kızlar nasılsınız canlarım
sizlere bir süprizim varr
2. yeğeniniz geliyo hamileyim dün öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin
canlarım nuray allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hayırlı olsun
sat nedir aynı zamanda mı doğuracağız
serpil canım başın sağolsun rabbim geride kalanlar sağlık bersin
masal kumsal sizler nasılsınız fatoş bebeğini doğurmuş sağlıkla büyütür inş.
ahsen canım sen nasılsın
mısra nasıl
ay unuttuğum varsa affola kızlar
öpüldünüz kocaman
ahsen canım sen nasılsın
mısra nasıl
öpüldünüz kocaman
sağolun kızlar
ahsen canım benimki 11 aylıkken yürüdü maşallah
seninkide yürür merak etme dişi geç çıkardık daha 4 tane dişimiz var üstleri 1 ay olmadı çıkaralı
benim sat 23 kasım canım hayırla kucağımıza alırız inş.
darısı isteyen herkese amin
canım çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün küçük meleğini.sağlıklı hayırlı uzun ömür versin.
kızlar hepinize teşekkür ederim.... rabbim sizlerede göstersin inşallah... cimcimem allah analı babalı büyütmek nasip etsin... bahtı açık olsun.. öpüyorum seni... kuzunu kokla yerime....
slm kızlar size bimüjdem var benhamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm rabbim sonunda dualarımı kabul etti darısı isteyen ve dileyenherkese
cimcime allah analı babalı büyütsün canım
slm kızlar size bimüjdem var benhamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm rabbim sonunda dualarımı kabul etti darısı isteyen ve dileyenherkese
cimcime allah analı babalı büyütsün canım
slmmm canlarımmm uuzn zaman kk girmedim malum durumumu biliyorsun bebek takıntımda uzak kalmam gerkiyordu ama tek sebepte bu değil babamı kaybettim nur içinde yatsın o nedenle hem iş hyataım hem özel haatım oldukça yoğun
gizem bbeğini kaybetmişsn ne demem nasıl teselli etsem kelime bulamıyorum rabbim sana ve sevdiklerine ömür versin .(
masalım aşk ve velik şuan o kadar uzak kavramkii artık eni dünyamda mutlu ve huzrluyum inna bana
fatoşun bebği olduu blu senide tebrik ederim ve hamilerimizede hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi özledimmm
hayatttttttt en azından sen bir annsin o duygu ttadın sıkma canını herşeyde hayır vardır innan bana ben bugün diyorumkii oo şahıstan iyiki bebbeğğim olmmaış şükürrr rabbime diyorumm
kumsalımmmmmmmmmmmmm aklımdasın belanay nurayyy nazemir hepiniz çok değerlsiniz niklerini yazamadığım güzel dostlar hepiniz Alhaa emant olun
ahsen canım sen nasılsın
mısra nasıl
öpüldünüz kocaman
slmmm canlarımmm uuzn zaman kk girmedim malum durumumu biliyorsun bebek takıntımda uzak kalmam gerkiyordu ama tek sebepte bu değil babamı kaybettim nur içinde yatsın o nedenle hem iş hyataım hem özel haatım oldukça yoğun
gizem bbeğini kaybetmişsn ne demem nasıl teselli etsem kelime bulamıyorum rabbim sana ve sevdiklerine ömür versin .(
masalım aşk ve velik şuan o kadar uzak kavramkii artık eni dünyamda mutlu ve huzrluyum inna bana
fatoşun bebği olduu blu senide tebrik ederim ve hamilerimizede hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi özledimmm
hayatttttttt en azından sen bir annsin o duygu ttadın sıkma canını herşeyde hayır vardır innan bana ben bugün diyorumkii oo şahıstan iyiki bebbeğğim olmmaış şükürrr rabbime diyorumm
kumsalımmmmmmmmmmmmm aklımdasın belanay nurayyy nazemir hepiniz çok değerlsiniz niklerini yazamadığım güzel dostlar hepiniz Alhaa emant olun
ahsen canım sen nasılsın
mısra nasıl
öpüldünüz kocaman
cimcime canım kızını allahım analı babalı büyütsün
inş. sağlıkla canım
slmm kızlarrr
oooooo maşallhh maşallhh zeytinimm hamişmisn ooooo harika vermili hatunsun binkere maşallhh canımmmmmmmm nurayımm aaaaaaaaaaaa çok sevindim sende hamişmisn aman allahımmm şükür sayfada ki kızların %99 hamile kaldıı çok güzel bir haberr kumsalım hayatkavuniçi ve yeter kaldı rabbimin izniyle onlarda olucakk yürekten inaıyorumm
Bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün diğer hamillerimizn hepsinide sağ salim bebklerine kavuştursunn
ahsen canımm halay dönmeleri okul anılarımıza döndü ne dansözler oynatır ne şarkılar söyler ne donlar sutyenler havada olurduu :)) erekkelerin askerlik anıları biz bayanlarında okul anılarına döndüü
BEN sevmeye sevilmeye layık olan bütün arkadşlarımı seviyor ve özlüyorumm hepinizi mutlu kalın mucuxxxxxxx
ben de seni çok özlüyorummmmmmm...naaaapçaz şimdi........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?