıyorum aklımda ve kalbimdesiniz 2012 güzel bir yıl olacak hepimiz için ama herşeyden önce sağlık ve huzr çok önemliymiş ben bunu keşfettim ve çok ama çok iyiyim işlerim yoğun tamamen işe adapte olmuş durumdayım babamdan dolayı kızkardeşim burda minik emira çok güzel bir bebk rabbim siz bekleyenlerde tez zamanda versin inşallhhhhhhhhhhhh

hayat canım kızları özetlemişsin bana sağol ellerin dert görmesin nihalin hamile olduğunu duydum onun adınada çok sevindimm kızlar mutlu olsunlar hepsi çok çektiii kolay değil bunu iyi bilenlerdenimm diğer topiğe geen giden kızlarımızında rabbim yüzlerini güldürsün ben çok sık giremsemde en 2 gü
nde bir siznle olucamm canlarım benimm

doğum yapan arkadşlara tekrar gözleri aydın analı bablı büyütsünler hamillerimizede sağlıklı gebelikler bu yolda mücadele edenlerede rabbim haklarından hayırlısını versinnn aminn 2012 hepinize güzel şeler getirsinnn

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ağlıycam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................

canım benim iyi ol mutlu ol 2 günde bir uğra ama habersiz bırakma seninde güzel haberlerinle sevinelim üzüntülerinle üzülelim....
ne güzel demişsin önce sağlık ve huzur diye gerçektende öyle insanın sağlığı ve huzuru olmadıktan sonra paran pulun olsa herkes etrafında pervane dönse ne işe yarar...
canım benim yeğen çok farklı birşey okadar çok seviyorumki benim olsa bundan daha çok sevemem gibi geliyor yeğenini bol bol kokla sev tadını çıkar
inşallah o güzellikten RABBİM bizede tez vakitte verir....canım çok öpüyorum seni

kızlar hepinize sağlık,başarı,mutluluk dolu bir yıl diliyorum.......
hamilelere hayırlı dğumlar, doğum yapmışlara sağlıklı büyütmeler,bekleyenlerimize, tez zamanda minişler diliyorum
.
....

iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem

nazemircim, inşallah ,hepimiz sadece mutluluktan ağlarız.....
2012 sana ve sevdiklerine sağlık mutluluk huzur getirsin...bir de kucağını doldursun hayırlısıyla inşallah....

inşallah canım ağlarsakta mutluluktan ağlayalım...canım benim aynı şekilde sanada sağlık huzur mutluluk sonrada bebiş getirsin inşallah bu sene alırız bebeklerimizi kucağımıza
inşallah sanki o gün çok yakınmış gibi geliyor nedense içime öyle doğuyor

yeni yılın ilk işgününden merhaba.....yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah.

canım benim yeni duydum.. başın sağolsun... rabbim mekanını cennet eylesin... öpüyorum seni...

kızlar ne yazıkki kk/ya girip şöyle sindire sindire okuyamıyorum.. malum bebek olunca herşey ona göre oluyo.. umarım hepiniz iyisinizdir.. hepinizi çok özledim.. kendinize iyi bakın... en kısa sürede aranızda olmayı umut ediyorum... hepinize 2012 güzellikler getirsin.. sizi seviyorum...

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin

Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör

canım,yeniyıl sana kızınla beraber,sevdiklerinle baraber sağlık,mutluluk getirsin....sen bebeğini birazcık büyüt de, elbet gelirsin.....çok öpüyorum ikiniz de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…