YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

tamam da silinen konusu neydii?
ay diziye sonradan bakmaya başlayıp her şeyi soran ananem gibi kaldım haaa:)
fransız bin fransız:)
Evliymiş,çocuğu varmış. Kocası gay olduğunu itiraf etmiş tarzında bir konuydu

şu kokan muhabbeti internette ünlü olduktan sonra fazlaca üremeye başladı bu amipler yönetim bu saatten sonra üyelik şartlarını değiştirsin yaa

bu nasıl fantezidir ya...,
git öyle sitelerde takıl manyak mı ne
14 yaşında olmadığı kesin de hormonları ergen gibi çalışıyor bence!

Ya o değilde bir üye vardı. İkinci evliliğinde eşinin kızı kendi kardeşini ve bu bayanın kızını taciz ediyodu. O konu ne oldu bileb var mı aklıma takıldı

arkadaslar bunlara prim veren de biz değil miyiz?gecen fake bir konu vardı bas bas bağırdım üslubumu bozmadan arkadaslar konu fake yüz vermeyin böylelerine yorum yapmayın dedim hemen sikayet edildim ismini vermeyeceğim burada bir kullanıcı tarafından ki cevap verirse de burdayım. hakaret etmediğim halde ceza aldım fake konuyu sikayet edeceğine beni etti.kokan muhabbeti int de ünlü oldu diyorsunuz ya evet sayemizde ünlü oldu fake olduğunu bile bile yorum yapmaya devam ettik geyiğe döndü bu fake muhabbetlerini anladığımz anda yorum yapmayı kesmeliyiz bence ki amaclarına ulasamasınlar,coğu zaman fake konular icin üyeler olarak birbirimize düstüğümüz bile oluyor,fake olduğunu anladığımz halde gerekli sikayet de bulunup yorum yapmamak en büyük ceza bence,birbirimizi sikayet etmek yerine!

Profiline baktim esnaf 33 yaziyo yaşı yalan söylüyor 17 yim deye bence

Aslında fake olduğunu düşündüğümüz konulara yorum atmamaliyiz.

Konu zaten geriye düşüyor kimse ilgilenmeyince. Ama fake vs bile yazinca bir ortam bulmus oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…