Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

eee varsa yanına ek bişi yap makarna pilav gibi bide salata
dün makarna vardı yanında salata karpuz filan
bugünde yanlız yiyelim bari :roflol:
ben çıkıyorum canlarım...yeni gün yeni umut...yarın herşey daha güzel olacak hepimiz için allahın izniyle...öpüyorum hepinizi...hayırlı akşamlar...

iyiakşamlar canım inş. canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan

dün makarna vardı yanında salata karpuz filan
bugünde yanlız yiyelim bari :roflol:

iyiakşamlar canım inş. canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile o zaman sende benim gibi tarhana çorbası yap ananem her sene yapar yollar bana canım ananemmm

ben çıkıyorum canlarım...yeni gün yeni umut...yarın herşey daha güzel olacak hepimiz için allahın izniyle...öpüyorum hepinizi...hayırlı akşamlar...

iyi akşamlar canım. yarın hayırlı haberlerle gel inşallah

ben ne yapsam pekiiiiiiiiiiiii

benimkide çok sebze sevmez ama ne yapsam yemek zorunda kaydirigubbakcemile3 kusura bakmasın

aman bizim evde yok öyle bir şey sevmediği bir şeyi asla yemez. yumurtakırar yer ama onu yemez

fatoş ben dün akşam yemekten sonra bu gunun yemeğini yaptım kırmızı biber dolması kıymalı eve gidince yanına tarhana çorbası yapıcam bide salata ohhhhh

ayyyyyyyy bayılırım biber dolmaya. biber dolmanında içini yer biberlerini ayırır alsanaalsanasmile

aslında fatoşada sözüğm varda resimlerim hep flash diskte oda yanımda değil ama getirip koyarım :1hug:
dun tesaduf benim çantamdaydı mısraya yolladım hemen şu teknosalar foto kampanyası yapmış 10 kurusa foto basıyo ya sabah yanıma aldım uğradım verdim akşamda aldım hemen :)))

dun tesaduf benim çantamdaydı mısraya yolladım hemen şu teknosalar foto kampanyası yapmış 10 kurusa foto basıyo ya sabah yanıma aldım uğradım verdim akşamda aldım hemen :)))

hımm haberim o yok o kampanyadan

telde varmı diye baktım ama balıklarımızın var sadece kaydirigubbakcemile3

canlarım müşterim vardı yazamadımm

ebrarraım ellerin dert görmesin seninn ne güzel bir liste bu

kumsalım ruh halini yi anlıyorum fırtanaları küçük ölümle yok edeceksin ben hep öyle derim uykuya küçük ölüm

naihalimm ben yemek yapamayacağım ailemişn yanındayım amlum misafirlerimiz var evdekiler aypıyor

fatocumm canım seni seviyorum

geçmişi biraz okuyabildim kzılar idare edin işte

hoşgeldin canım beğenmene sevindim :kedi:

mısracım sende hoşgeldin ?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…