Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kürtajdan sonra hiç düzene girmediki...36-37 günde oluyorum..en son haziran 23

sana tavsiyem önce soğn kürü uygula adetlerini normalee alır benide garipleşmişti adetlerim soğan kürüyle normala döndüü esas döngü 26 27 28 bu döngünün önemi çok büyük canım sonra adetlerim düzenne girince hayıt kullanmaya başaldım hayıtta hormonlarımızı denegliyor

İnşallah canım inşallah bak sen bunu yazarken tamda burda ezan okunuyordu...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ayyyy o ezanlaraa kurban olayımmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kumsalım evet biliyormuusn kimseyide men8un edemiyorsun yaşamda
aahh ahh bilememmi canım benim sen elinden geleni yapıyorsun hatta fazlasını bile sakın bunları takma kafana onlar anlayacak hatalarını bulmuşlar senin gibi hatunu üzüyorlar alsanaalsanasmile
kumsal ve ben her an sürpriz yapabilirzi dermişim :)))))))))))))))))))))))))))))))))

eveeeetttttttt heran herşey olabilirr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kuymsall busecann fatoözele ha bre grafik öğretiyor şu ateş tablosu varuya :))))))))))))))))))) öğrenelimm bunu :))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…