2 gün ben çok yoğunum akşam eve gidip dip köşe temizlik filan yapıyorum cam siliyorum. dün salon camlar koltuklar filan temizlendi. bugün yatak odası yarın allah büyükkızlar bugün biraz yasin okuyalım ben yeni güzel bir kitap aldım fetih sureside var
çok güzelmiş bayıldım walla
çok güzelmiş bayıldım walla
aaaaaaaaaaaaaaa ne ilginç ya ben bayılırım kızartmaya. patlıcan kabak biber kızartıcan üzerinede sarmısaklı yoğurt dökücen ooooooooooooooh missssssssFatoşcum benim beslenme prensiplerim var kuzucum kızartılmış hiçbirşey yemem.Pirinç pilavı yemem.....vs
benimde öyle. boshayallersmile böyle bir evi ancak rüyamda görürüm. hatta rüyama bile girmezBen de bayıldımda bu evleri almak için en az 100 yıl çalışmam lazım:))))))
Bakmakla yetiniyorum:))
hemen yap canım bol limonlu iç :)))))))Yemekteyiz programını izliyorum kızlar canım mercimek çorbası çektidelikafadulden
gel fıstıkımmm gell şimdi akşama ne yapıcan anlatttttkumsal+, nhlkpr+, şeker-leblebi, Mısra, serpil02507, fatosozel+
geldim fıstıklarrrr olumunekankayizsmile
gel fıstıkımmm gell şimdi akşama ne yapıcan anlattttt
kilko sorunun var mı canım ?ayyyy karnım acıkmaya başladı
mercimek çorbası kızartma mis misss
bende ptesi gününden beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
ayyy benimde canım çekti havada sıcak ama çmercimek çorbası mıss gibi gideroynaya zıplaya köfte :teytey:
bide çorbaaa :1hug::dance:
Canım ben de çokkk severim domates soslu olacak ama sağlıksız diye yemiyorum.Yemediğim halde tombişim birde yesem top diye yuvarlarsınız valla.Tabii bu metabolizmaylada ilgilidir benimkiler çalışmıyor.Şimdi Serpil e sorsam yiyorum der aramızda 20 kg fark var :))))))
fatoş ne tamizliği hafta içi canım gece gece cam silinir mi delüüüü
Yemekteyiz programını izliyorum kızlar canım mercimek çorbası çektidelikafadulden
kumsal+, nhlkpr+, şeker-leblebi, Mısra, serpil02507, fatosozel+
geldim fıstıklarrrr olumunekankayizsmile
niye herkes sustukiiii bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?