gunaydin...ben su ovulasyon testini inceledim aksam ,bayagi aklima yatti ,en azindan yumurtanin catlayip catlamadigini ogrenmis oluruz ....
canım en azından o kadar performans haracamak zorunda kalmıyorusun bencede iyi yani zamana problemi olanlar için birde bebek için çalışmak kötüü özlemle sevgiyle olmalı bu nedenden dolayı bu testler bence harikaalkisalkisalkis
cimcime entresan ben dün çift çizgiyi gördüm ya eşimle konu bu oldu ve ben ona çok önemli 2 gün dedim oda sorun yok dedi neyse kızlar biz dersimize çalıştık malum geçen ay eşim hep görevdeydi iizndeydi vs vs vs bu ay zaten meryem ana muhabettinden dolayı özlemişiz birbirbirimi bu ay 1 dolu 1 boş deniyoruz bakalım inşalalhhh olumlu olur buse karal farukla ne yaptıı gece onun kulaklarını ve sizn kuaklarınızı çınlatıkk
entersan inşallhhhhhhhhhh eğer bu ay olmasaa vallhii beni yerlerden toplarsınz
entersan inşallhhhhhhhhhh eğer bu ay olmasaa vallhii beni yerlerden toplarsınz
cimcimes53, serpil02507
günaydınnnn şekerlerrr....
cimcimes53, serpil02507
günaydınnnn şekerlerrr....
cimcime entersan benim eşimde pek anlayışlı bende sprem testi için çok uğraşmıştımm halbuki iki oğlu var ama doktorlar çocuğun olması önemli değil demişlerdi neyse eşimde de herşey normal çıkmıştıı ama ben anne olamadım işte( bu ay yine ciididi krizlerdeyim niye böyle oluyorum anlamış değilim işte
bendeeeeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan günaydınnnnnnnnnnnnnnn dünya güzelliiii
nasılsın canımm :1hug:günaydın canımm
ebarraımm kuuzm nasılsın bugün bebeğimm gülümse bakayımm
Kadının biri Maldivlerde bir kumsalda yürürken ayağı eski bir
lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış
lambayı
Lambadan cin çıkmış Kadın hemen Üç hakkım var değil mi? diye sormuş
Tamam, tamam Beni lambadan kurtardın vs vs vs ama yüksek
enflasyon, iç piyasadaki daralma , üçüncü dünya ülkelerindeki
düşük maaş oranları ve Güney Asya'daki Tsunami felaketi yüzünden sadece sana bir dilek hakkı verebilirim, demiş
Evet söyle! nedir dileğin ?
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak
Orta Doğu'da barış istiyorum Bu haritadaki ülkeleri görüyor
musun?
Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını barışın tesis
edilmesini
diliyorum
Cin haritaya bakmış ve dehşetle :
Allah aşkına
Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunun yapılabileceğini sanmıyorum
Başka bir dilekte bulun
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve Hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım, bilirsin; hem düşünceli hem karizmatik hem eğlenceli biri, mutfağı sevecek, ev işlerinde yardım edecek, işinde kaplan, annemin yanında kuzu olacak, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum demiş
Cin derin bir iç çekmiş:
Uzat şu kahrolası haritayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?