Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sağlıkla kucakla inşşşşşşşşşşşşş çok sevindimmm darısı hepimize olsunnnn

canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah.ikiz gibi büyürler işte ne güzel olur arkadaş sıkıntısı çekmezler.benimde iki oğlan ya şimdilik kavga ediyorlar ilerde iyi arkadaş olurlar inşallah:))büyük oyuncaklarını küçüğe vermiyor oda sürüne sürüne gidip abisinin elindekilerini alıyor büyükte alıyor tekrardan küçük basıyor yaygarayı sıpa daha yürüyemiyor emeklemiyor bile ancak tırtıl gibi sürünüyor.senin oğluşun yürümeye başladımı.zor oluyor biraz bunalıyorum ama herşeye rağmen çok güzel rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu

nuray seninde hamileliğin hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah

fotoşcuğumda doğum yapmış hayırlı olsun sağlıkla büyütür inşallah bebeğini...ben msn adresimi kaybettim daha doğrusu unuttum burayada kızlar gelmiyorki sorsam.
sahi kızlar nerelerdesiniz ya.tuğba ve şeker leblebide hamileymış başka topikten öğrendim çok sevindim.nihal hiç uğramıyor galiba hayat kavunuiçi sen nasılsın arada bir geliyorsun ama karşılaşamıyoruz kimsecikler yok ya((halay çektiğimiz günleri özlüyorum valla şimdi incin halay çekiyor((

sağolun kızlar
ahsen canım benimki 11 aylıkken yürüdü maşallah
seninkide yürür merak etme dişi geç çıkardık daha 4 tane dişimiz var üstleri 1 ay olmadı çıkaralı
benim sat 23 kasım canım hayırla kucağımıza alırız inş.
darısı isteyen herkese amin

Son düzenleme:

amin inşallah canım.bizimde daha dört dişimiz var her yönden tembel benim bücürük.biryerlerden tutunup ayağa kalkabiliyor kanepeden tutunarak yürüyebiliyor yakında yürür inşallah benim ilk oğlumda onbir ayını bitirmeden yürüdü.

canım çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün küçük meleğini.sağlıklı hayırlı uzun ömür versin.

kızlar hepinize teşekkür ederim.... rabbim sizlerede göstersin inşallah... cimcimem allah analı babalı büyütmek nasip etsin... bahtı açık olsun.. öpüyorum seni... kuzunu kokla yerime....

slm kızlar size bimüjdem var ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm rabbim sonunda dualarımı kabul etti darısı isteyen ve dileyenherkese

cimcime allah analı babalı büyütsün canım

çok teşekkürler kızlar rabbim isteyen herkese versin inş...
nuraycım tebrik edrim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inş...

slmm kızlarrr

oooooo maşallhh maşallhh zeytinimm hamişmisn ooooo harika vermili hatunsun binkere maşallhh canımmmmmmmm nurayımm aaaaaaaaaaaa çok sevindim sende hamişmisn aman allahımmm şükür sayfada ki kızların %99 hamile kaldıı çok güzel bir haberr kumsalım hayatkavuniçi ve yeter kaldı rabbimin izniyle onlarda olucakk yürekten inaıyorumm

Bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün diğer hamillerimizn hepsinide sağ salim bebklerine kavuştursunn

ahsen canımm halay dönmeleri okul anılarımıza döndü ne dansözler oynatır ne şarkılar söyler ne donlar sutyenler havada olurduu :)) erekkelerin askerlik anıları biz bayanlarında okul anılarına döndüü

BEN sevmeye sevilmeye layık olan bütün arkadşlarımı seviyor ve özlüyorumm hepinizi mutlu kalın mucuxxxxxxx

slm kızlar size bimüjdem var ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm rabbim sonunda dualarımı kabul etti darısı isteyen ve dileyenherkese

cimcime allah analı babalı büyütsün canım

çok tebrikler canım ne çok üzülüyordun sonunda duaların kabul oldu hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

canım başın sağolsun ALLAH tan geride kalanlara sabır diliyorum ne denir başka bilmiyorum

çok tebrikler ALLAHTAN hayırlısıyla sağlıkla kucağına alman dileğiyle

fotoşcum ALLAH analı babalı sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza

günaydınn fıtsıklarrrrrr

canlarım cumanız mübarek olsun herşeyy gönlünüzce olsunn bebeklerini büyütennn arkadaşlara kolay gelsin çok zormuş evde yeğenmi var 3.5 aylık aman bayağı bayağı zormuş bakımı :))))

hamillerimize sağlıklı gebelikler diliyorumm hepiniz aklımdasınız biizm ev hiç boş kalmdığı için bepp kk giremyorumm gündüzde genelde facc takılıyorum dermişim :)))))) iş hayatı ve yaşam devamn ediyor ben sağlık yönünden gayett iyiimm hepiniz aklımdasınzı ve hepiniiz adına mutlu oluyorum

canlarım hayatın çok güzel olduüunu keşefttimm ve güzel bir şekdle yaşıyorumm :)) sizede tavsiyem bu
mucuxxxxxx size ballrımmmmmmmmmmmm

canımmmmmmmmmmm......başın sağolsun..mekanı cennet olsun....
geldiğine çok sevindim....gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım..tebrik ederim çok sevindim....allah analı bablı büyütsün....

ben de seni çok özlüyorummmmmmm...naaaapçaz şimdi........

ben de seni çok özlüyorummmmmmm...naaaapçaz şimdi........

slm tatlımmmmmmmmmmmmm ne yapıcaz bilmiyorum kii msn fazla kulanmıyorumm hoşuma gitmiyor canımm ama senin için sık sık girreim bebğimm aklım sende gizem 79 da yeterde kumsalda ve mazemirde diğer kızlarrın haytları yolunda onlar için kaygım yok :))) artık benim için 4 veya 5 kişi önemlii yani bu saydıklarım daha bir önem haiz ediyor :)) inşlahhh sağlıklı hamillekler rabbim nasip eder
haaa diğer hanımlar alınmasın şükür hepsi bu zorlu etapta başarılı oldular onlar adına mutluyum ...

hayatkavuniçi canım kk ve msn eskiisi kadar bana cazip felmiyor nedense sırf sizlerden haber alabilmek için giriyorumm canım anatlyada herşey güzel yaşamımda şükür güzell işlerimde herhangi bir sıkıntı yok kısmetimde açık isteyenler çok canım ama ben nedense şuan ne erkelri kaldırabilecek boyutta değilim şuan oldukça rahatım aialme ve arkadşlrıma zaman ayırabiliyorum çok güzel zaman geçiyor benden havadisler bukafar hayatcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…