Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrarcım senin şu sakinliğine hastayım ben yaaaaaaaaaaaaa. seni seviyorum

kızlar saçlarımı maşa ile lüle lüle yaptırayım diyorum ne dersiniz. elbise ip askılı siyah önden derin yırtmaçlı şimdi buna göre saçlarımı lüle lüle açıkmı bırakyım yoksa dağınık toplatyımmı

evvet olay budurr bence hihoyyyt hihoyyyt kurt filan klamasın bak hepsini dök teknede :teytey: :teytey: :teytey:

ebrarcım senin şu sakinliğine hastayım ben yaaaaaaaaaaaaa. seni seviyorum

bende seni seviyorum tatlım her zmanki halim benim
bide eşimi görsen sen :roflol: 2-3 işi bi arada yapmaya çalışır bi yeremi gidilecek hemen herşey olsun bitsin der...sonrada stres yapar kaydirigubbakcemile3

Serpil ha şöyle git kafanı dinle,yüz,güneşlen
İLACI içtim yine uykum geldi,epilasyon yapacaktım
Bugün işyerinde nöbetciyim,saat15:30 gibi evden çıkmam lazım

Serpil ha şöyle git kafanı dinle,yüz,güneşlen
İLACI içtim yine uykum geldi,epilasyon yapacaktım
Bugün işyerinde nöbetciyim,saat15:30 gibi evden çıkmam lazım

ttatlım ben süper iyiyim canım
süper iyiyim denize güneşe hasrettim tadını çıkartacağımm :))))

bende ofisteyim bir müşterim rahmetli olmuş akşam mevlüdü var ama ben hiç mevlütte gitmeye niyetli d eğiliömm ya (

HERKESE SELMM SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİMM SİZNİ DUALRINIZIN KATSISI OLDUĞUNA O KADAR ÇOK KALPTEN İNANIYORUMM Kİİ SİZEDE MİJDELİ HEBERİMİ VERMEK İSTEDİMM AMA DUALARINIZI ESKİSİNDEN DAHA ÇOK BEKLİYORUMM İLK KÖTÜ DENEYİMDEN SONRA AYNI ŞEYLERİ RABBİM NE BANA NEDE DÜŞMANIMA YAŞATMASINN RABBİM HER İSTEYENE TEZ VAKİTTE MURADINI VERSİNN KANTESTİ YAPTIRDIKK SONUÇÇ POZİTİFF YANİİ HAMİLEYİMM KIZLARR DUALARINIZLA SİZİ ÇOK SEVİYORUMM İYİKİ VARSINIZZ

çooooooooooooooooook sevindim gözün aydın canım yaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tebrik ederim rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

darısı fatoşumun serpilimin kumsalımın nihalimin ven_har ın busecanın honeyin şeker leblebinin tualinanın masalın benim ve adını unuttuğum topicte olan olmayan evlat isteyen herkesin başına :1rolleyes: liste uzun oldu sanırım neyse güzel oldu :teytey:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aman Alalhımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

serpil02507 kullanıcısından alıntı
belenay...............16
nihal....................58
serpil.................176
Kumsal--------------18
çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............42
efnanim..............41
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................26
tualina....................4
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

TOPLAM.............. 447doğruysa kızlar herkes kontrol etsin

:hulya: maşallhhhhhhhhhhhhhhh tebriklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…