- Konu Sahibi blankenese
-
Tek kişilik elyaf yorgan mı sizinki?Benimki 7 kiloluk benim yorgan cok buyuk belki bundandir ama girmiyor benim yorgan
Hyr 2 kisilikTek kişilik elyaf yorgan mı sizinki?
Ben çift kişilik yorgan bile yıkıyorum. Arçelik StainPro 10124D 10 kgMerhabalar, en azından tek kişilik yorgan yıkayabileceğim büyüklükte bir çamaşır makinası almak istiyorum. 7 kiloluk Arçelik yada Samsung çamaşır makinalarında yorgan yıkayabilir miyim yoksa daha büyük bir şey mi almam gerekir?
Çift kişilik yün yorgan elyaf hepsini yıkıyor. Yorgan programı var. Hatta yolluk kilim filan hepsini yıkıyorumMerhabalar, en azından tek kişilik yorgan yıkayabileceğim büyüklükte bir çamaşır makinası almak istiyorum. 7 kiloluk Arçelik yada Samsung çamaşır makinalarında yorgan yıkayabilir miyim yoksa daha büyük bir şey mi almam gerekir?
Benim 9 kilo çift kişilik tam sığıyor daha küçüğe sığmaz gibiMerhabalar, en azından tek kişilik yorgan yıkayabileceğim büyüklükte bir çamaşır makinası almak istiyorum. 7 kiloluk Arçelik yada Samsung çamaşır makinalarında yorgan yıkayabilir miyim yoksa daha büyük bir şey mi almam gerekir?
9-10 kiloluk çamaşır makinelerinde daha az kiloda çamaşır yıkamak makineye zarar veriyor diyorlar ama siz az çamaşır da yıkıyor musunuz?Ben çift kişilik yorgan bile yıkıyorum. Arçelik StainPro 10124D 10 kg
Sebebi neymiş zarar vermesinin?9-10 kiloluk çamaşır makinelerinde daha az kiloda çamaşır yıkamak makineye zarar veriyor diyorlar ama siz az çamaşır da yıkıyor musunuz?
o kadar büyük hacimde kazana az çamaşır koymak yıpratıyormuş kazanı, özellikle sıkarken. Ben genel olarak tek kişilik çamaşır koyacağım havluları falan biriktiririm sorun değil ama tshirtleri vs fazla biriktiremem o nedenle tedirgin oldum. Ama bir yandan da aldığım makineyle yorgan vs yıkayabilsem çok iyi olur.Sebebi neymiş zarar vermesinin?
9 kiloluk alin muhakkak 7 kilo yorgan battaniye icin cok azMerhabalar, en azından tek kişilik yorgan yıkayabileceğim büyüklükte bir çamaşır makinası almak istiyorum. 7 kiloluk Arçelik yada Samsung çamaşır makinalarında yorgan yıkayabilir miyim yoksa daha büyük bir şey mi almam gerekir?
Hiç duymamıştım böyle birşeyo kadar büyük hacimde kazana az çamaşır koymak yıpratıyormuş kazanı, özellikle sıkarken. Ben genel olarak tek kişilik çamaşır koyacağım havluları falan biriktiririm sorun değil ama tshirtleri vs fazla biriktiremem o nedenle tedirgin oldum. Ama bir yandan da aldığım makineyle yorgan vs yıkayabilsem çok iyi olur.
ben de yeni duydum bunu :/Hiç duymamıştım böyle birşeyBen de sorayım bu konuyu.
Yıkıyorum bazen acil gerekiyor 2-3 parça bile yıkadığım oluyor. Ama dediğiniz gibi bir durum yok. Arçeliğin bu makinesi zaten yıkanan çamaşırı yoğunluğuna ağırlına göre su ve enerji kullanıyor. Aynı durum bulaşık makinelerinde de geçerli. Yarısını yıkamak için ayrı programları var. Bir sıkıntı olmuyor9-10 kiloluk çamaşır makinelerinde daha az kiloda çamaşır yıkamak makineye zarar veriyor diyorlar ama siz az çamaşır da yıkıyor musunuz?
Böyle bir durum yok hanımefendi. Belki modelden modele fark vardır orasını bilemiyorum. Benim teyzemde aynı modeli kullanıyor. Kız kardeşim 9 kilo olanı kullanıyor.o kadar büyük hacimde kazana az çamaşır koymak yıpratıyormuş kazanı, özellikle sıkarken. Ben genel olarak tek kişilik çamaşır koyacağım havluları falan biriktiririm sorun değil ama tshirtleri vs fazla biriktiremem o nedenle tedirgin oldum. Ama bir yandan da aldığım makineyle yorgan vs yıkayabilsem çok iyi olur.
Merhabalar, en azından tek kişilik yorgan yıkayabileceğim büyüklükte bir çamaşır makinası almak istiyorum. 7 kiloluk Arçelik yada Samsung çamaşır makinalarında yorgan yıkayabilir miyim yoksa daha büyük bir şey mi almam gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?