Merhabalar,
2 aydır bir markette çalışıyorum. İşe çok istekli gittiğim söylenemez... İşle ilgili bazı eksikliklerim olduğu için yöneticiden uyarı aldım. Tamam buna bir şey demiyorum ama kişilik yapımla ilgili uyarması sinirimi bozdu. Asık suratlıymışım, müşteriyle ilgilenmiyormuşum(iş arkadaşlarım şahit en iyi şekilde ilgileniyorum), benim özel hayatımda, aile hayatımda problemim varmış diye düşünüyormuş, beni diğer arkadaşlara sormuş bu kız hep böyle mi diye... Evet modum düşük, işi de çok severek yapmıyorum ama çalışıyorum (çalışkan olduğumu kabul ediyor). Burası samimi bir ortam yönetici de soğuk, katı biri değil benden samimiyet bekliyor sanırım... Daha önce de uyarmıştı kendini kasma rahat ol diye...
Ben diğer arkadaşlarla zamanla iletişim kurmaya başladım zaten bunları görmüyor. Birileri kuyumu mu kazıyor bilmiyorum. Benimle ilgili bir şey mi dediler diye sordum... böyle bir şeyi ciddiye almayacağını (bu tarz bir şey) söyledi ama ben güvenemiyorum artık kimseye... Zamanla içerideki dengeleri çözmeye başladım zaten. Diğer arkadaşlar benden daha asık yüzlü ben niye mimlendim ki...
Tamam; çok konuşkan, kendini ifade eden biri değilim... Diğer çalıştığım mağazada sessiz, sakin biri olarak tanınıyordum ama böyle bir uyarıyla karşılaşmadım hiç. Diğer çalıştığım yer daha kalabalıktı, herkesle muhabbetim vardı ama bunlar zamanla oluştu...