Yoneticinin Hal ve Hareketleri

Geçenlerde ben gece vakti ceoyu arayınca öpüyorum diyerek kapatmıştı… Yoksa bana mı asıldı diyeceğim de telefonu açtığında da aslanım demişti 👀 Gerçi eski sevgilim de beni koçum diye severdi… Kafamda deli sorular 😬
Benimki ne kadar yazmışsa sana da o kadar yazmışlar gerçekten umutsuz olan bacım :)
Kiz sana da ceo mu asılıyor
Ayol nedir bu bizdeki cazibe cekicilik

Wp’da bir saat sonra mesaj silemez ki. Max 10 dakika sonra falan silinebiliyor sonra kalkıyor o özellik. Bir saat cevap vermedim mesajları silmiş demişsiniz o kısmı anlamadım.

Yani ilgisi mi var diyorsun canim
Adam evli ustelik
Maalesef ki çoğu insanı evli olması engellemiyor. Anlattıklarına bakarsam benim görüşüm senden hoşlandığı yönünde kesinlikle mesajlarına cevap verme versen bile samimi cümleler şakalar yapma tersini yaptığın an seninde ilgin olduğunu düşünmeye başlayacaktır.

Zengin olsa sana bakmaz zaten, gider 20’lik çıtırla takılır. Ne yapsın 30’unda karta kaçmış sevişemeyen kadını 😂
E herkes hareketlerinden bana ilgisi oldugunu cikardi demek ki beni begeniyor
Hem zengin hemde benden hoslanmasini hemde sevgilim olmasini cekemiyorsun degil mi
Kiskan catlaaaa

E herkes hareketlerinden bana ilgisi oldugunu cikardi demek ki beni begeniyor
Hem zengin hemde benden hoslanmasini hemde sevgilim olmasini cekemiyorsun degil mi
Kiskan catlaaaa
Yok ben sevgilisi olduğu halde evli adamların ilgisinden hoşlanan kadınları pek kıskanmam. Hatta böyle gözlerimi kısıp dudağımı büzüp içimden iyyykkk derim.

Yok ben sevgilisi olduğu halde evli adamların ilgisinden hoşlanan kadınları pek kıskanmam. Hatta böyle gözlerimi kısıp dudağımı büzüp içimden iyyykkk derim.
Hayır sevgilisine de aşk duymuyor hala gözü de sağda solda. Aşk ne desen sözlüğe bakacak gariban. Acınacak halde yazık aşk ne bilmiyor kurumuş kalmış. Yaşlı içi geçmiş evli erkek ve kırkında anasıyla yaşayan bir abazaya kalmış gözü hala sağda solda yazık dersin en fazla

Hayır sevgilisine de aşk duymuyor hala gözü de sağda solda. Aşk ne desen sözlüğe bakacak gariban. Acınacak halde yazık aşk ne bilmiyor kurumuş kalmış. Yaşlı içi geçmiş evli erkek ve kırkında anasıyla yaşayan bir abazaya kalmış gözü hala sağda solda yazık dersin en fazla
Ya öyle yoklukta ki evli adamların, eli çükünde gezen 40’lıkların ilgisinden medet umuyor. En üzücü kısmı da ciddi ciddi bunları kıskandığımızı düşünmesi.

Zaten bunu da anlamani beklemiyordum
Ilgisinden hoslanmiyorum aksine oyle birsey varsa netlestirip uzak kalmak niyetim.
Cunku sevgilimi coook seviyorum 7 yildir bu boylee

Zaten bunu da anlamani beklemiyordum
Ilgisinden hoslanmiyorum aksine oyle birsey varsa netlestirip uzak kalmak niyetim.
Cunku sevgilimi coook seviyorum 7 yildir bu boylee
Sevdiğin için mi kısmetlerin kaçmasın diye gizliyorsun sevgilini? Ne büyük sevgi yarabbim 😂

Sevdiğin için mi kısmetlerin kaçmasın diye gizliyorsun sevgilini? Ne büyük sevgi yarabbim 😂
Sevgimin buyuklugunu kimseye ispatlamak zorunda degilim hele ki sanaaa:sinirli::sinirli:
Arkadas cevreme işyerindekilere soyledim saklamiyorum artik akraba ve aileme soylemedim sonra dugun ne zaman diye tuttururlar

Back
X