dün makarna vardı yanında salata karpuz filaneee varsa yanına ek bişi yap makarna pilav gibi bide salata
ben çıkıyorum canlarım...yeni gün yeni umut...yarın herşey daha güzel olacak hepimiz için allahın izniyle...öpüyorum hepinizi...hayırlı akşamlar...
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile o zaman sende benim gibi tarhana çorbası yap ananem her sene yapar yollar bana canım ananemmmdün makarna vardı yanında salata karpuz filan
bugünde yanlız yiyelim bari :roflol:
iyiakşamlar canım inş. canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile o zaman sende benim gibi tarhana çorbası yap ananem her sene yapar yollar bana canım ananemmm
aferim sana marifetli arkadaşım birde kendi fotonu koysanda görsek ?beğenmenize sevindim :kedi:
severim ben resimlerle uğraşmayı cd vs. yapmayı bi ara montaj programlarıyla uğraşıyordum hihoyyyt
annem karadenizli babam egeli ben karmayım galiba bilmiyorumkismile ama ennemde babamda doğma buyume istanbullutarhanam yok ta başka bi çorba yapayım yanına bari sen nerelisin nihalcim :1rolleyes:
aslında fatoşada sözüğm varda resimlerim hep flash diskte oda yanımda değil ama getirip koyarım :1hug:aferim sana marifetli arkadaşım birde kendi fotonu koysanda görsek ?
annem karadenizli babam egeli ben karmayım galiba bilmiyorumkismile ama ennemde babamda doğma buyume istanbullu
ben çıkıyorum canlarım...yeni gün yeni umut...yarın herşey daha güzel olacak hepimiz için allahın izniyle...öpüyorum hepinizi...hayırlı akşamlar...
ben ne yapsamki
benimkide çok sebze sevmez ama ne yapsam yemek zorunda kaydirigubbakcemile3 kusura bakmasın
fatoş ben dün akşam yemekten sonra bu gunun yemeğini yaptım kırmızı biber dolması kıymalı eve gidince yanına tarhana çorbası yapıcam bide salata ohhhhh
dun tesaduf benim çantamdaydı mısraya yolladım hemen şu teknosalar foto kampanyası yapmış 10 kurusa foto basıyo ya sabah yanıma aldım uğradım verdim akşamda aldım hemen :)))aslında fatoşada sözüğm varda resimlerim hep flash diskte oda yanımda değil ama getirip koyarım :1hug:
dun tesaduf benim çantamdaydı mısraya yolladım hemen şu teknosalar foto kampanyası yapmış 10 kurusa foto basıyo ya sabah yanıma aldım uğradım verdim akşamda aldım hemen :)))
Nbr kızlar?
Nihal muhteşem fizikli dost nasılsın?
canlarım müşterim vardı yazamadımm
ebrarraım ellerin dert görmesin seninn ne güzel bir liste bu
kumsalım ruh halini yi anlıyorum fırtanaları küçük ölümle yok edeceksin ben hep öyle derim uykuya küçük ölüm
naihalimm ben yemek yapamayacağım ailemişn yanındayım amlum misafirlerimiz var evdekiler aypıyor
fatocumm canım seni seviyorum
geçmişi biraz okuyabildim kzılar idare edin işte
Nbr kızlar?
Nihal muhteşem fizikli dost nasılsın?
aa o iyi bir kanpanya 300 tane foto ya 30 tl verdim senın balıkların mı var çok sevrim akvaryum beni hep dinlendirmiştirhımm haberim o yok o kampanyadan
telde varmı diye baktım ama balıklarımızın var sadece kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?