Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slm kızlar nasılsınız nihal ne güzel tatile gidiyorsunuz yazında gitmiştin dimi sen gezmeyi seviyorsunuz bende severim.bizde bayramda kayınvalidemlere antepe gideceğiz inşallah.bir yıldır gitmiyoruz özledik ancak fırsat bulduk bayramdan beşgün önce gideceğiz inşallah.

mısra canım ikili testlerin sonucu çıktımı birde ikili testde cinsiyet öğrenenler var sen öğrenebildinmi sanırım benden önce öğrenirsin:)))))ben yarın tekrar gideceğim doktora ne inatçı çıktı ya bir türlü göstermedi:)

a.s. tamam tamam sende muz üzerine bal gezdir onun üstunede ceviz ufala elinle bir ay düzenli yap naniknanik

bunu yapıcamm naniknanik

ağlama kuzummmmm

serpil nerdesinizzzzz bilmiyorumkismile

serpillll küççücük kıza neler yaptılar nerdesinnnnnnn:gitme:

hımmm aferim canım umarım birilerine örnek olursun (ebrar) sempatiksalakcinni

taş başıma başım taşa :umursamaz:

severim ahsen ama ben denizi severim yani benim tatilim deniz olmalı :))))

antep mi ? uzun yol ama size kaç saat dr ne sormadan yola çıkma sakın

ya kızlar temmuzun yirmibeşinde komşumuzun kızı evlenmişti dün hamile haberini aldık üç haftada nasıl olur yaaaaaa:))))jet hızıyla hamile kalmış zaten rüyamda görmüştüm aynen böyle tepki vermiştim dünde annem söyledi şok oldum hem rüyam çıktı hem bu kadar erken nasıl oldu şaştım kaldım

ilk gece kalmıştır belki :kedi:

sırnaşık şey ahsen millet havadan kapıyo anacım fisfisfis

maşaallah 20 günde kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun

Şeniz Şeniz Şeniz tamam hadi yapta sen

sırnaşık şey acaba yapmasammıki :roflol: :roflol:

severim ahsen ama ben denizi severim yani benim tatilim deniz olmalı :))))

antep mi ? uzun yol ama size kaç saat dr ne sormadan yola çıkma sakın

yarın doktora gideceğim sorarım canım 8-9 saat sürüyor.ama mecburuz nisanda gidecektik bebek yeni diye erteledik bayrama.inşallah birşey olmaz evet denizi bende severim birde konyada ovada yaşayınca daha bir düşkünüm denize en azında göl dere falan olacak

eee bazisina ceket atsan hamile kaliyo derler ya, ben de anlamiyom nasil oluyo yaa

valla ewt hele eskiler annem hep der ceket atsan hamıle kaldım kaydirigubbakcemile3
düşünmeden yapıyolar da o işi ondan o iş için yapmıyorlar bebek için yanı
benim kardeşimin eşide hemen o gece düğün gecesi hamıle kaldı 9 ayına bebişimiz geldi

sırnaşık şey ahsen millet havadan kapıyo anacım fisfisfis
havadan karadan affetmiyorlar valla...
maşaallah 20 günde kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun

sırnaşık şey acaba yapmasammıki :roflol: :roflol:

evet ebrarcım hayırlı olur inşallah.ben hemen çocuk yapmaya karşıyım daha balayındayken yataklık oluyorsun ilk birde herzaman zor olur.bence evliliğin tadını çıkaracaksın biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…