Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Fatoşcum benim beslenme prensiplerim var kuzucum kızartılmış hiçbirşey yemem.Pirinç pilavı yemem.....vs

Fatoşcum benim beslenme prensiplerim var kuzucum kızartılmış hiçbirşey yemem.Pirinç pilavı yemem.....vs
aaaaaaaaaaaaaaa ne ilginç ya ben bayılırım kızartmaya. patlıcan kabak biber kızartıcan üzerinede sarmısaklı yoğurt dökücen ooooooooooooooh missssssss

Canım ben de çokkk severim domates soslu olacak ama sağlıksız diye yemiyorum.Yemediğim halde tombişim birde yesem top diye yuvarlarsınız valla.Tabii bu metabolizmaylada ilgilidir benimkiler çalışmıyor.Şimdi Serpil e sorsam yiyorum der aramızda 20 kg fark var :))))))

kumsal+, nhlkpr+, şeker-leblebi, Mısra, serpil02507, fatosozel+

geldim fıstıklarrrr olumunekankayizsmile

ayyyy karnım acıkmaya başladı
mercimek çorbası kızartma mis misss
bende ptesi gününden beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

hımmmm anladım ben onu sağlıksız diye yıllardır yemiyorsun ha iradeye bak helal olsun walla

fatoş ne tamizliği hafta içi canım gece gece cam silinir mi delüüüü

hayatım benim ev 3. kat ve bende yükseklik korkusu var zaten camları çok zor siliyorum birde bu en son yağan yağmurlardan dolayı mahvoldu hepsi. cumartesi öğlene kadar çalışıyorum. hafta sonuna bıraktığımda cumartesi öğleden sonra pazar akşama kadar sürüyor ve ben mahvoluyorum. hafta içi her gün bir odayı hallediyorum çok yorulmuyorum. hafta sonumda bana kalıyor.

Yemekteyiz programını izliyorum kızlar canım mercimek çorbası çektidelikafadulden

hemen yap iç o zaman

kumsal+, nhlkpr+, şeker-leblebi, Mısra, serpil02507, fatosozel+

geldim fıstıklarrrr olumunekankayizsmile

hoşgeldin canım

niye herkes sustukiiii bilmiyorumkismile

bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…