güzel programlı ve kendini kasmadan ayarlarsan yetişirsin bence tatlım bence evden çıkmadan ne yapman gerekiyosa herşeyi yap yemek eşinin elbiseleri kendi kendi kıyafetin herşey hazır olursa kuaförde işini halledip geldiğinde sadece giyinmek kalır çabucak hallolur
no dont panik :lepi:
aslında biliyormusun bu ay ilk defa ateş ölçüyorum diye bu kadar merak ediyorum çünkü hamile olmadığımdan eminim. ayrıca dün şu doktorla konuştum ya kız içim ferahladı. şayet sorunumuz sadece eşimin sperm hareketlerindeki eksiklikse onun tedavisi kolay değilmi tatlım. kısa bir süre sonra hamile kalabilirim allahın izni ile. o yüzden şimdi takıntılı değilim. bugün regl olmayayımda düğünün tadını çıkartayım bariiiiiiiiiiiiiiii
ebrarcım senin şu sakinliğine hastayım ben yaaaaaaaaaaaaa. seni seviyorum
seni biliyorum ya diğerleri. yaaaaa mısra bu arada senin dünkü tahlillerin ne oldu. sormayı unuttum
Serpil ha şöyle git kafanı dinle,yüz,güneşlen
İLACI içtim yine uykum geldi,epilasyon yapacaktım
Bugün işyerinde nöbetciyim,saat15:30 gibi evden çıkmam lazım
çooooooooooooooooook sevindim gözün aydın canım yaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:HERKESE SELMM SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİMM SİZNİ DUALRINIZIN KATSISI OLDUĞUNA O KADAR ÇOK KALPTEN İNANIYORUMM Kİİ SİZEDE MİJDELİ HEBERİMİ VERMEK İSTEDİMM AMA DUALARINIZI ESKİSİNDEN DAHA ÇOK BEKLİYORUMM İLK KÖTÜ DENEYİMDEN SONRA AYNI ŞEYLERİ RABBİM NE BANA NEDE DÜŞMANIMA YAŞATMASINN RABBİM HER İSTEYENE TEZ VAKİTTE MURADINI VERSİNN KANTESTİ YAPTIRDIKK SONUÇÇ POZİTİFF YANİİ HAMİLEYİMM KIZLARR DUALARINIZLA SİZİ ÇOK SEVİYORUMM İYİKİ VARSINIZZ
çooooooooooooooooook sevindim gözün aydın canım yaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
HERKESE SELMM SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİMM SİZNİ DUALRINIZIN KATSISI OLDUĞUNA O KADAR ÇOK KALPTEN İNANIYORUMM Kİİ SİZEDE MİJDELİ HEBERİMİ VERMEK İSTEDİMM AMA DUALARINIZI ESKİSİNDEN DAHA ÇOK BEKLİYORUMM İLK KÖTÜ DENEYİMDEN SONRA AYNI ŞEYLERİ RABBİM NE BANA NEDE DÜŞMANIMA YAŞATMASINN RABBİM HER İSTEYENE TEZ VAKİTTE MURADINI VERSİNN KANTESTİ YAPTIRDIKK SONUÇÇ POZİTİFF YANİİ HAMİLEYİMM KIZLARR DUALARINIZLA SİZİ ÇOK SEVİYORUMM İYİKİ VARSINIZZ
HERKESE SELMM SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİMM SİZNİ DUALRINIZIN KATSISI OLDUĞUNA O KADAR ÇOK KALPTEN İNANIYORUMM Kİİ SİZEDE MİJDELİ HEBERİMİ VERMEK İSTEDİMM AMA DUALARINIZI ESKİSİNDEN DAHA ÇOK BEKLİYORUMM İLK KÖTÜ DENEYİMDEN SONRA AYNI ŞEYLERİ RABBİM NE BANA NEDE DÜŞMANIMA YAŞATMASINN RABBİM HER İSTEYENE TEZ VAKİTTE MURADINI VERSİNN KANTESTİ YAPTIRDIKK SONUÇÇ POZİTİFF YANİİ HAMİLEYİMM KIZLARR DUALARINIZLA SİZİ ÇOK SEVİYORUMM İYİKİ VARSINIZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?