Yolunda Gitmeyen Taze Evliliğim-Yardımcı Olur musunuz..

Eşinizin ehliyetsiz ve alkollü araç kullanması kabul edilemez. Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim. Böyle dikkatsiz insanlar yüzünden suçsuz günahsız insanlar hayatlarını kaybediyorlar. Eşiniz çok dik başlı ve siz de bu dik başlılığı idare edemiyorsunuz. Böyle bir insanla yaşamak ve idare etmesi zor, aşırı sabır ister ancak siz de hemen yükseliyorsunuz eşinize galiba. Birbirinize göre olmadığınız belli...Boşanır mısınız boşanmaz mısınız bilmiyorum ama evliliğinizde mutluluğu zor yakalarsınız. Bir gün barışık iki gün küs gider bu evlilik.

Evet.. Bide şöyle bişey var babam eşime sürekli benim geçimsiz oldugumdan bahsetmiş zor bi insan oldugumdan falan oda bundan yüz buluyo işte baban bile söyledi bana vs beni dikbaşlılıkla yola getirmeye çalışıyor

Evet.. Bide şöyle bişey var babam eşime sürekli benim geçimsiz oldugumdan bahsetmiş zor bi insan oldugumdan falan oda bundan yüz buluyo işte baban bile söyledi bana vs beni dikbaşlılıkla yola getirmeye çalışıyor
Eşinizin eğitimi ne çok merak ettim ? Siz de ben güzellikle yola geliyorum, hayvanlıkla değil deyin.

Son 2 yıldır savaşmıyorum direk çekiliyorum. Bazen dikleşmek iyi birşey değil. Şuan zaten yeni evlisiniz zamanla her iki tarafta yoruluyor yıpranmayın bozmak kolay yapmak zordur. Biryerden sonra karşı tarafın içindekiler biterse yapmaya çalışmanız hiçbirşeyi düzeltmez. O zamanda çaba verdm düzelmedi demeye hakkınız olmaz. Fırsatınız varken toparlayın sağlıklı bir yolda ilerlemiyorsunuz.

heheh :) ne kadar üzülsemde kaostan hoşlanıyorum acaba şimdi nolcak beni neler bekliyo düşünceleri yoruyo ama yaşadıgını hissettiriyo :p

Kaostan hoşlanman senin fazla boş vaktin olduğunu düşündürttü bana
Kaos evliliği yıpratır
Erkekler kaos sevmiyor düzen huzur rutin seviyorlar

Burada mesele en baştan eşinin ehliyetsiz motor kullanıyor olması
Anladığım kadarıyla o motoru hep ehliyetsiz kullanıyor en başından beri
Mesela birliktesiniz ufak bir kaza yaptınız
Polis çağırıldı
Ne yapacaksınız
Sizin ehliyetiniz var diye ben kullanıyordum mu diyeceksiniz mesela polise

Ya da siz yoksunız veya varsınız kaza yaptınız hadi sizi geçtim başkasının canını alırsanız ne olacak?

Ciddi sıkıntı bunlar.
Vicdan ve ahlak meselesi.
Ama kimine göre bir şey değil
Sizin kavganızın en öncesi adamın ehliyetsiz o motora el sürmemesi olmalıydı.

Eşinizin eğitimi ne çok merak ettim ? Siz de ben güzellikle yola geliyorum, hayvanlıkla değil deyin.
ikimizde üniversite mezunuyuz.. o koç ben oğlak .. işte o aşamaları babam bozdu biraz . resmen beni evin içinde eğitilemez yabani bi hayvan olarak lanse etti :) sırf inatçı oldugum için

Taksiyle gidelim hayatım dediğimde hayır bende bişey yok diyeceğinden adım gibi eminim o yüzden soylemedim. Kendinden o kadar emin ki eve kendi dönsün o zaman diye düşündüm. Ölürse de kendi düşüncesizliğinden.
Siz daha bir ayda "ölürse de kendi düşüncesizliğinden" noktasına nasıl geldiniz ya. Aynı düğünde kv, kp de var ve araba ile gelmişler niye onların bırakmasını değil de illa taksi dediniz. Yada sen arkaya geçde ben kullanayım demediniz. İnatlaşarak hiç bişeyi çözemezsiniz. En azından bir yıl dolsun sonra boşanayım olayı çok mantıksız. Ailenizin inadına yanlış bir evlilik yapmışsınız. Tebrik ederim sizi

