Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Canım ense kalınlığı normal 1.8,kan tahlil sonuçlarımda bugün çıkacak.Ben yarın alabileceğim.Cinsiyetini göremedi ne yazık ki dr çok küçük dedi ben de çok istiyordum öğrenmeyi .

Antep çok uzak değil mi cnm,bebek için tehlikeli olabilir dr a bir sor istersen.

mısra canım nasıl geçiyor hamilelik bulantın falan varmı aşermen birşeylere düşkünlüğün yada tiksinmen varmı.kilolarla aran nasıl ben bir beş kilo almışım şimdiden offffff offffffffff

Benim ara ara akşam mide bulantılarım oluyor.Ben de epeyce kg aldım 3 kg ya yakın,dr olsun normal dedi.

Benim ilk geceden hamile kalan arkadaşım var:)))

Nihal burdayım ben ara ara kalksamda,başka bir topiktede gezinsemde :)))))))

değişiklik iyidir severim bu şirin kızı zemuszemus

geldim topikime yavf yabancı evde oturur gibi hissettim kendimi

insanın evi gibisi yok kaydirigubbakcemile3

kızlar hakkaten öyle gez gez ama yinede insanın benimsediği yer dime katılıyorum size olumunekankayizsmile

değişiklik iyidir severim bu şirin kızı zemuszemus

geldim topikime yavf yabancı evde oturur gibi hissettim kendimi

insanın evi gibisi yok kaydirigubbakcemile3

kızlar hakkaten öyle gez gez ama yinede insanın benimsediği yer dime katılıyorum size olumunekankayizsmile

Bencede birbirimize çok alışmışız ebrarcım:1hug:

ewttt bende hepinize katılıyorumm evimiz burası alıştık :lepi:
az işim var benim ara ara yazıcam çok konuşmayın kaçırmıyım

Bencede birbirimize çok alışmışız ebrarcım:1hug:

aynen öyle mesela o topikte yazamadım bilem ben siziiii çokkk seviyorummmmmmm
çekinmeden rahat rahata herşeyi sorabilirim aklıma ilk gelen şey ( saçmada olsa ) yazabilirim kaydirigubbakcemile3

bilirimki benim arkadaşlarım benle dalga geçmez bilirimki ben bi sıkıntıda olsam bnele üzülürler bilirmki ben mutlu olsam onlarda ben kadar sevinir ......

sizii çokkk seviyorumm iyiki tanımışım hepinizi :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…