herkese selmm sizinle paylaşmak istedimm sizni dualrınızın katsısı olduğuna o kadar çok kalpten inanıyorumm kii sizede mijdeli heberimi vermek istedimm ama dualarınızı eskisinden daha çok bekliyorumm ilk kötü deneyimden sonra aynı şeyleri rabbim ne bana nede düşmanıma yaşatmasınn rabbim her isteyene tez vakitte muradını versinn kantesti yaptırdıkk sonuçç pozitiff yanii hamileyimm kızlarr dualarınızla sizi çok seviyorumm iyiki varsınızz
tebrik ederim rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin :saruboceq:
Darısı fatoşumun serpilimin kumsalımın nihalimin ven_har ın busecanın honeyin şeker leblebinin tualinanın masalın benim ve adını unuttuğum topicte olan olmayan evlat isteyen herkesin başına :1rolleyes: Liste uzun oldu sanırım neyse güzel oldu :teytey:
:cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv: Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aman alalhımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:hulya: Maşallhhhhhhhhhhhhhhh tebriklerrrr
kızlar saçlarımı nasıl yaptırayım diye sordum ama kimse yanıt vermemiş
aminn inşallah rabbim tez zamanda sağlıkve hayırla hepinizee nasip etsinn
çok teşekkür edrimm ama hala belirtimm yok biliyo musunuzz sanki karnım burnuma gelmeden inanmıcamm
elbette dualarımız hepimiz için. aslında öncelikle bence hamişlerimiz için. canlarım benim güzel hamilelerimiz allah sizinle ve bebeklerinizle yar ve yardımcınız olsun.fatıma anamızın eli üzerinizde olsun inşallah. hamile kalmak için hangi yöntemleri uygulamıştın canım anlatsanaÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM DUALARIMDASINIZ SİZNDE DUALARINIZI BEKLİYORUMM a.s.a.s.
Ben uzun saçtan pek haz etmediğim için cvp vermek istemeniştim.
Ama kadına topuzu çok yakıştırıtım,elbisendede derin yırtmaç varmış tangocular gibi hoş ve asil olursun bence
Ben de biraz uyumaya gidiyorum hepinizi kocamannn öptüm
Kızlarr şimdi çıkıyorumm aeolunn
tebrik ederim rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
darısı fatoşumun serpilimin kumsalımın nihalimin ven_har ın busecanın honeyin şeker leblebinin tualinanın masalın benim ve adını unuttuğum topicte olan olmayan evlat isteyen herkesin başına :1rolleyes: liste uzun oldu sanırım neyse güzel oldu :teytey:
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi tatiller. allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın. hepinizi öpüyorum
Vayyy Serpoş öze dönmüş,gecelere akacak :)))))
İşyerine binbir macerayla ve güneşin altında tavuk gibi kızararak geldim
merhaba kızlar yolun yarısına geldim ve bende gebe kalamadım.
şimdi beni acth testi bekliyor agustos ayında yaptıracağım ondan sonra sanırım ilaçlar falan başlayacak inş bu sefer gebe kalabilirim.
allah hepimizin bu duasını kabul etsin.
merhaba kızlar yolun yarısına geldim ve bende gebe kalamadım.
şimdi beni acth testi bekliyor agustos ayında yaptıracağım ondan sonra sanırım ilaçlar falan başlayacak inş bu sefer gebe kalabilirim.
allah hepimizin bu duasını kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?