Kaostan hoşlanman senin fazla boş vaktin olduğunu düşündürttü bana
Kaos evliliği yıpratır
Erkekler kaos sevmiyor düzen huzur rutin seviyorlar

Burada mesele en baştan eşinin ehliyetsiz motor kullanıyor olması
Anladığım kadarıyla o motoru hep ehliyetsiz kullanıyor en başından beri
Mesela birliktesiniz ufak bir kaza yaptınız
Polis çağırıldı
Ne yapacaksınız
Sizin ehliyetiniz var diye ben kullanıyordum mu diyeceksiniz mesela polise

Ya da siz yoksunız veya varsınız kaza yaptınız hadi sizi geçtim başkasının canını alırsanız ne olacak?

Ciddi sıkıntı bunlar.
Vicdan ve ahlak meselesi.
Ama kimine göre bir şey değil
Sizin kavganızın en öncesi adamın ehliyetsiz o motora el sürmemesi olmalıydı.

Boş vakitimde yok aslında

Evet ehliyetsiz kullanıyordu. yazıldı ehliyet almak için ama bunu o kadar büyütmedim çünkü biliyorum ki direksiyon sınavını geçip ehliyet alınca herşeyi öğrenmiş olmuyosun pratik asıl olan. ehliyetsiz kullanmasını savunuyorum anlamına gelmesin bu. Kaza oldugunda evet ben üstlenebilirdim.

Başkasının canını almak hayattaki en korktugum şey zaten allah korusun.
Ama çok profosyenellerde büyük kazalar yapabiliyolar bazen kader diyorum
Çok iyi ve dikkatli araba kullandıgını bildiğim bi büyüğümde bi yayaya çarptı.
Hani ehliyet alınca tam teşekküllü olmuyosun ehliyet aldıgımdda hiçbişey bilmiyordum..

Siz daha bir ayda "ölürse de kendi düşüncesizliğinden" noktasına nasıl geldiniz ya. Aynı düğünde kv, kp de var ve araba ile gelmişler niye onların bırakmasını değil de illa taksi dediniz. Yada sen arkaya geçde ben kullanayım demediniz. İnatlaşarak hiç bişeyi çözemezsiniz. En azından bir yıl dolsun sonra boşanayım olayı çok mantıksız. Ailenizin inadına yanlış bir evlilik yapmışsınız. Tebrik ederim sizi

Çünkü kimseye minnet etmek istemiyorum. Evet sanırım yanlış bi evlilik yaptım.. Üzgünüm

Boş vakitimde yok aslında

Evet ehliyetsiz kullanıyordu. yazıldı ehliyet almak için ama bunu o kadar büyütmedim çünkü biliyorum ki direksiyon sınavını geçip ehliyet alınca herşeyi öğrenmiş olmuyosun pratik asıl olan. ehliyetsiz kullanmasını savunuyorum anlamına gelmesin bu. Kaza oldugunda evet ben üstlenebilirdim.

Başkasının canını almak hayattaki en korktugum şey zaten allah korusun.
Ama çok profosyenellerde büyük kazalar yapabiliyolar bazen kader diyorum
Çok iyi ve dikkatli araba kullandıgını bildiğim bi büyüğümde bi yayaya çarptı.
Hani ehliyet alınca tam teşekküllü olmuyosun ehliyet aldıgımdda hiçbişey bilmiyordum..

Mesele ehliyet ve başkasına çarpmak olunca kader

Alkollü olup(yine kural ihlali sonuçta) konu sizin canınız olunca kural tanımamazlık...
Taksiye binmek istemeler
Motora Binseydiniz o zaman nasıl olsa kader yani.
Niye kavga çıkarttınız ki

Bu konu burada bitmiştir
Bencilsiniz.

