kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bak bakim busee bilmiyorumkismile
opuyorumnanaktan yerim seni profummm ya buse bide hava sıcak canım ya vantiratörde bir yere kadar ateşin oynaması normal ynai :)))CANIM 14. gün gibi ama 15. gün ne oldu bilemiyoruz dün sana refl tarıhlerini bu ikisi için verdim ya ateşin neden bir inip çıkıyo onu anlamadım ama biliyosun bu yumurtalama takıbi için hamılelik değil ama şöyle tez var hamıle isen derecen yüksek oluyo düşmüyo senin şu an ateşin ortalamaya göre yüksek o yüzden sorun değil
bende prof oldum he konuşmaya bak kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan yerim seni profummm ya buse bide hava sıcak canım ya vantiratörde bir yere kadar ateşin oynaması normal ynai :)))
Canım yeterli testin varsa en mantıklı ve güvenilir olanı 22 ye göre başlayıp çift çizgi görene kadar devam etmek...esmeralda....
şimdi 28 günde adet görürken 22 günde oldum ben 28 göremi hesap yapıcam 22 ye göremi canım
esmeraldaa hoşgeldin a.s.
EMERELDA HOŞGELDİN a.s.
Canım yeterli testin varsa en mantıklı ve güvenilir olanı 22 ye göre başlayıp çift çizgi görene kadar devam etmek...
Selam tatlişkolar nasılsınız..
Hoşbulduk şeker..
malum ramazan canım yorgunluk var üstümüzde sormaaaCanım yeterli testin varsa en mantıklı ve güvenilir olanı 22 ye göre başlayıp çift çizgi görene kadar devam etmek...
Selam tatlişkolar nasılsınız..
Hoşbulduk şeker..
Nbr canlar?
Ben evdeyim saat 15:30 gibi işe gideceğim yine nöbetciyim.
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Göbişimin son devasal halini görmek ister misiniz?
Kız makine ablamların tarih falan ayarlamayı bilmiyom.
2007 de evli değildim ki :)))
Az önce çekti eşim
malum ramazan canım yorgunluk var üstümüzde sormaaa
esmeraldacım eşimin morfoloji %7 de nın biri düşük buldu diğeride iyi buldu ? sence
ben silik ikinci çizgi gördüm ama testi yenilemedim dün 28. güne göre 11 gün sanırım ben 9. gün yaptım ama erken mi olcak bu akşam deniyim testi dimi tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?