kumsalcım o senın kesin döllenme belirtinlıkldi canım bu ay şansın çok yuksek mubarek gunde rabbım sağlıkla nasıp etsin inşallah
canım benimm mşallhh ateşine olumunekankayizsmile
AŞKIM BURDAMISIN SENİN VE TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN KANDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI NİYAZ EDERİM RABBİM AÇTIGINIZ ELLERİNİZDEN DİLİNİZDEN ÇIKAN HERDUAYI KABUL ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
yok canımm serpil yok daha gelsin bakalım benim yerime siz okursunuz attık malum kırmızılar bende bu gun :)
gelidmm kızlarr
belanyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar akşam okuyalımıı dua
sağol canım seninkininde maşallahı var bide tam yumurtlama gününde olmuş çalışmann süper
musyasssssssssssssssssssssssssssssssssssss canımmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnn bak buradyıss yasmin buradki kızlar bzi gibii buraya takıl balımm zeynoo ne yapıyorrr
canım zannetiyorum bence başka birşeydi çünkü geçmiş adertlerime bakıyorum marttaki aşaılamamdan sonra nisan mayıs haziran adetlerim 35 günde bir olmuş bu benim için bir gelişme tabi buna göre lovelicim haklı benim daha yumurtam olmadı 07/12 temmuz arası yumurtlama günlerim canım yumurta olmadan döllenme olmaz dimi bilmiyorumkismile eğer böyle birşey tekrarlarsa doktorumla konuşucam aminnn canım inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmm benimmmmŞeniz
sürekli düzensiz adet olan ben allahıma şükürler olsun marttan beri 35 günde bir oluyorum bunun son 3 ayı ilaçsız kendiliğinden bu hepsinden önemli inşallah bundan sonra hep böyle ilaçsız kendiliğinden olur :Saruboceq:sonrada bebişim olurrrrr
UYUYO TATLI TEYZESİ TAKILIRIM CNM BNM TABİKİDE NERDE GÜZELLİK BEN ORDAYIM BİLİRSİN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ BU MUBAREK GÜNDE:1hug:
musyassssssssss burda hamişler var ve ben gibi hamile kalmya çalışanlar var hepsi çok tatalıı
vallhii bakalım hayatım ay sonu belli olur ne halt ettiğimz
elbette okuruz.
hoşgeldin canım naber
geen sefer 41 fetih okuduk. mısra ve honeyin hamile haberleri geldi. bence yine 41 fetih okuyalım derim. ne dersiniz
cnm benim hamişlere hayırlısıyla kucaklarını almasını olmayanlarada rabbimin göbüşlerine meleklerini koymasını dilerim inşallah böyle güzel günler vesile olur paylaşmaya burda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm benim hamişlere hayırlısıyla kucaklarını almasını olmayanlarada rabbimin göbüşlerine meleklerini koymasını dilerim inşallah böyle güzel günler vesile olur paylaşmaya burda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Japon' un biri, Rize'de bir kahveye girmis ve,
herkese kafa tutmuş :
--- 'Var mı ? Aranızda delikanlı ?
Varsa ? Çıksın dışarı...'
:roflol::roflol::roflol:
TEMEL kapıya doğru yürümüş,
--- 'Çıkıyorum ulan !
Görelim bakalım erkekliğini...'
Birkaç dakika sonra, TEMEL ağzı-burnu dağılmış bir vaziyette,
kahveye geri dönmüş...
Peşinden de, JAPON kasılarak içeri girmiş
ve kahvedekilere TEMEL'i göstererek :
--- 'Ona, 'Toyokumi' ustanın, 'Katakori' tekniğiyle vurdum.'
Ertesi gün JAPON yine gelmiş. Yine meydan okuma.
Yine TEMEL' den rest... Ve birkaç dakika sonra kapıda yine,
ağzı-burnu dağılmış bir TEMEL.
Ve peşinden kasılarak yaptığı oyunu açıklayan JAPON :
--- 'Ona, 'Kuyotomi' ustanın, 'Kihotomi' tekniğiyle vurdum.'
&n bsp;
Ertesi gün yine aynı hikaye.
Dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmiş TEMEL ve
hergün değişik bir stil kullanan JAPON :
--- 'Ona, 'Toyohama' ustanın, 'Kimanto' tekniğiyle vurdum...'
--- 'Ona, 'Tiyotoki' ustanın, 'Kohimato' tekniğiyle vurdum.'
............ .. derken,
Bu böyle bir hafta devam etmiş.
Ve sekizinci gün ! JAPON yine kahveye gelip,
yine herkese kafa tutmuş.
JAPON' un restini gören yine TEMEL olmuş tabii...
Birkaç dakika sonra, herkes yine suratı dağılmış bir TEMEL beklerken,
Bu kez JAPON,
ağız-burun dağılmış, hoşaf ! Kanlar içinde kapı da belirmiş ? ? ?
TEMEL' de hemen arkasından girmiş içeriye,
JAPON' u göstererek :
--- 'Ona, 'Toyota' nın 'Krikosuyla' vurdum' demiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?