Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

esmeralde senin yerinde olmak isterdim çok güzel bir mesleğin varmış
bende hep bakarım doğum fotolarına

hosgeldin canim,,,bi tedavi goruyormusun

hoşbulduk canım...görmem mi:) her yanım tedavi oldu...2009 ekimde hamile olduğumu öğrendim...aralık 5 te kalbi durduğu için kürtaj oldum..sonrasında genetik testler..kan pıhtılaşmısı çıktı...aspirin ve hamilelikte(inşş kalırsam)kan sulandırıcı iğne her gün...elevit...bu ayda klomene başladım benim böyle şimdilik bakalım

kumsal+, enterasan, serpil02507+, Esmeraldaa+, busecan35
slm kızlar nasılsınız
ben çıkıyorum birazdan
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman
iyi akşamlar yarın görüşürük
allaha emanet ol bitanem iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar...bende yolun yarısına yaklaşmış anne olamayanlardanım
rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah hoşgeldin
resmen anam ağlıyor ve ağlayacakta tatail şehrindeyim evimide havuz var daha ne d deniz ne havuz .((((( ne tatatil güya antalyada yaşıyoruz

kıyamam canım benim tatil yerinde olupta tatil yapammak daha kötü tabi
ama bence arada kendini ödüllendir serpilcim kasma kendini bu kadar

kumsalım kasmıyorumda ne yapayım bilmiyorum bu yaz böyle olacağını biliyordum zaten ama çıldıracak boyuta gelirsem kaçarım antalyadan 1 veya 2 günlüğüne

esmeralde senin yerinde olmak isterdim çok güzel bir mesleğin varmış
bende hep bakarım doğum fotolarına

eşim işyten çıkmış gelecek birazdan bende yemek telaşındayım mutfakla pc arasında mekik dokuyorum ))) teşekkür ederim canım bende severek yapıyorum....

bikere kalmissin olur yine insallah,,ben de ilkkez bu ay klomene basladim gecen hafta yumurtam catladi,beklemedeyim yani anliyacaginturkbayragi

canım ya peki adet günün ne zaman

kumsalım kasmıyorumda ne yapayım bilmiyorum bu yaz böyle olacağını biliyordum zaten ama çıldıracak boyuta gelirsem kaçarım antalyadan 1 veya 2 günlüğüne
rahat ol biraz çok sıkıntı yapıyorsun kendine sen işlerin hepsi sorumluluk gerektiriyor ama
kendini düşün canım kaç tabi ohhh şöyle eşinle kafa dinleyin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…