afiyet olsun canım kuçuk mısraya bal olsunYemeğimi yedim geldim.
İki gündür nişastalı şeylerle besleniyorum şişcem iyicene(((
slm kızlar nasılsınız nihal ne güzel tatile gidiyorsunuz yazında gitmiştin dimi sen gezmeyi seviyorsunuz bende severim.bizde bayramda kayınvalidemlere antepe gideceğiz inşallah.bir yıldır gitmiyoruz özledik ancak fırsat bulduk bayramdan beşgün önce gideceğiz inşallah.
mısra canım ikili testlerin sonucu çıktımı birde ikili testde cinsiyet öğrenenler var sen öğrenebildinmi sanırım benden önce öğrenirsin:)))))ben yarın tekrar gideceğim doktora ne inatçı çıktı ya bir türlü göstermedi:)
mısra canım nasıl geçiyor hamilelik bulantın falan varmı aşermen birşeylere düşkünlüğün yada tiksinmen varmı.kilolarla aran nasıl ben bir beş kilo almışım şimdiden offffff offffffffff
ya kızlar temmuzun yirmibeşinde komşumuzun kızı evlenmişti dün hamile haberini aldık üç haftada nasıl olur yaaaaaa:))))jet hızıyla hamile kalmış zaten rüyamda görmüştüm aynen böyle tepki vermiştim dünde annem söyledi şok oldum hem rüyam çıktı hem bu kadar erken nasıl oldu şaştım kaldım
mutlumsl oda mı ajan kaçtı gitti ???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mutlumsl oda mı ajan kaçtı gitti ???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ebrar foto değişmişsin canım çok şeker bu beybide
Nihal burdayım ben ara ara kalksamda,başka bir topiktede gezinsemde :)))))))
değişiklik iyidir severim bu şirin kızı zemuszemus
geldim topikime yavf yabancı evde oturur gibi hissettim kendimi
insanın evi gibisi yok kaydirigubbakcemile3
değişiklik iyidir severim bu şirin kızı zemuszemus
geldim topikime yavf yabancı evde oturur gibi hissettim kendimi
insanın evi gibisi yok kaydirigubbakcemile3
kızlar hakkaten öyle gez gez ama yinede insanın benimsediği yer dime katılıyorum size olumunekankayizsmile
Bencede birbirimize çok alışmışız ebrarcım:1hug:
kızlar sağa sola kaybolmuş cimcime sen ben variz serpil nire kaybılduu
kızlar hakkaten öyle gez gez ama yinede insanın benimsediği yer dime katılıyorum size olumunekankayizsmile
Bencede birbirimize çok alışmışız ebrarcım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?