ebrar senin kilo boy ne kaçırdım sanırım yaz bakim bilmiyorumkismile
yazıyorum yazıyorummm yazdımmmmm
1.64 boy 57 kilogramım a.s
demekki biz hamarat değiliz canım ay evlendiğim ilk sene her allahın gunu temzlik yapardım :))) ama şimdi hafta sonu canım çıkıyo resmen eşim bana sağolsun yardım ederaynı dert bende de var yemeği yedim
yayılıp kalıyorum
sofrayı zor topluyorum valla
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyben senden 1 cm kısa 2 kg fazlayım
sırnaşık şey
hımmm balık etti kadınlardansın sende bayılırımmmmm yasakkelimeyazıyorum yazıyorummm yazdımmmmm
1.64 boy 57 kilogramım a.s
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
birazzz :kedi:
1,63 boyum 60 kiloya yaklaştım
çok değil ama dikkatli olmakta fayda var
ben 1.73 boyundayım 58 kiloyum :kedi:
164 boyum 52 kloyum hahahhaha ama iskeletorlardan bir demet ben deniz
o kadar zayıf durmuyosundur canım yaa
serpillllll bak şimdi hem yoruluyosun okadar hem yemiyomusun canım alsanaalsanasmileSenden kısa ve senden şişkoyum :))))))
Vayyyyyyyyyyyyyyy manken varmış aramızda haberimiz yok
Ana 52 var mısın sen ?
Çokkkkkkkkkkk zayıf ,Serpil sen arı sütü polen yesene kuzum
serpilllll fatoş yazıları önce biriktirio sonra toptan cevap yazıyo opuyorumnanaktan
fatoş sürümden kazanıyo canım biz tek tek perekendeci aynen kaydirigubbakcemile3ben onu beceremiyorum kızkardeşimin pc den yapabiliyorum ama benim ofisteki pc den yapamıyorum :))))))))))))))))))))))))) böyle ben parekende yazabiliyorum hahhahahahhahahaalaelaelaelaelae
sağlıklı olda zayıf ol ama sağlıklı ol aklinialirimsmilemısra midem almıyor onuevde var ikncisiis ben üzlünce hemen klo veriyorum neysee eşim yakında şaişersin sen diyor hahahhahahahhahhahahhah fazla çabalama diyor
ben senden 1 cm kısa 2 kg fazlayım
sırnaşık şey
hımmm balık etti kadınlardansın sende bayılırımmmmm yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?