Nerden tutsam elimde kaliyor. Duzgunce uyarip alkollusun simdilik taksiyle gidelim hayatim diyebilirdin.alkole zaten karsiyim icmeyi bilmeyen iicn.ama bilemedim cikmaz yol orman sarapcilar yani kendi esim adina konusayim evliligi evde degil direk ormanda bitirirdi.siz fevri davranmissiniz.
Kadını suçlu yani. Şarapçılar var diye gitmiş gibi olmuş yorumunuz biraz adamın tabiri caizse cicim ayında yaptığı kabalık??

Mesele ehliyet ve başkasına çarpmak olunca kader

Alkollü olup(yine kural ihlali sonuçta) konu sizin canınız olunca kural tanımamazlık...
Taksiye binmek istemeler
Motora Binseydiniz o zaman nasıl olsa kader yani.
Niye kavga çıkarttınız ki

Bu konu burada bitmiştir
Bencilsiniz.

Sonuç olarak bindim zaten. Haklısınız ama ehliyet olunca kaza olmuyo değil demek istedim

Merhabalar.. Henüz 1 ay olmadı evleneli, önceden oldugu gibi sık sık tartışıyoruz. Ama dün kötü bi olay oldu... Yeni aldıgımız bi motorumuz var. Benim motor ehliyetim var kullanabiliyorum ama biraz büyük motor oldugu için ben henüz kavrayamadım..Eşimin ise ehliyeti yok ama kullanmasını biliyor..Neyse dün onların tarafından düğün vardı gittik kendisi orda 2,5 duble rakı içti maç oldugu için biz erken kalktık ailesinin yanında tartışmak istemediğim için motorun yanına gittiğimizde alkollü oldugu için binmek istemediğimi söyledim.. o da kendisinde bişey olmadıgını binmemi istedi..bende taksiyle gitmek istiyorum dedim falan sinirlendi bayaa tamam dedi git o zaman ben yürürken durdurdu beni bi kaç metre ilerde bin şu motora dedi binmedim etrafta ormanlık çalılık falan etrafta düğünden olan insanlar var arabalarının başında. Ben inat ettim binmedim sesini yükseltti falan herkes bize bakıyor bi kaç kişi arabasını durdurdu hani bişey olsa müdahale edicekler.. dedim babanı rezil ediyosun kes sesini neyse beni kollarımdan tutup sarstı yüzümü sıktı vs bende kaçtım ormanın içinden oda yol tarafından beni takip etti önümü kesceğini anlayıp geri dönüp koşmaya başladım etraftada şarapçılar var ateş yakmışlar ben çıkmaz bi yola girdim arkamdanda şarapçının biri geldi sonra eşim geldi tuttu kolumdan işte ittire ittire gördünmü adamın sana nasıl baktıgını diyo beni yola çıkardı tak şu kaskı falan ısrar ediyo o sırada annesi babası ve kardeşi geçti arabayla ne oluyo falan eşimde gönderdi yok bişey diye bende kaskı takmadım yola fırlattım kırılmadı geri getirdi tekrar fırlattım sonra oda kendininkini fırlattı motoru bırakıp yürümeye başladı bu arada kasklarda pahalı.. motoru ben aldım ilerledim otoban tarzı biyere çıktım onun gelmesini bekledim neyse geldi yürümeye devam etti bende ters yönde ağlayarak sürüyorum motoru arkasından bağırıyorum buraya gel falan ıssız biyer çünkü döndü en sonunda. Aldı motoru kasksız bi şekilde yarım saatlik yol gittik eve geldiğimizde benim için bu evlilik bitmiştir vs dedi sen beni tek başıma bırakıyosun sen kurtul ben ölsemde olur zaten dedi falan filan.. kendisi evlendiğimizden beri işsiz stresli oldugunu biliyorum. Bazen ona çok kötü davranıyorum bi kere kendini tutamayıp ağlamıştı seni çok özlüyorum diye.. geçen hafta. Biraz uzun oldu şuan kendisi ne yapıyo bilmiyorum ama nasıl bi yol izlemem lazım en azından 1 yıl geçsin istiyorum çünkü kendi ailemi karşıma aldım uyarılara rağmen 1 ay olmadan bitirirsem tepkilerdende çekiniyorum

