- 2 Ağustos 2013
- 38.216
- 127.930
- 798
- Konu Sahibi blankenese
-
Benimki LG 17 kilo yikama, 10kg kurutma, 4 kg kuru temizleme yapiyor. 2 yildir kullaniyorum Dosta dusmana tavsiye ederim.. 1 yorgan nedir, 2 tane yika bacim..
Camasir falan ayirmiyoruz, renk koruyucu mendili atiyoruz tek seferde isler bitiyor.
[/QUOTE
bu çok pahalıymış :)
7 kiloluk arçelikte çift kişilik silikon yorganı yıkıyorum. Tek kişilik kalın battaniyede yıkadım. Sorun olmuyor.Merhabalar, en azından tek kişilik yorgan yıkayabileceğim büyüklükte bir çamaşır makinası almak istiyorum. 7 kiloluk Arçelik yada Samsung çamaşır makinalarında yorgan yıkayabilir miyim yoksa daha büyük bir şey mi almam gerekir?
Makinenizin modelini yazabilir misiniz?Sansung eco bubble 9 kilo çift kişilik kalın yorgan yıkıyorum. Ağzı baya geniş makinenin daha kolay sığıyor.
modelini yazabilir misiniz?Siemens 9 kiloluk çamaşır makinem var üzerinde yorgan yıkama ayarı var. Tavsiye ederim.
Arçelik'in hangi modeli yazabilir misiniz?Arçelik 9 kiloluk çamaşır makinası tavsiye ederim yorgan da yıkarsın 2 kişilikte tek kişilikte buhar programı felan var leke programı var aşırı memnunum
Arçelik'in hangi modeli yazabilir misiniz?
modelini yazabilir misiniz?
Bu makinede 30 dk veya 40 dklık program var mı acaba?Ben çift kişilik yorgan bile yıkıyorum. Arçelik StainPro 10124D 10 kg
Evet günlük yıkaması var 28 dklık. Genelde zaten onu kullanıyorum. Sesi de hiç yok. Çalışıp çalışmadığını bile anlamıyorsunuzBu makinede 30 dk veya 40 dklık program var mı acaba?
Yün yorgan da yıkıyorum. Hiç uğraşamam içini aç yünü havalandı ayrı yıka kurut tekrar dik filan. Atıyorum bembeyaz çıkıyor. Odaya çamaşır telinin üstüne de açıyorum 3 günde kuruyorBu makinede 30 dk veya 40 dklık program var mı acaba?
Arçelik 9 kiloluk çamaşır makinası tavsiye ederim yorgan da yıkarsın 2 kişilikte tek kişilikte buhar programı felan var leke programı var aşırı memnunum
Merhaba. Kısa programi da var mı? Kısa programi kac dakika sürüyor?Pro smart inverter
Yorgan yıkarken sıktırıyor musunuz yoksa sulu cikarip asiyor musunuzSiemens 9 kg lik çamaşır makinem ama çift kişilik elyaf yorganım öyle kolay sığmıyor baya savaşıyorum içine girmesi için
Geçen yıkadığımda mesela katlı kalan bazı yerler hiç ıslanmamıș bile şaşırdım yani.
Markadan markaya değişiyor sanırsam iç kazan büyüklüğü annemin LG nin 9 kg i benimkinden baya büyük iç hacmi mesela
SıktırıyorumYorgan yıkarken sıktırıyor musunuz yoksa sulu cikarip asiyor musunuz
Islak agırlıkta düsün 10kg al derimMerhabalar, en azından tek kişilik yorgan yıkayabileceğim büyüklükte bir çamaşır makinası almak istiyorum. 7 kiloluk Arçelik yada Samsung çamaşır makinalarında yorgan yıkayabilir miyim yoksa daha büyük bir şey mi almam gerekir?
28 dakika 20 dakika 40 dakika hangisini istersen sıcaklık derecesi ve sıkma derecesine göre değişiyorMerhaba. Kısa programi da var mı? Kısa programi kac dakika sürüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?