Yolunda Gitmeyen Taze Evliliğim-Yardımcı Olur musunuz..

Bu arada eve gittiğimizde tartışma sürmedi sadece onu çok kırdıgımı hiçbişeyin eskisi gibi olmayacagını söyledi. Bende yatmaya gittim sonra gelip yastıgını aldı oturma odasına bende sinirlendim koltukta otururken üzerine atlayıp kafasını sıkıp dedim ki ne istiyosun boşanmak mı napıcaksın aldatıcak mısın şimdi beni falan dedim. herşey kadınlardan ibaret değil bunu anlayamadın şimdi kalk üzerimden konuşmak istemiyorum dedi bende gittim yine gece 3 gibide yatak odasına gelip yanımda uyudu.
Hasta mısınız? Bence tedavi olun.

Kasksiz ve bu sekilde yola devam etcektiyseniz keske bastan kasklar havada uçuşmasaydi. Daha guvenli bir yolculuk olmamis malesef. Bir de adamin ustune filan atlamayin😆
Yani alkollü diye binmedim . ama daha beteri oldu . Alkollü sinirli hızlı agresif ve kasksız bi sürüş. Nası çaresiz bıraktıysa kendim istedim bide gel sür diye

Evet kesinlikle ona bişey olmaz.. ki kendisi birsürü kaza yapmış ve kural tanımamazlık var alkollü olmadıgındada riskli hareketler yapıyor sinir oldum sinirrrr madem sana bişey olmaz git o zaman tek başına ne düşünücem dimi yani. tamamen cahil cesareti

Ne güzel ne güzel. Ondan sonra bi arabanın altına girince suçlu aracın sürücüsü oluyor.
Motor seven, zaman zaman kullanmış bir sürücü olarak ve kurallara uygun motor kullanan sürücüleri tenzih ederek söylüyorum ki bıktık yollardaki motorlu (motorcu değil) teröründen.

Ne güzel ne güzel. Ondan sonra bi arabanın altına girince suçlu aracın sürücüsü oluyor.
Motor seven, zaman zaman kullanmış bir sürücü olarak ve kurallara uygun motor kullanan sürücüleri tenzih ederek söylüyorum ki bıktık yollardaki motorlu (motorcu değil) teröründen.
Haklısın benide soğuttu motosikletten. Altta kalmak mı istemiyo nedir

Valla bende 23 yaşında evlendim ama hiç böyle bir tartışmamız olmadı , herkeste olmuyormu falan demişsinde... Evet ilk aylar tartışmalar çok oluyor ama siz fazla inatlaşmışsınız birbirinizle , her kavgada boşanılırsa zaten ohoo.

Ben orada o adamı taksiye ikna ederdim,sarapcilarla dolu ormana kaçmak benim için daha zor bir seçenek zira.Bu evlilik zaten surmeyecek,aha yazıyorum x demişti dersiniz.

Haklısın benide soğuttu motosikletten. Altta kalmak mı istemiyo nedir

Bir otomobil sürücüsü olarak genelde yolunda doğru düzgün giden motorları kolluyorum, yol veriyorum, zaten tehlikedeler onlara daha fazla tehlike yaratmamaya çalışıyorum. Birkaç ay önce kırmızı ışıkta dururken arabanın üzerine motorcu düşmüşlüğü var. Çok dikkatsiz ve haşin genelde motorlular. Her otomobil sürücüsü benim gibi değil, sıkıştırır fırlatıverirler başka arabanın altına. Gözünüzü seveyim dikkatli kullanın şu meretleri.

Ya bence çok tatlısınız. Türk filmi çevirir gibi olmus biraz, kask atmalar filan. Gençliğimde bende böyleydim :))

Icki bütün kötülüklerin anası diye boşuna dememişler:KK51:haklı kocanız tek kendinizi düşünmüşsünüz gel taksiyle dönelim diyeceğinize ben taksiyle gidicem demissiniz :KK64:öğreneceksiniz yasaya yasaya herşeyi evlilik olgunluk ister her iki taraf içinde geçerli bu.

Ya bence çok tatlısınız. Türk filmi çevirir gibi olmus biraz, kask atmalar filan. Gençliğimde bende böyleydim :))

heheh :) ne kadar üzülsemde kaostan hoşlanıyorum acaba şimdi nolcak beni neler bekliyo düşünceleri yoruyo ama yaşadıgını hissettiriyo :P

