Selam kızlar, öncelikle yeni kalktım ve acil çıkmam lazım geçmişe çok iyi bakamadım hepinizi öptüm tek tek..
Serpilcim adetin tekrar düzene girene kadar en kısa adetine göre yapmaya başlıyorsun yani sen şimdi 22 ye göre başla şekerim...Az Az sıvı alabilirsin ama aabrtma yani 3-4 saat dolmadan seni haldır haldır tuvalete koşturacak kadar alma... Sakın sıvıyı tamamen kesme bu sıcakta kaş yapayım derken göz çıkarırsın... En kötü çişin gelsede gözünden yaş gelene kadar tutarsın.. Zaten idrarının renginden anlarsın dorumu değilmi.. Böle basbaya sarı koyu sarı olması lazım testi yaparken.... Tüm bu şartları sağlayıp testte iki çizgidede aynı rengi yaklayamazsan gölge gibi ikinci çizgi falan olursa bilki ertesi gün gene aynı şartlarda test yaparsan koyulaşıcaktır... Ama dediğim gibi idrar çok önemli az sıvı ve uzun süre tutumak önemli... Canım benim hadi bakalım en azından sana bir faydası olsun bu testlerim dilerim rabbim seni, burdaki tüm kızları içlerinde beni de güldürür...
Ben şimdilik ç.ıkıyorum görüşürüz yine...
buse kenzuli arş sendeki dua kısa olanı mı canım bendeki 4 sayfa falan ?
canım sana eşinin morfoloji değerini sorsam ?Selam kızlar, öncelikle yeni kalktım ve acil çıkmam lazım geçmişe çok iyi bakamadım hepinizi öptüm tek tek..
Serpilcim adetin tekrar düzene girene kadar en kısa adetine göre yapmaya başlıyorsun yani sen şimdi 22 ye göre başla şekerim...Az Az sıvı alabilirsin ama aabrtma yani 3-4 saat dolmadan seni haldır haldır tuvalete koşturacak kadar alma... Sakın sıvıyı tamamen kesme bu sıcakta kaş yapayım derken göz çıkarırsın... En kötü çişin gelsede gözünden yaş gelene kadar tutarsın.. Zaten idrarının renginden anlarsın dorumu değilmi.. Böle basbaya sarı koyu sarı olması lazım testi yaparken.... Tüm bu şartları sağlayıp testte iki çizgidede aynı rengi yaklayamazsan gölge gibi ikinci çizgi falan olursa bilki ertesi gün gene aynı şartlarda test yaparsan koyulaşıcaktır... Ama dediğim gibi idrar çok önemli az sıvı ve uzun süre tutumak önemli... Canım benim hadi bakalım en azından sana bir faydası olsun bu testlerim dilerim rabbim seni, burdaki tüm kızları içlerinde beni de güldürür...
Ben şimdilik ç.ıkıyorum görüşürüz yine...
1 sayfa mı :)))) bendeki uzun canım 4 sayfa okuyorum güllü yasın kitabındancnm yasın kitabından okuyorum ben bilmiyorumkismile 1 sayfa sennki nasıl 4 sayfa puntosuyla mı alakalı acep bilmiyorumkismile
1 sayfa mı :)))) bendeki uzun canım 4 sayfa okuyorum güllü yasın kitabından
evt güllü yasın kitabı arapçamı okuyosun sen ???
kız uzunu kısasımı olur kaç tane kıtap var bizim ofiste hepsinde aynı dua baktım
allah allah ben yanlış bişi mi okuyorum acaba ????
arapça ama türkçe okunuşu ama walla benimki uzun :) dur ebrar bilir ebrarrrrkenzül arş
arapçamı tükçmei okuyon sen valla yayınladım işte duanın uzunu kısasımı olur bilmiyorumkismile
buse nette baktım şimdi 3 tene okunuşu varmış farklı yani
allah kabul etsin canım zemuszemuskızlar bende bi tane yasin okudum ...
allah kabul etsin canım zemuszemus
kızlar bende bi tane yasin okudum ...
allah kabul etsin cnm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?