Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalcım o senın kesin döllenme belirtinlıkldi canım bu ay şansın çok yuksek mubarek gunde rabbım sağlıkla nasıp etsin inşallah

canım zannetiyorum bence başka birşeydi çünkü geçmiş adertlerime bakıyorum marttaki aşaılamamdan sonra nisan mayıs haziran adetlerim 35 günde bir olmuş bu benim için bir gelişme tabi buna göre lovelicim haklı benim daha yumurtam olmadı 07/12 temmuz arası yumurtlama günlerim canım yumurta olmadan döllenme olmaz dimi bilmiyorumkismile eğer böyle birşey tekrarlarsa doktorumla konuşucam aminnn canım inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmm benimmmmŞeniz
sürekli düzensiz adet olan ben allahıma şükürler olsun marttan beri 35 günde bir oluyorum bunun son 3 ayı ilaçsız kendiliğinden bu hepsinden önemli inşallah bundan sonra hep böyle ilaçsız kendiliğinden olur :Saruboceq:sonrada bebişim olurrrrr

musyasssssssssssssssssssssssssssssssssssss canımmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnn bak buradyıss yasmin buradki kızlar bzi gibii buraya takıl balımm zeynoo ne yapıyorrr

musyasssssssssssssssssssssssssssssssssssss canımmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnn bak buradyıss yasmin buradki kızlar bzi gibii buraya takıl balımm zeynoo ne yapıyorrr

UYUYO TATLI TEYZESİ TAKILIRIM CNM BNM TABİKİDE NERDE GÜZELLİK BEN ORDAYIM BİLİRSİN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ BU MUBAREK GÜNDE:1hug:

inşşşşşşşşşşş canımmmm benimde düzensiz di evlendikten sonra ilaç içmeye başşladım düzeldi geçen ayda 30. gün adet oldum çok duydum düzensiz adetle hamıle kalanı kumsalcım sadece yumurtlama dönümi 13. günlerde değilde 24. günlerde oluyo mesela oo yumurtlama gününü bulduktan sonra kesinnn olurrr allahın izniyle :1hug:

musyassssssssss burda hamişler var ve ben gibi hamile kalmya çalışanlar var hepsi çok tatalıı

cnm benim hamişlere hayırlısıyla kucaklarını almasını olmayanlarada rabbimin göbüşlerine meleklerini koymasını dilerim inşallah böyle güzel günler vesile olur paylaşmaya burda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar musyas benim ilk kk arkadşlarımdan :)) eskiden sohbet odası vardı orda yazışırdıkk sonrada msn gurubu oluşturdukk

aminnnnnnnnnnnnnnnnn bebeşim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Japon' un biri, Rize'de bir kahveye girmis ve,

herkese kafa tutmuş :

--- 'Var mı ? Aranızda delikanlı ?

Varsa ? Çıksın dışarı...'

TEMEL kapıya doğru yürümüş,

--- 'Çıkıyorum ulan !

Görelim bakalım erkekliğini...'

Birkaç dakika sonra, TEMEL ağzı-burnu dağılmış bir vaziyette,

kahveye geri dönmüş...

Peşinden de, JAPON kasılarak içeri girmiş

ve kahvedekilere TEMEL'i göstererek :

--- 'Ona, 'Toyokumi' ustanın, 'Katakori' tekniğiyle vurdum.'

Ertesi gün JAPON yine gelmiş. Yine meydan okuma.

Yine TEMEL' den rest... Ve birkaç dakika sonra kapıda yine,

ağzı-burnu dağılmış bir TEMEL.

Ve peşinden kasılarak yaptığı oyunu açıklayan JAPON :

--- 'Ona, 'Kuyotomi' ustanın, 'Kihotomi' tekniğiyle vurdum.'
&n bsp;

Ertesi gün yine aynı hikaye.

Dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmiş TEMEL ve

hergün değişik bir stil kullanan JAPON :

--- 'Ona, 'Toyohama' ustanın, 'Kimanto' tekniğiyle vurdum...'

--- 'Ona, 'Tiyotoki' ustanın, 'Kohimato' tekniğiyle vurdum.'

............ .. derken,

Bu böyle bir hafta devam etmiş.

Ve sekizinci gün ! JAPON yine kahveye gelip,

yine herkese kafa tutmuş.

JAPON' un restini gören yine TEMEL olmuş tabii...

Birkaç dakika sonra, herkes yine suratı dağılmış bir TEMEL beklerken,

Bu kez JAPON,

ağız-burun dağılmış, hoşaf ! Kanlar içinde kapı da belirmiş ? ? ?

TEMEL' de hemen arkasından girmiş içeriye,

JAPON' u göstererek :

--- 'Ona, 'Toyota' nın 'Krikosuyla' vurdum' demiş...

sağol tatlım güzel dileklerin için. amiiiiiiiiiiiiiiiiiin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:roflol:

afiyet olsun kızlarrr
yemeği fazla kaçırdım sanırım
allahtan ekmek yemedimm
musyas hoş geldin duan için sağol
amin rabbim herşeyin hayırlısını versin
kumsal+, busecan35, serpil02507+, musyas, fatosozel, nhlkpr
nasılsınız kızlarrr
yarın kontrolüm var zaman hemen geçsin istiyorum

bugüğn hem kandil hemde 3.yıl dönümümüz eş,imle evliliğimizin çok mutluyum ramazan bayramının birinci günüde kızımın dogum günü istesek böyle hayırlı günlere denk getiremezdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…