Yoneticinin Hal ve Hareketleri

Wp’da bir saat sonra mesaj silemez ki. Max 10 dakika sonra falan silinebiliyor sonra kalkıyor o özellik. Bir saat cevap vermedim mesajları silmiş demişsiniz o kısmı anlamadım.
Yahu sende takila takila ona mi takildin ayol ben baktigimda silinmisti ne kadar sonra sildi dakika tutmadik heralde

Maalesef ki çoğu insanı evli olması engellemiyor. Anlattıklarına bakarsam benim görüşüm senden hoşlandığı yönünde kesinlikle mesajlarına cevap verme versen bile samimi cümleler şakalar yapma tersini yaptığın an seninde ilgin olduğunu düşünmeye başlayacaktır.
Sadece selamlasiyorum o kadar

Hayır sevgilisine de aşk duymuyor hala gözü de sağda solda. Aşk ne desen sözlüğe bakacak gariban. Acınacak halde yazık aşk ne bilmiyor kurumuş kalmış. Yaşlı içi geçmiş evli erkek ve kırkında anasıyla yaşayan bir abazaya kalmış gözü hala sağda solda yazık dersin en fazla
Cok kırıcı

Umutsuz bunların hepsi şaka değil mi ? O flortler, yenge mevzuları vs hepsi geyik. İtiraf et rahatla

Umutsuz bunların hepsi şaka değil mi ? O flortler, yenge mevzuları vs hepsi geyik. İtiraf et rahatla
Yemin ederim hepsi gercek
Yani boyle birsey yaptığını gorsem birinin psikolojisi bozuk aşırı salak falan gozuyle bakardim net
Sonucta zaman kiymetli neden burda vaktimi bosa harciyayim
Derdime care ariyom sadece

Back
X