Merhabalar.. Henüz 1 ay olmadı evleneli, önceden oldugu gibi sık sık tartışıyoruz. Ama dün kötü bi olay oldu... Yeni aldıgımız bi motorumuz var. Benim motor ehliyetim var kullanabiliyorum ama biraz büyük motor oldugu için ben henüz kavrayamadım..Eşimin ise ehliyeti yok ama kullanmasını biliyor..Neyse dün onların tarafından düğün vardı gittik kendisi orda 2,5 duble rakı içti maç oldugu için biz erken kalktık ailesinin yanında tartışmak istemediğim için motorun yanına gittiğimizde alkollü oldugu için binmek istemediğimi söyledim.. o da kendisinde bişey olmadıgını binmemi istedi..bende taksiyle gitmek istiyorum dedim falan sinirlendi bayaa tamam dedi git o zaman ben yürürken durdurdu beni bi kaç metre ilerde bin şu motora dedi binmedim etrafta ormanlık çalılık falan etrafta düğünden olan insanlar var arabalarının başında. Ben inat ettim binmedim sesini yükseltti falan herkes bize bakıyor bi kaç kişi arabasını durdurdu hani bişey olsa müdahale edicekler.. dedim babanı rezil ediyosun kes sesini neyse beni kollarımdan tutup sarstı yüzümü sıktı vs bende kaçtım ormanın içinden oda yol tarafından beni takip etti önümü kesceğini anlayıp geri dönüp koşmaya başladım etraftada şarapçılar var ateş yakmışlar ben çıkmaz bi yola girdim arkamdanda şarapçının biri geldi sonra eşim geldi tuttu kolumdan işte ittire ittire gördünmü adamın sana nasıl baktıgını diyo beni yola çıkardı tak şu kaskı falan ısrar ediyo o sırada annesi babası ve kardeşi geçti arabayla ne oluyo falan eşimde gönderdi yok bişey diye bende kaskı takmadım yola fırlattım kırılmadı geri getirdi tekrar fırlattım sonra oda kendininkini fırlattı motoru bırakıp yürümeye başladı bu arada kasklarda pahalı.. motoru ben aldım ilerledim otoban tarzı biyere çıktım onun gelmesini bekledim neyse geldi yürümeye devam etti bende ters yönde ağlayarak sürüyorum motoru arkasından bağırıyorum buraya gel falan ıssız biyer çünkü döndü en sonunda. Aldı motoru kasksız bi şekilde yarım saatlik yol gittik eve geldiğimizde benim için bu evlilik bitmiştir vs dedi sen beni tek başıma bırakıyosun sen kurtul ben ölsemde olur zaten dedi falan filan.. kendisi evlendiğimizden beri işsiz stresli oldugunu biliyorum. Bazen ona çok kötü davranıyorum bi kere kendini tutamayıp ağlamıştı seni çok özlüyorum diye.. geçen hafta. Biraz uzun oldu şuan kendisi ne yapıyo bilmiyorum ama nasıl bi yol izlemem lazım en azından 1 yıl geçsin istiyorum çünkü kendi ailemi karşıma aldım uyarılara rağmen 1 ay olmadan bitirirsem tepkilerdende çekiniyorum