Merhabalar.. Henüz 1 ay olmadı evleneli, önceden oldugu gibi sık sık tartışıyoruz. Ama dün kötü bi olay oldu... Yeni aldıgımız bi motorumuz var. Benim motor ehliyetim var kullanabiliyorum ama biraz büyük motor oldugu için ben henüz kavrayamadım..Eşimin ise ehliyeti yok ama kullanmasını biliyor..Neyse dün onların tarafından düğün vardı gittik kendisi orda 2,5 duble rakı içti maç oldugu için biz erken kalktık ailesinin yanında tartışmak istemediğim için motorun yanına gittiğimizde alkollü oldugu için binmek istemediğimi söyledim.. o da kendisinde bişey olmadıgını binmemi istedi..bende taksiyle gitmek istiyorum dedim falan sinirlendi bayaa tamam dedi git o zaman ben yürürken durdurdu beni bi kaç metre ilerde bin şu motora dedi binmedim etrafta ormanlık çalılık falan etrafta düğünden olan insanlar var arabalarının başında. Ben inat ettim binmedim sesini yükseltti falan herkes bize bakıyor bi kaç kişi arabasını durdurdu hani bişey olsa müdahale edicekler.. dedim babanı rezil ediyosun kes sesini neyse beni kollarımdan tutup sarstı yüzümü sıktı vs bende kaçtım ormanın içinden oda yol tarafından beni takip etti önümü kesceğini anlayıp geri dönüp koşmaya başladım etraftada şarapçılar var ateş yakmışlar ben çıkmaz bi yola girdim arkamdanda şarapçının biri geldi sonra eşim geldi tuttu kolumdan işte ittire ittire gördünmü adamın sana nasıl baktıgını diyo beni yola çıkardı tak şu kaskı falan ısrar ediyo o sırada annesi babası ve kardeşi geçti arabayla ne oluyo falan eşimde gönderdi yok bişey diye bende kaskı takmadım yola fırlattım kırılmadı geri getirdi tekrar fırlattım sonra oda kendininkini fırlattı motoru bırakıp yürümeye başladı bu arada kasklarda pahalı.. motoru ben aldım ilerledim otoban tarzı biyere çıktım onun gelmesini bekledim neyse geldi yürümeye devam etti bende ters yönde ağlayarak sürüyorum motoru arkasından bağırıyorum buraya gel falan ıssız biyer çünkü döndü en sonunda. Aldı motoru kasksız bi şekilde yarım saatlik yol gittik eve geldiğimizde benim için bu evlilik bitmiştir vs dedi sen beni tek başıma bırakıyosun sen kurtul ben ölsemde olur zaten dedi falan filan.. kendisi evlendiğimizden beri işsiz stresli oldugunu biliyorum. Bazen ona çok kötü davranıyorum bi kere kendini tutamayıp ağlamıştı seni çok özlüyorum diye.. geçen hafta. Biraz uzun oldu şuan kendisi ne yapıyo bilmiyorum ama nasıl bi yol izlemem lazım en azından 1 yıl geçsin istiyorum çünkü kendi ailemi karşıma aldım uyarılara rağmen 1 ay olmadan bitirirsem tepkilerdende çekiniyorum
hala sevgili mofundan cikamamissinz evlenirken biraz olgunluk icerisinde hareket etmek lazim kari koca tartisirmi tartisir yerinde evinde insaniz olabilir aranizdaki meseleri disari yansitmama taraftariyim ha siddet uygulursa tabi ki sesini cikarin

hala sevgili mofundan cikamamissinz evlenirken biraz olgunluk icerisinde hareket etmek lazim kari koca tartisirmi tartisir yerinde evinde insaniz olabilir aranizdaki meseleri disari yansitmama taraftariyim ha siddet uygulursa tabi ki sesini cikarin

Kesinlikle ben sevgiliykende dışarda tartışmaya karşıydım zaten o yüzden uzaklaşıp kaçıyorum yanından..

Ne kadar çocukça hareketler bunlar. Adam az içerim birlikte döneriz diyor ve siz kabul ediyorsunuz. Eve dönerken de sorun çıkarıyorsunuz. Madem taksi ile dönmek istiyordun içersen taksiye binelim ona göre iç derdiniz.
Ormana kaçmak, onun sizi hırpalaması, kask fırlatmak eve yine motorla döndüğünüz bir durumda olmuş mu?
Madem bu kadar aşırıya kaçıyorsun bari ne yap et taksiye bin.
Evde adamın üzerine atlayıp aşdatıcan mı konuşmaları zaten olmamış. Hasta mısınız siz? Bu nasıl iletişim?
Böyle giderse boşanırsınız zaten gün saymayın, inceldiği yerden kopsun

Herkesin beni suçlu buldugu ilk 4 5 sayfada aradım napıyosun diye yaptıgın hataları telafi etmeye çalışıyorum dedi sonra konuşucakmışız..
Ama bi kaç kişide beni haklı buluyo iyice karıştı kafam. halbuki yumuşamıştım
hatalisini, ama esiniz de haytali iste birinizden biri alatan alsa hic boyle olcagini sanmiyorum karsilikli konusun hal edilmeyecek bir mesele degil

Herkesin beni suçlu buldugu ilk 4 5 sayfada aradım napıyosun diye yaptıgın hataları telafi etmeye çalışıyorum dedi sonra konuşucakmışız..
Ama bi kaç kişide beni haklı buluyo iyice karıştı kafam. halbuki yumuşamıştım
Şakamı yapıyorsunuz?:olamaz:

Eşinizin ehliyetsiz ve alkollü araç kullanması kabul edilemez. Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim. Böyle dikkatsiz insanlar yüzünden suçsuz günahsız insanlar hayatlarını kaybediyorlar. Eşiniz çok dik başlı ve siz de bu dik başlılığı idare edemiyorsunuz. Böyle bir insanla yaşamak ve idare etmesi zor, aşırı sabır ister ancak siz de hemen yükseliyorsunuz eşinize galiba. Birbirinize göre olmadığınız belli...Boşanır mısınız boşanmaz mısınız bilmiyorum ama evliliğinizde mutluluğu zor yakalarsınız. Bir gün barışık iki gün küs gider bu evlilik.

Back
X