hımmm aferim canım umarım birilerine örnek olursun (ebrar) sempatiksalakcinni
İyi tatiller şekerim
Off kalori bombardımanı hihoyyyt
a.s. tamam tamam sende muz üzerine bal gezdir onun üstunede ceviz ufala elinle bir ay düzenli yap naniknanik
ağlama kuzummmmm
serpil nerdesinizzzzz bilmiyorumkismile
hımmm aferim canım umarım birilerine örnek olursun (ebrar) sempatiksalakcinni
severim ahsen ama ben denizi severim yani benim tatilim deniz olmalı :))))slm kızlar nasılsınız nihal ne güzel tatile gidiyorsunuz yazında gitmiştin dimi sen gezmeyi seviyorsunuz bende severim.bizde bayramda kayınvalidemlere antepe gideceğiz inşallah.bir yıldır gitmiyoruz özledik ancak fırsat bulduk bayramdan beşgün önce gideceğiz inşallah.
mısra canım ikili testlerin sonucu çıktımı birde ikili testde cinsiyet öğrenenler var sen öğrenebildinmi sanırım benden önce öğrenirsin:)))))ben yarın tekrar gideceğim doktora ne inatçı çıktı ya bir türlü göstermedi:)
Şeniz Şeniz Şeniz tamam hadi yapta senbunu yapıcamm naniknanik
serpillll küççücük kıza neler yaptılar nerdesinnnnnnn:gitme:
taş başıma başım taşa :umursamaz:
ya kızlar temmuzun yirmibeşinde komşumuzun kızı evlenmişti dün hamile haberini aldık üç haftada nasıl olur yaaaaaa:))))jet hızıyla hamile kalmış zaten rüyamda görmüştüm aynen böyle tepki vermiştim dünde annem söyledi şok oldum hem rüyam çıktı hem bu kadar erken nasıl oldu şaştım kaldım
sırnaşık şey ahsen millet havadan kapıyo anacım fisfisfisya kızlar temmuzun yirmibeşinde komşumuzun kızı evlenmişti dün hamile haberini aldık üç haftada nasıl olur yaaaaaa:))))jet hızıyla hamile kalmış zaten rüyamda görmüştüm aynen böyle tepki vermiştim dünde annem söyledi şok oldum hem rüyam çıktı hem bu kadar erken nasıl oldu şaştım kaldım
ya kızlar temmuzun yirmibeşinde komşumuzun kızı evlenmişti dün hamile haberini aldık üç haftada nasıl olur yaaaaaa:))))jet hızıyla hamile kalmış zaten rüyamda görmüştüm aynen böyle tepki vermiştim dünde annem söyledi şok oldum hem rüyam çıktı hem bu kadar erken nasıl oldu şaştım kaldım
Şeniz Şeniz Şeniz tamam hadi yapta sen
severim ahsen ama ben denizi severim yani benim tatilim deniz olmalı :))))
antep mi ? uzun yol ama size kaç saat dr ne sormadan yola çıkma sakın
severim ahsen ama ben denizi severim yani benim tatilim deniz olmalı :))))
antep mi ? uzun yol ama size kaç saat dr ne sormadan yola çıkma sakın
ilk gece kalmıştır belki :kedi:
eee bazisina ceket atsan hamile kaliyo derler ya, ben de anlamiyom nasil oluyo yaa
eee bazisina ceket atsan hamile kaliyo derler ya, ben de anlamiyom nasil oluyo yaa
havadan karadan affetmiyorlar valla...sırnaşık şey ahsen millet havadan kapıyo anacım fisfisfis
maşaallah 20 günde kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun
sırnaşık şey acaba yapmasammıki :roflol: :roflol:
bizde şanş yok millet çatır çatır doğuruyo bize bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?