bence 32 tl alıp 20 tane olan 7. gün başlarsın daha net olur adet bitince başlarsın yada
bende inş gerek kalmazda önümüzdeki aya böyle alım yaparız hepberaberropuyorumnanaktan
valla işte canım onu bilmiyorum dün kkda biri çok memnun kaldığını yazmış burayada yapıştırdım hatta ama yinede bilemem bilen varsa sölesin lütfennnn
cimcime inşallh hiçbirimize gerek kalmaz ama eğer gerek kalırsak ben almayı isterim canım ama tatail dönüşü alırım tatailde uygulayamam eşim yanımdayken utanırım ne yapayımm ama inşallhh gerek klamaz şu güzel günler hurmetine vallhii ben çok sıkıldım ama deneyeceğim yine bilmiyorumkismile
kızlar ben gelidm okudum tekrar çıkıyorum işlerim çok galiba yarın yinr işr gelicem bitmedi(
cimcime inşallh hiçbirimize gerek kalmaz ama eğer gerek kalırsak ben almayı isterim canım ama tatail dönüşü alırım tatailde uygulayamam eşim yanımdayken utanırım ne yapayımm ama inşallhh gerek klamaz şu güzel günler hurmetine vallhii ben çok sıkıldım ama deneyeceğim yine bilmiyorumkismile
aman biizm mahlle en güzel mahalle
geçmişten ancakk çıkabildin yani pes doğrusu :)) hahhahahhahhahahhahahahhahah kız kumsal busyle yumurtluyoruz hormonal kankiii
NAPIYIM KUZUM OKADAR ÇOK YAZMIŞSINIZKİ OKU OKU BİTMEDİ HEM İŞ HEM BURASI EE ANCA
CANIM ÇOK SEVİNDİM BOL BOL ÇALIŞIN ŞİMDİ YUMURTALARINIZ BEBİŞİNİZ OLSUN İNŞALLAH BU AY SEVİNDİRİN BİZİ ALLAHIN İZNİYLE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bugun net kesilip geliyo surekli,,,bende bu ay olmazsa onumuzdeki aylara deneyeyim,hergun yapmak sartmi,tahmini yumurtlama gununden iki gun once yapilabilir demi
cnm evet adet döngüsüne gre yazıyo içinde
ama bak benim erken oldu mesela serpilinde
bence 7. gün test yapılmaya başlanmalı en azından ilk ay için öyle ateşde ölçüyosun ateşe göre bakarsın bide yerimseniben
size iyi akşamlar kızlar biraz gezdim sitede canım daha çok sıkıldı sanırım boshayallersmile bazen tam dilimin ucuna geliyorda sen hiç anne.... :gitme: sonra yüreğim sus diyor Allah kuluna kafi değilmi O kulunun sıkıntılarını en iyi bilen ve giderendir ..
Hakkımızda hayırlısı hepinizi öptüm hayırlı iftarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?