Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

gunaydin...ben su ovulasyon testini inceledim aksam ,bayagi aklima yatti ,en azindan yumurtanin catlayip catlamadigini ogrenmis oluruz ....

canım en azından o kadar performans haracamak zorunda kalmıyorusun bencede iyi yani zamana problemi olanlar için birde bebek için çalışmak kötüü özlemle sevgiyle olmalı bu nedenden dolayı bu testler bence harikaalkisalkisalkis

ya evet,,bu ay benim esimde cok anlaysli davrandi,yani sanki oda bebek olsun istedi biraz,biliyosun o pek ikinciyi istemiyodu,ben istiyom diye ses cikarmiyodu ama ozel bi gayretide yoktu,zaten bi test yaptirsa bende psikolojik rahatlar belkide hamile kalirdim,,,

hadi hayırlısı canım inş bebişimiz yoldadır :))))

cimcime entersan benim eşimde pek anlayışlı bende sprem testi için çok uğraşmıştımm halbuki iki oğlu var ama doktorlar çocuğun olması önemli değil demişlerdi neyse eşimde de herşey normal çıkmıştıı ama ben anne olamadım işte ( bu ay yine ciididi krizlerdeyim niye böyle oluyorum anlamış değilim işte

valla canım anlıyorum zor bişey hayırlısıyla sende anne olacaksın inş ama bu konularda psikolojide çok önemli oyuzden karamsar olmak yok hep iyi düşünecez vardır bundada bi hayır dememiz lazım ...

cimcime siz yaşlardayken bebek asla düşüncelerimde yoktu ama asla sonradan yıllar sonra bir anda oluştu ben çocuk lafına bile tahamülü olan biri değildim bu kadar zor olduğunu veya olacağını hiç düşünmedim zaten yaşam felsefemde çocuğa ihtiyaç duymadım duymuyordumda fiziğim bozulmasın yapacak işlerim var,herşey çocukmu,alırım evlatlı, hayat benim idallerim var, vay vay vay vay sonuççççççççççççççç foooooooooooooooooooooooooossssssssssssssssss

aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan günaydınnnnnnnnnnnnnnn dünya güzelliiii
bendeeeeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın canımm
nasılsın canımm :1hug:
ebarraımm kuuzm nasılsın bugün bebeğimm gülümse bakayımm

iyiym canım sağolll bunalımlardan çıkıyorum kaydirigubbakcemile3 kendi kendime stres yapıp yine kendimi üzüyorummm ....hayat devam ediyor ve HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞ. :Saruboceq:

azıcık gülelimmm demi amakaydirigubbakcemile3

Kadının biri bir gün ormanda gezinirken tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş.

Kurbağa ona, "Beni bu tuzaktan kurtarırsan, sana 3 dilek hakkı tanıyacağım". demiş.

Kadın onu kurtarmış ve kurbağa da:

- "Teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, dileğinin 10 katı iyisine ve fazlasına kocan da sahip olacak!"

Kadın: "Tamam" demiş.

İlk dilek olarak;

- "Dünyanın en güzel kadını olmak istiyorum." demiş.

Kurbağa onu uyararak demiş ki:

- "Bu dilek, senin kocanı da dünyanın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek."

Kadın:

- "Bu önemli değil, çünkü ben en güzel kadın olacağım için, onun gözü benden başkasını görmeyecek".

Ve ilk dilek gerçekleşmiş. Kadın dünyadaki en güzel kadın oluvermiş.

İknci dilek olarak;

- "Dünyadaki en zengin kadın olmak istiyorum." demiş.

Kurbağada yine uyararak:

- "Bu kocanı dünyadaki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak" demiş.

Kadın: "Bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir" demiş.

Dilek gerçekleşmiş ve dünyanın en zengin kadını oluvermiş.

Kurbağa, kadına üçüncü dileğini sorduğunda, kadın son dileğini söylemiş:

- "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum" demiş...

Bu hikayeden çıkarılacak ders: Kadınlar akıllıdır. Onlarla uğraşmayın!

Kadının biri Maldivlerde bir kumsalda yürürken ayağı eski bir
lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış
lambayı

Lambadan cin çıkmış Kadın hemen Üç hakkım var değil mi? diye sormuş
Tamam, tamam Beni lambadan kurtardın vs vs vs ama yüksek
enflasyon, iç piyasadaki daralma , üçüncü dünya ülkelerindeki
düşük maaş oranları ve Güney Asya'daki Tsunami felaketi yüzünden sadece sana bir dilek hakkı verebilirim, demiş

Evet söyle! nedir dileğin ?
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak
Orta Doğu'da barış istiyorum Bu haritadaki ülkeleri görüyor
musun?

Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını barışın tesis
edilmesini
diliyorum
Cin haritaya bakmış ve dehşetle :
Allah aşkına
Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunun yapılabileceğini sanmıyorum

Başka bir dilekte bulun
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve Hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım, bilirsin; hem düşünceli hem karizmatik hem eğlenceli biri, mutfağı sevecek, ev işlerinde yardım edecek, işinde kaplan, annemin yanında kuzu olacak, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum demiş

Cin derin bir iç çekmiş:
Uzat şu kahrolası haritayı

:roflol::roflol: süper ya vallhii süperr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…