Yolunacak Kaz...:((((

Kesinlikle katılıyorum , laftan anlamayana anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor...

Bir dahaki sefere artık oraya tekrar gidermiyim bilmiyorum ama başıma gelirse korksunlar benden :1closedeyes:

bende sık sık kuaföre giderim
hiç karşılaşmadım şuana kadar butür şeylerle
ay bende sinir olurum böyle şeylere
yok istemiyorum de okadar

Ahhh demez miyim istemiyorum hemde kaç kere ...Anlamak istemedi bir türlü o ve yanındaki iki kişi gülsüm sultanın da dediği gibi biraz sert davranmak gerekiyor sanırım... <anca o zaman anlayacaklar... :kedi:

Elbette para kazanmak için yapıyorlar ama onların asıl görevi bizim saç dır ağdadır yani hizmet sunmak mal satmak değil..

Hadi diyelim bizim saçımızı çok düşünüyorlar ve o yıpranmış ve kırık saçla dolaşmamız onlar için dert olacak , üründe tavsiye ediyorlar , hayır almayacağım dediğimde bu ısrar niye..

Arkadaşım sanırım ikimize de aynı mavi şeyi satmışlar delikafadulden

Hem de ne politika.... Ben daha başlamadan fiyat alırım genelde saç kaça yapacak diye ama her seferinde 2 katı fiyat ödeyerek çıkarım...

Yaptıkları bakım , fön , yıkama fiyatı 2 ye fırlatıyorr :umursamaz:

Evet , yorum yapan arkadaşlardan bir kaç tane hariç çoğu yaşamış bu durumu ....

Bu gidişlede daha çok yaşayacağız... :bbo:

Bana ürün tanıttıklarında eğer almadıysam kendimi orada çok kötü hissediyorum... Ama alırsam bu seferde yine mi kazıklandım diye düşünerek kötü hissediyorum

bi de bu kuaförlerde başka kuaförde yapılan saç kestirme boyama kaş alma vs gibi işlemleri beğenmeme hastalığı var galiba :1ninca:laelaelaelaelae

aynen canım ya oturursun koltuğa daha taramaya başladıklarında ayy kime kestirdin saçını en son derler söylersin şurda falan die hemen şöle yapmış böle yapmış sana şu model gider falan die kaydirigubbakcemile2

gercekten cok gıcık bir durum insan kendini kötü hissediyor birde magazalarda böyle yapanlar var ensende duruyorlar resmen içim daralıyor böyle olunca

hımmm
evet zaman zaman benimde başıma geliyor...
çözüm şu..
kuaförle fazla yüz göz olma..
saçın yıpranmış falan dediğinde evde bitkisel bakımlarımı yapıyorum doğal ürünler tercih ediyorum.
öneriniz için teşekkür ederim fakat benim şu an kullandığım ürünler var..
deyip kestirip atabilirsiniz ben öyle yapıyorum...

Kuaforlerimizin hemen hepsinde var sanıyorum bu durum..
Neden bilemiyorum bir hırs ve ticari kaygı almış başını gidiyor..Tabi işini hakkı ile yerine getiren çalışanlara asla sözüm yok ..
Benim Türkiyede iken kuaförüm hemen karşı katımızda idi sürekli ona giderdik..
Lakin bir keresinde başka birine gitmek durumda kaldım;o an vaktim olmadığı için bana en yakın olanı seçtim..
Özel bir gündü..
Bunu öğrenmiş ve bana küsmüş..O gün bugün unutmaz :tomato:
Küsüş o küsüş..
tatile gittiğimizde uğruyorum hala söylüyor unutacak gibi değilkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…