Yolunda Gitmeyen Taze Evliliğim-Yardımcı Olur musunuz..

Esimin ormanda bosamasinin sebebi ali kasklari yere atmam surekli ordan oraya kacmam cikmaz sokaklara girmemden kastim saka gibisiniz
Bende diyorum ki kadın durduk yere o şekilde davranmamış adam alkolu sinirli ehliyetsiz ne yapsaydı şaka olan sizin mantık yorum yapmayın lütfen anlaşamıyorum sizinle lütfen diyorum

Ne kdr abarmışsınız eşinde sende... çocuk gibi ınat etmişsiniz evlilik böyle yürümez daha farkında değilsiniz bence yaşlarınız fazla büyük değildr kesin

Canim ben calistigim is geregi her gun en az 10 kaza tespit tutanagi okuyorum.
senin esin bir adama carpsa, cok onemli bir kaza olmada-soyle bir ayak parmagi kirilsa bile karsi taraf sizin sigortandan 3-5 bin lira para alir (maasi yüksekse ya da sakatligi az daha fazlaysa 50-60 bin lira da alir)
Sigorta o parayi seve seve oder. Sonra da ehliyetsiz ya da alkollu oldugunuz icin evinize icra kagidi gonderir. Kocan da issizmis. Tum birikiminizi satsaniz iflah olmazsiniz.
Küçük-onemsiz seyler degil ki bunlar.
Ya yolda hamile bir kadina carpsa,çocuğunu düşürtse? Ya arkasinda siz varken düşse sizi bir ömür sakat biraksa?
Hic boyle aptal risklere girmeye gerek var mi ya?
Bunu bile düşünemeyen aptal ve sorumsuz bir adamla,ustelik size siddet göstermeye baslamis biriyle neden evlendiniz? Hadi evlendiniz neden hatayi devam ederek -daha buyuk hatalarla sürdürmek istiyorsunuz?
Kazara hamile kalip bir omur gönül rahatligiyla "cocugum icin çekiyorum" bahanesinin arkasina siginmak icin mi?

2 yarimin toplamı hicbir zaman tam bir sonuç vermez

Bu ne inat ya? Ormanın içine koşmalar, ters yone gitmeler,kaski ısrarla yere firlatmalar falan? Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Guzelce aileden ricada bulunun biri bıraksın sizi veya içkili bir adamla konuşmanın da yolu yordamı vardır. Hadi o alkolün etkisiyle saçmalamış sen atık kafayla daha ağır saçmalamışsın. Ne biliyo musun? Ilişki yıpranıyor. Bugün sana minik şımarık kız numaraları heyecan verirken yarın o adam biktim senden ve saçma simarikliklarindan diyor. İlişkiyi canlı ve pürüzsüz tutmaya calis. Bu ilişki sana ömür boyu lazim. Şimdiden hiç uğruna didisip durursanız 1 sene olmadan kavgalar çok üst seviyelere cikar

Olayiniz asiri sacma ve liseli boyutunda ona diyecek bisey yok da adami ickili kafasiyla motorda tek gonderip kendinizin taksiyle gitmesi nedir? Sevdigin adam o senin ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…