Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

öyle busecan yaşamda neler yluna girmiyor ki .))) oda girmesin sadce kul olarak sabrtemesini bir bilsekk :)) geriisi kolayda işte sabredemiyoruz bu gece deniz keyfimiz var 18 aydan sonra ilk defa denizle bütünleşeceğim dün havuzla bütünleşmiştim :)))

ohhhhhh ne güzel yaa bende denize ggirmek istiyorum şu anda klimam bozuldu ölüyorum sıcaktan

aynen bende 18 aydır evlyim denize bir kere gittik bu tatılımıde hatırlamak istemiyorum biliyosun :)

umarım beğenirsiniz şekerler :kedi: sanırım filigran olmaması lazım

unuttuğum eklemediğim varsada belirtin eklerim

canım daha iyiyim fatoşcum sağol sen nasılsın

serpilimmmmmmm bitanemm

kızlar nasılınız bakalaım ebrarcım liste süper olmuş elleirne sağlık
nihal tualaina naber kızlar

ebrar eline koluna sağlık kuzum çok güzel oldu....rabbim gönlünün muradını versin tatlım...

kumsal iyilik kuzum bildiğin gibi işte beklemedeyiz canım...senden naber var mı gelişme...

canım daha iyiyim fatoşcum sağol sen nasılsın

serpilimmmmmmm bitanemm

kızlar nasılınız bakalaım ebrarcım liste süper olmuş elleirne sağlık
nihal tualaina naber kızlar

iyiyim kumsalım hala gelen giden yoksıkıntıdan patlamak üzereyim.

ebrarım çooooooooooook güzel olmuş eşimede keçibuynuzu kürünü eklermisin ona başlıycam bu akşam

ohhhhhh ne güzel yaa bende denize ggirmek istiyorum şu anda klimam bozuldu ölüyorum sıcaktan

ayyyyyyyyyyyyy kıyamam. bu arada akşama mönüde ne var kızlar dün patates kızartması filan atlattık ama adam hiç memnun kalmadı lütfen bana acil fikir verin ama basit şeyler olsun.

Beğenmenize sevindim yazıdan şikayetlenen olmadığına göre sorun yok bende kaldırıyordum neyse umarım bize uğurlu gelir yeni listelerimiz ve bir an önce rabbimin izniyle hepimiz tek listede birleşiriz

sizi çokkkkkk seviyorummm kocamannn öptümmm opuyorumnanaktan

fatoşcum bende aynı durumdayım çok sıkılıyorum kafam bir dünya eve gidip duş alıp yatıcamm hemen
bendede yemek yok zaten canım hiç birşey yapmak istemiyıor

fatoş bende fırında karışık sebze kızartması var canım...buğün işim çok akşama planlarım var ondan kolaya kaçtım yanınada karpuz süper olur...aslında lazanya yapacaktım ama ona uğraşacak vaktim yok canım...

benim eşim sebze yemezki. aman hiç bir şey yemez zaten. hergün aynı sıkıntı yaaaaaaaaaa

fatoşcum bende aynı durumdayım çok sıkılıyorum kafam bir dünya eve gidip duş alıp yatıcamm hemen
bendede yemek yok zaten canım hiç birşey yapmak istemiyıor

kumsalım ben onu dün uyguladım bugün aynı işlemi yaparsam adam boşar beni walla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bi keremmmmmmmmm ben seni daha çoooooooooook seviyorum:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…