Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tebrikler sağlıcakla gelsin inşallah bebişiniz

aminn inşallah rabbim tez zamanda sağlıkve hayırla hepinizee nasip etsinn

:cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv: Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aman alalhımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:hulya: Maşallhhhhhhhhhhhhhhh tebriklerrrr

çok teşekkür edrimm ama hala belirtimm yok biliyo musunuzz sanki karnım burnuma gelmeden inanmıcamm

kızlar saçlarımı nasıl yaptırayım diye sordum ama kimse yanıt vermemiş

Ben uzun saçtan pek haz etmediğim için cvp vermek istemeniştim.
Ama kadına topuzu çok yakıştırıtım,elbisendede derin yırtmaç varmış tangocular gibi hoş ve asil olursun bence

aminn inşallah rabbim tez zamanda sağlıkve hayırla hepinizee nasip etsinn

çok teşekkür edrimm ama hala belirtimm yok biliyo musunuzz sanki karnım burnuma gelmeden inanmıcamm

Ben bile 9 haftalık hamile olmama ve kocamannnn göbişim olmasına rağmen halen inanmıyorum hatta az önce eşimede söyledim hamileyim ben değil mi diye

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM DUALARIMDASINIZ SİZNDE DUALARINIZI BEKLİYORUMM a.s.a.s.
elbette dualarımız hepimiz için. aslında öncelikle bence hamişlerimiz için. canlarım benim güzel hamilelerimiz allah sizinle ve bebeklerinizle yar ve yardımcınız olsun.fatıma anamızın eli üzerinizde olsun inşallah. hamile kalmak için hangi yöntemleri uygulamıştın canım anlatsana

Ben de biraz uyumaya gidiyorum hepinizi kocamannn öptüm

tamam canım bu arada bende çıkıcam iyi hafta sonları.

Kızlarr şimdi çıkıyorumm aeolunn

allaha emanet ol sende bebeğinde canım hoşçakal

ebrarım sağol canımın için. hepimizin başına inşallah darısı

ya bu saat olmuş ofisteyim dışarısı sıcak aman Alalhım oyy oyy akşam olsada akdenizin sulaeına aksak ne iyi olur antalya sahillerii geceleri bir harika olur kızlar

Vayyy Serpoş öze dönmüş,gecelere akacak :)))))

İşyerine binbir macerayla ve güneşin altında tavuk gibi kızararak geldim

merhaba kızlar yolun yarısına geldim ve bende gebe kalamadım.
şimdi beni acth testi bekliyor agustos ayında yaptıracağım ondan sonra sanırım ilaçlar falan başlayacak inş bu sefer gebe kalabilirim.
allah hepimizin bu duasını kabul etsin.

canım benim hoşgeldin inşallhh gebe kalırsın inşalllhhhhhh o bahsettiğin test nedir ? ben bilmiyorumda

Hoşgeldin cnm.Ben de bilmiyorum o test nedir?
Umarım kısa sürede bebeğine kavuşursun

anam anam kızlar antlay yanıyor resmen cehennmm ofisten çıkamıyorum kimseciklerde yok neysekii bir arkadşım ofise geecek sonra denize gideceğiz klma baş etmiyor burda nöbetçi topicçi oldum ne gelen var ne giden ( bir arkadşımda çiftliğe davet ediyor aman araba kullanamaycağım 30 km bakarız dedim :)) yanii mısra eski herketli günlerime dönüyorum yavaş yavaş ısınma turlarındayım hehehhehehehehhehehehhehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…