- 14 Haziran 2019
- 16.044
- 81.297
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
acaba kaçıncı şıktaki garibanı kafalayacak yazık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba kaçıncı şıktaki garibanı kafalayacak yazık
18+ bir dizinin 23 bolumunun listelenmis hali gibi degil mi :)
Diğerleri yüz vermedi. En iyi ihtimal 22, ama o da sapık işteacaba kaçıncı şıktaki garibanı kafalayacak yazık![]()
Hiç bu açıdan bakmamıştım18+ bir dizinin 23 bolumunun listelenmis hali gibi degil mi :)
Oooo my got
Yok yok o değil. Bu annem göster ama elletme dedi kızlarından. Sadece öbüşüyor.Bu umutsuz yarım saat şey yapan üye miydi![]()
Az kalsın yanlış yerden girecektim konuyaYok yok o değil. Bu annem göster ama elletme dedi kızlarından. Sadece öbüşüyor.
Erkek millet iste Nabiz yoklamis bence. Yaslarimiz yakın olsa vs diyerekte benden sana zarar gelmez imaji ciziyor. Bence durum böyle. Yuz vermeyin.Selam Canlarim
Kafam allak bullak
Yani acaba oyle birsey olabilir mi diyorum
Birde yada tesadüf falandir diyorum.
Konuya gelecek olursam cogunuzun bilecegi uzere bir firmada calisiyorum.
Genel mudurle aramız iyi
Ama sanki bana gereginden fazla yakin davraniyor gibi geliyor yada ben oyle anliyorum.
Isyerinden biri bana iftira atip isten cikarmak istemisti mesela engel oldu şahit gosterdi gercegi ortaya cikardi vs vs
Sonra beni aramisti bende digeri icin benle ugrasmaya devam ederse bir sonraki adimi Allah gostermesin biriyle adimi cikartir isyerinde dedim
O da evet yaşlarımız yakin olsa bunların arasinda birsey var o yuzden koruyor surekli kizi diyecekler ama ben haksizliga gelemiyorum kul hakkidir bu falan dedi bacim diyerek konustu ustelik.
Bir story paylassam cevap veriyor.
Gecen gece de mesaj atti bana beni sen mi aradin diye hayir aramadim diyince kusura bakma umutsuzlari karistirmisim dedi. Halbuki whatsapptan yaziyor profilimde gorunuyor yani
Bundan 1 ay once de is cikisi eve gittigimde mesaj atmisti mekan ismi vererek şuraya gidiyorum nerdesin yazdi sonra mesaji okumadim sadece ustten baktim aradan 10 dk gecti gulucuk emojisi koydu sonra 1 saat cevap vermedim mesajlari sildi.
Baskasina atacakken bana atti desem ust uste aralikli olarak mesajlar atti hic birinde mi farketmedi diyorum.
Acaba ben mi yanlis anliyorum.
Fikrinizi almak istedim canlar
Yahu aslinda tam da o sekilde bakmak gerekiyor :)Hiç bu açıdan bakmamıştım![]()
Siz şu evli iş arkadaşına aşık olan ilgi delisi bayanmiydiniz ? Karıştırıyorsam affolaSelam Canlarim
Kafam allak bullak
Yani acaba oyle birsey olabilir mi diyorum
Birde yada tesadüf falandir diyorum.
Konuya gelecek olursam cogunuzun bilecegi uzere bir firmada calisiyorum.
Genel mudurle aramız iyi
Ama sanki bana gereginden fazla yakin davraniyor gibi geliyor yada ben oyle anliyorum.
Isyerinden biri bana iftira atip isten cikarmak istemisti mesela engel oldu şahit gosterdi gercegi ortaya cikardi vs vs
Sonra beni aramisti bende digeri icin benle ugrasmaya devam ederse bir sonraki adimi Allah gostermesin biriyle adimi cikartir isyerinde dedim
O da evet yaşlarımız yakin olsa bunların arasinda birsey var o yuzden koruyor surekli kizi diyecekler ama ben haksizliga gelemiyorum kul hakkidir bu falan dedi bacim diyerek konustu ustelik.
Bir story paylassam cevap veriyor.
Gecen gece de mesaj atti bana beni sen mi aradin diye hayir aramadim diyince kusura bakma umutsuzlari karistirmisim dedi. Halbuki whatsapptan yaziyor profilimde gorunuyor yani
Bundan 1 ay once de is cikisi eve gittigimde mesaj atmisti mekan ismi vererek şuraya gidiyorum nerdesin yazdi sonra mesaji okumadim sadece ustten baktim aradan 10 dk gecti gulucuk emojisi koydu sonra 1 saat cevap vermedim mesajlari sildi.
Baskasina atacakken bana atti desem ust uste aralikli olarak mesajlar atti hic birinde mi farketmedi diyorum.
Acaba ben mi yanlis anliyorum.
Fikrinizi almak istedim canlar
Umutsuz diyince gözüme feriştah yenge canlanıyor ondanYahu aslinda tam da o sekilde bakmak gerekiyor :)
Hizli giden adam,komsunun polis kardesi,kucuk ogretmen.. Ama benim Favorim 1.sezon 7. bolum Tokat'taki Adam (neden diye sorma,hicbir fikrim yok)
Bu tamamen ic dunyasinda yasamis oldugu fanteziler silsilesinin disa vurumu :)
Aahahah kahkaha attımYahu aslinda tam da o sekilde bakmak gerekiyor :)
Hizli giden adam,komsunun polis kardesi,kucuk ogretmen.. Ama benim Favorim 1.sezon 7. bolum Tokat'taki Adam (neden diye sorma,hicbir fikrim yok)
Bu tamamen ic dunyasinda yasamis oldugu fanteziler silsilesinin disa vurumu :)
Iyi fikir kiiiizzSen bi gelinlik al koy köşeye diyorum.
En olmadı evin içinde giyer alırsın hevesini.
Heee cok komikAahahah kahkaha attım
Keşke yıl yıl sezonlara ayırsaydım ya, üşendim şimdi.
Kiz yengem ne alaka simdiUmutsuz diyince gözüme feriştah yenge canlanıyor ondan![]()
Yok kız ben hep gülürüm. Ama senin konularında da eğlendiğim doğrudurHeee cok komik
Benim konularimda olmasa gulecegin yok