Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

musyas zeytinimiz hamiş pek fazla takılamıyor nete halyle

nihalimiz çok tatlıı anne adyıı

busecann hormonal kankim olur

fatoözelim istbulda ben ayrda :)) çok talıı
ebarraımız var ebrarra 42 annee adyı ve ney kursuna giidyor göbek atınca pek bonkörr iyi para yapıştırız
mısra anatalyadan arkadşım kk dan ama realde görüşüyoruz yani zamanla bütün cici htunları tanızrsın herkess kafa dengii yanii bizinmmm eski gurp gibii

heycan fulldür melegini görcen ay özledim hamiş olmayı valla hehe rabbim kucagına almayı nasip etsin cnm h.bopuyorumnanaktan

vallhii akşma ne yapsak 41 yasinmi okusak kızlarr

olur bana uyar fetihte okuyacakmıyız. ben 5 yasin ve 5 fetih alırım

onlıne oldugum müddetçe bende aranızdayım güzeller artık banada küçük biryer açarsınız gönlünüzde

ne demeeeeeeeeeeeeeeeeeek serpilin dostu bizimde dostumuz topiğimizede gönlümüze de hoşgeldin a.s.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süperdi walla

Bir yabancı ,ender bulunan karadeniz ormanlarında yaşayan bir maymunun postunu elde etmek için temelle anlaşmış.
Sabahleyin erkenden yola çıkmışlar.Temelin yanında çok iri bir köpek,bir elinde sopa ,omzundada tüfek.Ormanların içinde yürümüşler ve bir ağaçta ,ender maymunları görmüşler.
Temel yabancı adama ,hemen tüfeğini vermiş dikkatli ve tetikte durmasını söylemiş.Bak şimdi,ben ağaca tırmanacağım,sopayla maymunları aşağıya düşüreceğim,benim köpek onları hemen .ikerek öldürür,böylelikle zarar vermeden postlarını elde etmiş oluruz.Adam,yani demiş, bu senin köpek maymunları .ikerekmi öldürüyor.Evet demiş Temel ,hiç kaçarı olmaz.Peki demiş adam,sen ağaca çıkacaksın,onları aşağıya düşüreceksin,köpeğinde hiç kaçırmadan .ikerek maymunları öldürecek,o halde neden benim tüfekle tetikte durmamı,dikkatli olmamı istiyorsun.Yahu demiş temel,olaki insanlık hali,ağaçtan düşersem o zaman köpeği vur.

merhaba kkızlar ben geldim nasılsınız
hepimizin kandili mübarek olsun

canım çok acıyo yaa dişciden geldim başım gözüm heryerim ağrıyor :gitme:

ayyyyyyyyyyyyyyy kızlarr çok dygulandımm gaza heldimm herkess yain okuyacak akima 41 e tamamlayacağız
10 ben okuyorum

kak biraz dolaş ki yediklerini hazmedebilesin. inşallah yarın çok güzel haberlerle dönersin kontrolden

Dede bahcede oynayan torununu izlemektedir.

Kazma kurek oynarken, bir deligin icinde solucan bulur, cekip cikarir solucani.
O sirada dedesi bunu fark eder ve cocugun zekasini olcmek icin yanina gidip,
-o solucani tekrar delige sokabilir misin diye sorar.
Torun,
-evet dede diye cevaplar.
dede hafif bir tebessumle,
-sen onu delige sok benden sana 10 lira der.
Cocuk iceri, annesinin odasina kosar, sac spreyini kaptigi gibi solucana sikmaya baslar.
Solucan kalem gibi duzelir. Cocuk da sertlesmis solucani aynen cikardigi gibi delige sokar.
Dede saskin bir vaziyette torununa 10 lirasini verir.
Ertesi gun ninesi gelip cocugun eline 20 lira sikistirir ve şöyle der;
-seni seniii, sen dedene neler ogretmissin oyle

geçmiş olsun canım seninde kandılın mübarek olsun

heycan fulldür melegini görcen ay özledim hamiş olmayı valla hehe rabbim kucagına almayı nasip etsin cnm h.bopuyorumnanaktan

hoşgeldinnn aramızaaaa a.s.

ay inş. yarın haber veririm sizlere hastaneden
geldikten sonra işe gelmicem dinlenecem biraz
fatoşum
yürümek iyi olur ama hiç halim yok
3 kepçe yoğurt yedimmm

ayyyyyyyyyyyyyyy kızlarr çok dygulandımm gaza heldimm herkess yain okuyacak akima 41 e tamamlayacağız
10 ben okuyorum

fetih okuyacakmıyız okumayacakmıyız ben tereddütte kaldm sadece yasinmi okuycaz. şatey öyleyse banada 5 yasin yazın canım

ooooooooooy canım ya diş çok zor benim dişimde kaç gündür sinyal veriyor ama duymamazlıktan geliyorum

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

yok bizim kumsal değil canım ama buda biizm kumsalımız artık inşllhh bizde ilk leri yaklarız canım

aminnnn inşallah cnm bnm vallahi yatıyom kalkıyom rabbimden hep kucagı boş anne adaylarına bian önce meleklerini göndermesi için dua ediyom meleklerimiz içinde saglık sıhhat diliyomm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…