bi keremmmmmmmmm ben seni daha çoooooooooook seviyorum:teselli:
ebrararım sonuncu daha güzel olmuş ellerine sağlık
umarım beğenirsiniz şekerler :kedi: sanırım filigran olmaması lazım
unuttuğum eklemediğim varsada belirtin eklerim
benimkide çok sebze sevmez ama ne yapsam yemek zorunda kaydirigubbakcemile3 kusura bakmasınfatoş işin ne zor yaa...sebzesiz bir hayat düşünemiyorum ben ...kocamda yer hepsini çok şükür...
fatoş ben dün akşam yemekten sonra bu gunun yemeğini yaptım kırmızı biber dolması kıymalı eve gidince yanına tarhana çorbası yapıcam bide salata ohhhhh
cok seker olmus,eline saglik
ebrarrrrr ne güzel olmuşş bayıldımm
benimkide çok sebze sevmez ama ne yapsam yemek zorunda kaydirigubbakcemile3 kusura bakmasın
zemuszemus dun markete uğradım bakındım bakındım bişi bulamadım çok komık gelicek ama tam 4 tane kırmızı biber aldım hemen sofrayı toplayıp onu ocağa koydum kısa suredede pişti şimdi rahatım :))ay kiz ne tavafuk bende bugun kirmizi biber dolmasi yaptim,hemde kiymali
öyle ama napalım hem çakış hem bey efendinin karnını doyur ne varsa yemek zorunda :enbuyukkk: ama allah yukarda biraz suratı düşer yemeği gorunce ama sesini çıkarmaz :)))bu seçeneğe bayılıyorum :roflol: bizdede öyle :lepi:
evde var mı bişi pişiecek ?ben ne yapsamki
öyle ama napalım hem çakış hem bey efendinin karnını doyur ne varsa yemek zorunda :enbuyukkk: ama allah yukarda biraz suratı düşer yemeği gorunce ama sesini çıkarmaz :)))
evde var mı bişi pişiecek ?
eee varsa yanına ek bişi yap makarna pilav gibi bide salata:roflol: :roflol: :roflol:
var sebze vs. ama :uhm: bide dünden kalan biraz taze fasulyem var
:roflol: :roflol: :roflol:
var sebze vs. ama :uhm: bide dünden kalan biraz taze fasulyem var
iyi akşamlar canımmmmmmben çıkıyorum canlarım...yeni gün yeni umut...yarın herşey daha güzel olacak hepimiz için allahın izniyle...öpüyorum hepinizi...hayırlı akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?