Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bak bakim busee bilmiyorumkismile

CANIM 14. gün gibi ama 15. gün ne oldu bilemiyoruz dün sana refl tarıhlerini bu ikisi için verdim ya ateşin neden bir inip çıkıyo onu anlamadım ama biliyosun bu yumurtalama takıbi için hamılelik değil ama şöyle tez var hamıle isen derecen yüksek oluyo düşmüyo senin şu an ateşin ortalamaya göre yüksek o yüzden sorun değil
bende prof oldum he konuşmaya bak kaydirigubbakcemile3

ortalama da şöyle alınıyo bütün ateşleri toplayıp güne bölüyosun
senin 583/15 3 gün ölçmediğin için saymadım zaten ateşi de yok
sonuç 38,8 yanı inşşş düşmez
36,5 ii ateş ortlmada 36,2 regl görmüşsün
ama unutma ben 36,4 le görürken 36,6 ile bu ay gmrdüm regl
inşş süpriz yaparsın bize

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan yerim seni profummm ya buse bide hava sıcak canım ya vantiratörde bir yere kadar ateşin oynaması normal ynai :)))

Canım yeterli testin varsa en mantıklı ve güvenilir olanı 22 ye göre başlayıp çift çizgi görene kadar devam etmek...

Selam tatlişkolar nasılsınız..

Hoşbulduk şeker..

ben silik ikinci çizgi gördüm ama testi yenilemedim dün 28. güne göre 11 gün sanırım ben 9. gün yaptım ama erken mi olcak bu akşam deniyim testi dimi tekrar

Canım yeterli testin varsa en mantıklı ve güvenilir olanı 22 ye göre başlayıp çift çizgi görene kadar devam etmek...

Selam tatlişkolar nasılsınız..

Hoşbulduk şeker..
malum ramazan canım yorgunluk var üstümüzde sormaaa

esmeraldacım eşimin morfoloji %7 de nın biri düşük buldu diğeride iyi buldu ? sence

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5

ateşime göre 9. gün sanırım olma olasılığı var ovulasyon testinde silik çıkmıştı o gün zaten
dün yapmadım testi bugün hemen yapacağım ??? çıkarmıkı 11. günmü bekliyim

Nbr canlar?
Ben evdeyim saat 15:30 gibi işe gideceğim yine nöbetciyim.
Umarım herkesin keyfi yerindedir.

Göbişimin son devasal halini görmek ister misiniz?

malum ramazan canım yorgunluk var üstümüzde sormaaa

esmeraldacım eşimin morfoloji %7 de nın biri düşük buldu diğeride iyi buldu ? sence

canım doğal yolla gebelik için kruger kriterlerine göre en %4 olması gerekyor dolayısıyla sizin test kriteriniz kruger kriterlerine göre yapılmış ve %7 çıkmışsa iyi bence...

ben silik ikinci çizgi gördüm ama testi yenilemedim dün 28. güne göre 11 gün sanırım ben 9. gün yaptım ama erken mi olcak bu akşam deniyim testi dimi tekrar

canım yenile bence eğer ilk çıkan silikse bu gün koyulaşmış olması lazım artık baktın tek çizgiye düşmüş demekki yumurtlamışsın ve bitmiş... Ama yinede herşey Allahın takdiri sen günaşırı çalışmaya devam et ben öyle yapıyorum elimden geldiğince test yapmamdaki amaç sadece riskli günleri kaçırmıyım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…