- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Adam beni koruyup kolluyor uzak durursam ayip etmis olurum ortada art niyet yoksaNetleştirip napcan? Netleştirmeden de uzak dur?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam beni koruyup kolluyor uzak durursam ayip etmis olurum ortada art niyet yoksaNetleştirip napcan? Netleştirmeden de uzak dur?![]()
Kiskanmayipta napiyon acabaaaaaYa öyle yoklukta ki evli adamların, eli çükünde gezen 40’lıkların ilgisinden medet umuyor. En üzücü kısmı da ciddi ciddi bunları kıskandığımızı düşünmesi.
Yahu sende takila takila ona mi takildin ayol ben baktigimda silinmisti ne kadar sonra sildi dakika tutmadik heraldeWp’da bir saat sonra mesaj silemez ki. Max 10 dakika sonra falan silinebiliyor sonra kalkıyor o özellik. Bir saat cevap vermedim mesajları silmiş demişsiniz o kısmı anlamadım.
Sadece selamlasiyorum o kadarMaalesef ki çoğu insanı evli olması engellemiyor. Anlattıklarına bakarsam benim görüşüm senden hoşlandığı yönünde kesinlikle mesajlarına cevap verme versen bile samimi cümleler şakalar yapma tersini yaptığın an seninde ilgin olduğunu düşünmeye başlayacaktır.
Sen bunlara bakma canısı ,adam sana deliler gibi aşıkYahu sende takila takila ona mi takildin ayol ben baktigimda silinmisti ne kadar sonra sildi dakika tutmadik heralde
Işık yakacaktim adamaaTövbesteyşın.
Adam 50 yasında, yazıyla elli.
İlgisi olsa ne, olmasa ne ?
Hayır ilgisi olursa ne olacaktı, orayı şaapamadım.
Aynı anda kaç kişi limiti var :)Iliski ciddiye binmeden kimseye soylememe karari aldim gelen kismetleri de tepmeyeyim diye
Cok kırıcıHayır sevgilisine de aşk duymuyor hala gözü de sağda solda. Aşk ne desen sözlüğe bakacak gariban. Acınacak halde yazık aşk ne bilmiyor kurumuş kalmış. Yaşlı içi geçmiş evli erkek ve kırkında anasıyla yaşayan bir abazaya kalmış gözü hala sağda solda yazık dersin en fazla
Tek kisi tabikiiAynı anda kaç kişi limiti var :)
Gecen gunde kalpli gunaydin mesaji atmisti orda ne demek istedi senceSen bunlara bakma canısı ,adam sana deliler gibi aşık
Cuma mesajıyla bence ,niyetim ciddi demek istiyor
![]()
Bence evlilik teklifi etmiş ama yine de sen bilirsinGecen gunde kalpli gunaydin mesaji atmisti orda ne demek istedi sence
Umutsuz bebeeem, artık bu gerçekle yüzleşmen lazım. İnan ki kıskanılacak bir tarafın yok.Kiskanmayipta napiyon acabaaaaa
Pekiiii gecen gun yaptigim hatali bi isin fotosunu atmisti duzeltiyorum diyince bu son uyarim bir daha yapma demisti ne demek istedi senceBence evlilik teklifi etmiş ama yine de sen bilirsin![]()
Ayol ne gerek var yanitsiz birakmayaUmutsuz her yorumu cevaplama, üç hafta sonrasına konunu uplamak için birkaç tanesini bırak e mi?
Eşeğin başı olabilir miPekiiii gecen gun yaptigim hatali bi isin fotosunu atmisti duzeltiyorum diyince bu son uyarim bir daha yapma demisti ne demek istedi sence
Umutsuz aynı mesajı düzenli aralıklarla tekrar tekrar cevaplayabilme yeteneğine sahipUmutsuz her yorumu cevaplama, üç hafta sonrasına konunu uplamak için birkaç tanesini bırak e mi?
Yemin ederim hepsi gercekUmutsuz bunların hepsi şaka değil mi ? O flortler, yenge mevzuları vs hepsi geyik. İtiraf et rahatla
Çok içten söylüyorum, umarım öyledir. Umarım bizimle dalga geçiyordurUmutsuz bunların hepsi şaka değil mi ? O flortler, yenge mevzuları vs hepsi geyik. İtiraf et rahatla