Yanlış anlamayın da siz çok abartmışsınız. Motoru siz kullanacaktınız zaten değil mi? Taksiyle gitmeye yanaşmamasının sebebi işsiz olduğu için olabilir mi? Ekstra cebinden para vermek istememiştir. Çocuk gibi davranmışsınız ormanlık alana gitmek falan. Birlikte psikolojik destek alın bence

Merhabalar.. Henüz 1 ay olmadı evleneli, önceden oldugu gibi sık sık tartışıyoruz. Ama dün kötü bi olay oldu... Yeni aldıgımız bi motorumuz var. Benim motor ehliyetim var kullanabiliyorum ama biraz büyük motor oldugu için ben henüz kavrayamadım..Eşimin ise ehliyeti yok ama kullanmasını biliyor..Neyse dün onların tarafından düğün vardı gittik kendisi orda 2,5 duble rakı içti maç oldugu için biz erken kalktık ailesinin yanında tartışmak istemediğim için motorun yanına gittiğimizde alkollü oldugu için binmek istemediğimi söyledim.. o da kendisinde bişey olmadıgını binmemi istedi..bende taksiyle gitmek istiyorum dedim falan sinirlendi bayaa tamam dedi git o zaman ben yürürken durdurdu beni bi kaç metre ilerde bin şu motora dedi binmedim etrafta ormanlık çalılık falan etrafta düğünden olan insanlar var arabalarının başında. Ben inat ettim binmedim sesini yükseltti falan herkes bize bakıyor bi kaç kişi arabasını durdurdu hani bişey olsa müdahale edicekler.. dedim babanı rezil ediyosun kes sesini neyse beni kollarımdan tutup sarstı yüzümü sıktı vs bende kaçtım ormanın içinden oda yol tarafından beni takip etti önümü kesceğini anlayıp geri dönüp koşmaya başladım etraftada şarapçılar var ateş yakmışlar ben çıkmaz bi yola girdim arkamdanda şarapçının biri geldi sonra eşim geldi tuttu kolumdan işte ittire ittire gördünmü adamın sana nasıl baktıgını diyo beni yola çıkardı tak şu kaskı falan ısrar ediyo o sırada annesi babası ve kardeşi geçti arabayla ne oluyo falan eşimde gönderdi yok bişey diye bende kaskı takmadım yola fırlattım kırılmadı geri getirdi tekrar fırlattım sonra oda kendininkini fırlattı motoru bırakıp yürümeye başladı bu arada kasklarda pahalı.. motoru ben aldım ilerledim otoban tarzı biyere çıktım onun gelmesini bekledim neyse geldi yürümeye devam etti bende ters yönde ağlayarak sürüyorum motoru arkasından bağırıyorum buraya gel falan ıssız biyer çünkü döndü en sonunda. Aldı motoru kasksız bi şekilde yarım saatlik yol gittik eve geldiğimizde benim için bu evlilik bitmiştir vs dedi sen beni tek başıma bırakıyosun sen kurtul ben ölsemde olur zaten dedi falan filan.. kendisi evlendiğimizden beri işsiz stresli oldugunu biliyorum. Bazen ona çok kötü davranıyorum bi kere kendini tutamayıp ağlamıştı seni çok özlüyorum diye.. geçen hafta. Biraz uzun oldu şuan kendisi ne yapıyo bilmiyorum ama nasıl bi yol izlemem lazım en azından 1 yıl geçsin istiyorum çünkü kendi ailemi karşıma aldım uyarılara rağmen 1 ay olmadan bitirirsem tepkilerdende çekiniyorum
Siz yanlis bisey yapmamışsınız, 15 yıl bir alkolikle evli kaldım defalarca kaza atlattık bu yüzden binlerce kez tartıştık ama hep inkar etti ve ancak çocuğunun hayatıni tehlikeye atınca kabul etti bağımlılığını, bırakmaya çabaladi ama o 15 yıl nasıl geçti, değer miydi uğraşmaya derseniz ben değmezdi derim,yol yakınken uzaklaşın

Back
X