ürünü satmak için böyle yapıyorlar..
Benide bi kere boğmuşlardı kerastase ürünleri satıyordu benimde al diye resmen gırtlağıma bastılar çektikleri fönde iğrençti
benimde her seferinde böyle oluyo ve artık kuaförümden soğudum ne zaman gidicek olsam sürekli bahane üretip ertelemeye uğraşıyorum kendi kendime..
allah allah ben böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım ve en kötü ihtimal 2 haftada bir kuaföre giderim bulunduğum yerde 4 tane kuaför var ve ben hepsine gidiyorum hiçbiri bana birşey önermiyor hatta ben bazen soruyorum saçlarıma badem yağımı zeytinyağımı iyi gelir diye ve onlar bana bak böyle bir ürün var al kullan demiyorlarCADIARZU
canım sadece ürün satmaya çalışsalar keşke. beni sürekli "saçların sarıyken daha güzeldiiiii" diye kandırmaya çalışıp, bana hiç yakışmadığı halde saçlarımı tekrar sarı yapmak için ikna etmeye çalışıyolar sürekli. çünkü sarı saç eşittir sürekli gelen dip boyası. o da eşittir paraaaa. bunu yapan da gayet lüks, birinci sınıf yerler.
bende kaç kere gittim kuaföre hiç böyle bir şey başıma gelmedi
ayyy ben sırf bu yüzden 2 yıldır gittiğim kuaförü değiştirdi. Her gidişimde sattığı ürünü anlatıp alsan iyi olur deyip duruyodu. Bende çok güvenmediğim için ürüne bahaneler uydurup almıyodum. Baktım bu baya bozuk atmaya başladı,bende her seferinde bahaneler uydurmaktan sıkıldım amaaan gitmiyorum bi daha oraya dedim ve değiştirdim kuaförümü. Gerçekten sinir bozucu bi durum oluyo. Ne üstelerler anlamam yani.Alan alır almayan almaz.
O ürünlerin çoğunun fiyatı ciddi anlamda pahalı ve onu size satarlarsa yaptıkları saçtan çok o üründen kar ediyorlar.
Ben senelerdir aynı kuaföre gitmeme rağmen,her gittiğimde banada söylüyorlar
Bunda ters birşey görmüyorum ben,sonuçta para kazanmaya çalışıyor insanlar.
Uygun bir dille almayacağınızı söylerseniz,zorla satacak halleri yok.
Banada saçın yıpranmış mutlaka kullanmalısın tezgahlarını yapıyorlar ama,seviyorum ben yıpranmış saçı diyorumkaydirigubbakcemile3
Fazla söze gerek yok,almayacağınız birşeyi kimse zorla satamaz size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?