Yolunacak Kaz...:((((

lotus_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
574
1
96
İstanbul
Dün kuaföre gittim...Genelde 1 gittiğime bir daha gidememiyorum.. Ya yaptıkları saçı beğenmediğimden ya da turumlarından...

Arkadaş tavsiyesiyle başka bir kuaföre gittim...Saçımı boyattım, güzel oldu istediğim renk değildi ama yakıştı..

Benim asıl söylemek istediğim ise şu ; kuaföre girdiğim andan itibaren orada sattıkları ürünle ilg,li bilgiye maruz kaldım..Saçlarım çok yıpranmış o ürünleride mutlaka almalıymışım.. Doğalmışta falanmışta filanmışta..

İnanılmaz rahatsız oluyorum ben bu durumdan... klava:

Ve ilk defada yaşamıyorum...

Neden kuaföre gittiğimde bana yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar..

Bir tek benim başıma mı geliyor , yoksa sizlerde yaşayanlar da var mı merak ettim..

Yorumlarınızı beliyorummm a.s.

Yok sirf senin basina gelmiyor,
senlik bi durum degil yani,
pazarladiklari urunun reklamini yapip
oneride bulunuyorlar satmak icin,
tesekkurler ihtiyacim yok yahut alternatif bir urununu kullaniyorum diyebilirsin..

Yok sirf senin basina gelmiyor,
senlik bi durum degil yani,
pazarladiklari urunun reklamini yapip
oneride bulunuyorlar satmak icin,
tesekkurler ihtiyacim yok yahut alternatif bir urununu kullaniyorum diyebilirsin..

Ya ben de öyle yapıyorum saçlarım biraz kuru olduğundan kırılmalar var ve ben denemediğim marka kalmadı Murad , Kerastas , ve de bana kuaförler tarafından zorla satılan hiç adını duymadığım bir kaç marka şu anda da halen kullandığım bir ürrünüm var.
Söylüyorum ama hala ısrar , hala ısrar...
Orada bir gergin ortam da yaratmak istemiyorum sonuçta kendimizi şımarrttığımız yerlerden biridir kuaförler..

Ama hala ısrarcı bir tutum sergiledi... :mymeka:

Aynı durumla ben de karşılaşıyorum tabiki.Hep aynı yere gittiğim halde işlem yapılırken 5-6 kişi başıma toplanıyor.Saç yıknaırken,boyanırken,fönlenirken ....... hep aynı lafları işitiyorum,ama ben de her seferinde ihtiyacım yok ,diye geri çeviriyorum.Alacağım varsa da inanın almıyorum.kaydirigubbakcemile3Küçük çaplı kuaförlerde bu durum daha az oluyor sanırım.Daha lüks 1.sınıf kuaförlerde bu tür muamele daha çok oluyor.kaydirigubbakcemile

Çok rahatsız edici bir durum bu

Hadi söylediler diyelim ama ısrar etmelerine hiç gerek yok

Dediğin gibi alacağımız varsa da almıyoruz..

Dün mesela söylediği bitkisel bir üründü o kadar çok bahsedince alıp katalogu falan incelemeye başladım sonrada alsam mı acaba dedim ama sonra da gaza gelme kızım diyip vazgeçtim.. mafoldumben

sadece senın basına gelmıyo canım
muhtemelen herkese yapıyolar

hamıleyım ya fazla elleşmiyolar bana bu aralar:roflol:

canım nasıl para kazanacaklar böyle tabi.2 tlye aldıkları ürünü 10 tlye satıyorlar.

Haklısın hemde ne kar klava:

Bir keresinde bir ürün satmışlardı yine bana 40 tl idi 4 yıl oluyor... Saçın üzerine sıkıyorsun ve yıkamadan kalıyordu yıpranmaya iyi geliyormuş, neyse osıralar düğün hazırlığı için eminönüne gitmiştim.. Dolaşırken toptan makyaj ve bakım ürünleri satan bir yere girdik orada benim aldığım ürünü piramit gibi dizmişler hemen tanıdım tabiii , fiyatını sordum bana 10 tl dediler :mymeka: fiyat farkına bakar mısınız ... Hadi orası toptancıydı diyelim perakende satarken % 100 kar koysa bile 20 tl ederdi klava:

olur böyle şeyler cnaım tatlı canını neden sıkıyorsun sallama saçlarının keyfini çıkar

sadece senın basına gelmıyo canım
muhtemelen herkese yapıyolar

hamıleyım ya fazla elleşmiyolar bana bu aralar:roflol:

Hayırlı olsun , şimdiden güle güle büyüt bebişini :Saruboceq:

Ben de hamile kalmayımı denesem bakarsın bana da bulaşmazlar , ben de rahat rahat giderim kuaföre sırnaşık şey

olur böyle şeyler cnaım tatlı canını neden sıkıyorsun sallama saçlarının keyfini çıkar

Ya ne bileyim , sadece ben yaşıyormuşum gibi geldi...İnsanları kırmak istemeikçe böyle şeylerle denenmek için karşılaşıyormuşum gibi .. o nedenle sorayım dedim sizlere...

Zaten dünyanın parasını bayılıyoruz kuaföre , bir de böyle bir ruh haliyle çıkmak istemiyorum ....

offf sanada çok pahalıya satmış.valla bakıyorsun kuaförlere ev alıyorlar araba alıyorlar iyi iş valla.bizdemi açsak acaba kuaför salonu:uhm:

Benide bi kere boğmuşlardı kerastase ürünleri satıyordu benimde al diye resmen gırtlağıma bastılar çektikleri fönde iğrençti

benimde her seferinde böyle oluyo ve artık kuaförümden soğudum ne zaman gidicek olsam sürekli bahane üretip ertelemeye uğraşıyorum kendi kendime..

allah allah ben böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım ve en kötü ihtimal 2 haftada bir kuaföre giderim bulunduğum yerde 4 tane kuaför var ve ben hepsine gidiyorum hiçbiri bana birşey önermiyor hatta ben bazen soruyorum saçlarıma badem yağımı zeytinyağımı iyi gelir diye ve onlar bana bak böyle bir ürün var al kullan demiyorlarCADIARZU

canım sadece ürün satmaya çalışsalar keşke. beni sürekli "saçların sarıyken daha güzeldiiiii" diye kandırmaya çalışıp, bana hiç yakışmadığı halde saçlarımı tekrar sarı yapmak için ikna etmeye çalışıyolar sürekli. çünkü sarı saç eşittir sürekli gelen dip boyası. o da eşittir paraaaa. bunu yapan da gayet lüks, birinci sınıf yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…