busecan bekarken müracat etmek için hazırlıklarımı yapmıtımm zaten şuan beklemeliyim zamanı gelince müracat edeceğimm
ohhhhhh ne güzel yaa bende denize ggirmek istiyorum şu anda klimam bozuldu ölüyorum sıcaktanöyle busecan yaşamda neler yluna girmiyor ki .))) oda girmesin sadce kul olarak sabrtemesini bir bilsekk :)) geriisi kolayda işte sabredemiyoruz bu gece deniz keyfimiz var 18 aydan sonra ilk defa denizle bütünleşeceğim dün havuzla bütünleşmiştim :)))
öyle busecan yaşamda neler yluna girmiyor ki .))) oda girmesin sadce kul olarak sabrtemesini bir bilsekk :)) geriisi kolayda işte sabredemiyoruz bu gece deniz keyfimiz var 18 aydan sonra ilk defa denizle bütünleşeceğim dün havuzla bütünleşmiştim :)))
umarım beğenirsiniz şekerler :kedi: sanırım filigran olmaması lazım
unuttuğum eklemediğim varsada belirtin eklerim
canım daha iyiyim fatoşcum sağol sen nasılsın
serpilimmmmmmm bitanemm
kızlar nasılınız bakalaım ebrarcım liste süper olmuş elleirne sağlık
nihal tualaina naber kızlar
ohhhhhh ne güzel yaa bende denize ggirmek istiyorum şu anda klimam bozuldu ölüyorum sıcaktan
kumsal iyilik kuzum bildiğin gibi işte beklemedeyiz canım...senden naber var mı gelişme...
iyiyim kumsalım hala gelen giden yoksıkıntıdan patlamak üzereyim.
ebrarım çooooooooooook güzel olmuş eşimede keçibuynuzu kürünü eklermisin ona başlıycam bu akşam
ayyyyyyyyyyyyy kıyamam. bu arada akşama mönüde ne var kızlar dün patates kızartması filan atlattık ama adam hiç memnun kalmadı lütfen bana acil fikir verin ama basit şeyler olsun.
fatoş bende fırında karışık sebze kızartması var canım...buğün işim çok akşama planlarım var ondan kolaya kaçtım yanınada karpuz süper olur...aslında lazanya yapacaktım ama ona uğraşacak vaktim yok canım...
fatoşcum bende aynı durumdayım çok sıkılıyorum kafam bir dünya eve gidip duş alıp yatıcamm hemen
bendede yemek yok zaten canım hiç birşey yapmak istemiyıor
Beğenmenize sevindim yazıdan şikayetlenen olmadığına göre sorun yok bende kaldırıyordum neyse umarım bize uğurlu gelir yeni listelerimiz ve bir an önce rabbimin izniyle hepimiz tek listede birleşiriz
sizi çokkkkkk seviyorummm kocamannn öptümmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?