ayyy canım oruçtan dimi allah yardımcınız olsun bu sıcaklarda zor vallauykum var susadım ahsencim sen napıyosun
evet cimcime işyerinde mi okuyosun ??
nasılsın canım dualara tam gaz maşallah.slm cnm
iyiyim canım buğün yeni müşterim geldi Allaha şükür allah ikincisininde rıskınıda gönderiyorAhsen hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
Uploaded with ImageShack.us
mısraaaaa sen küsme tatlımm minik mısramızda üzülmesinn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bencede daha iyi olur bayanssulusmileayyy canım oruçtan dimi allah yardımcınız olsun bu sıcaklarda zor valla
nasılsın canım dualara tam gaz maşallah.
iyiyim canım buğün yeni müşterim geldi Allaha şükür allah ikincisininde rıskınıda gönderiyor
ebrar canım hamileler listesinde haftalar sabit kalmış bizimkile büyüyor ama:))))bence beklenen doğum gününü yazsan daha güzel olmazmı
cimcimeye fetihte yaz
ayyy canım oruçtan dimi allah yardımcınız olsun bu sıcaklarda zor valla
nasılsın canım dualara tam gaz maşallah.
iyiyim canım buğün yeni müşterim geldi Allaha şükür allah ikincisininde rıskınıda gönderiyor
ebrar canım hamileler listesinde haftalar sabit kalmış bizimkile büyüyor ama:))))bence beklenen doğum gününü yazsan daha güzel olmazmı
kenzül arş yazmamışsın bana
evet bende baktım düzelmişti a.sfarkedip düzeltmiştim canım tekrar bak yerimseniben :1rolleyes:
farkedip düzeltmiştim canım tekrar bak yerimseniben :1rolleyes:
nerden duydun canım bilmiyorumkismile komikkkburun kaşıntısının hamileleik belirtisi olduğunu duyan varmııı :1shok:
ben ilk defa duydum çok şaşırdımm akannehir
evet bende baktım düzelmişti a.s
pardon canım şimdi gördüm saol eline sağlık ...yerimseniben
burun kaşıntısının hamileleik belirtisi olduğunu duyan varmııı :1shok:
ben ilk defa duydum çok şaşırdımm akannehir
nerden duydun canım bilmiyorumkismile komikkk
nerden duydun canım bilmiyorumkismile komikkk
kızlar iftara ne mama var ?
bi topikte okudum burun kaşıntısı şikayetiyle doktora gitmiş doktor test istemiş şaşırmış hamileymiş doktorda belirtilerindne birisi olabilir demiş nette baktımda burnunda sorun olanlarda daha sık göürlebilir diyo yanı burunda et burun kemiğinde eğrilik gibi....bazı hormanların fazla salgılanması sonucu burunda akıntı ve kaşıntı olabilirmiş olumunekankayizsmile
okuduktan sonrada burnum kaşınmaya başladı dermişim :roflol:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?