Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcime inşallh hiçbirimize gerek kalmaz ama eğer gerek kalırsak ben almayı isterim canım ama tatail dönüşü alırım tatailde uygulayamam eşim yanımdayken utanırım ne yapayımm ama inşallhh gerek klamaz şu güzel günler hurmetine vallhii ben çok sıkıldım ama deneyeceğim yine bilmiyorumkismile

inş cnm
kız wc ye gir yap ne görcek aaa sende tatılde yanında olsun işte
yada kafama takmıyım oluruna bırakıp yapayım diyosan bilemem opuyorumnanaktan

bencede canım inş gerek kalmaz ama eğer kalırsa tuvalette yaparsın ne olacak ...

geçmişten ancakk çıkabildin yani pes doğrusu :)) hahhahahhahhahahhahahahhahah kız kumsal busyle yumurtluyoruz hormonal kankiii

NAPIYIM KUZUM OKADAR ÇOK YAZMIŞSINIZKİ OKU OKU BİTMEDİ HEM İŞ HEM BURASI EE ANCA
CANIM ÇOK SEVİNDİM BOL BOL ÇALIŞIN ŞİMDİ YUMURTALARINIZ BEBİŞİNİZ OLSUN İNŞALLAH BU AY SEVİNDİRİN BİZİ ALLAHIN İZNİYLE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş cnm hepimşzin olsunda hepberaberr yıkalım burayı kaydirigubbakcemile3

bugun net kesilip geliyo surekli,,,bende bu ay olmazsa onumuzdeki aylara deneyeyim,hergun yapmak sartmi,tahmini yumurtlama gununden iki gun once yapilabilir demi

kumsalım inşallhh ne olur dua edelim inşallhh bu ay bari denme yanılma metadu işe yararra

entersan hergün yapmayacaksın tahmini gününe yakın yapacaksın inşalalh sanada gerek kalmaz

bugun net kesilip geliyo surekli,,,bende bu ay olmazsa onumuzdeki aylara deneyeyim,hergun yapmak sartmi,tahmini yumurtlama gununden iki gun once yapilabilir demi

cnm evet adet döngüsüne gre yazıyo içinde
ama bak benim erken oldu mesela serpilinde
bence 7. gün test yapılmaya başlanmalı en azından ilk ay için öyle ateşde ölçüyosun ateşe göre bakarsın bide yerimseniben

size iyi akşamlar kızlar biraz gezdim sitede canım daha çok sıkıldı sanırım boshayallersmile bazen tam dilimin ucuna geliyorda sen hiç anne.... :gitme: sonra yüreğim sus diyor Allah kuluna kafi değilmi O kulunun sıkıntılarını en iyi bilen ve giderendir ..

Hakkımızda hayırlısı hepinizi öptüm hayırlı iftarlar

hayıordır cnm ya ne okudun

ii akşmlar tatlım hayırlı iftarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…