Yorgun, yıpranmış ve bıkmışım artık

Çok ama çok dolusunuz haklısınızda.. gözyaslarını tutunca boğazda agrır hersey olur salın gitsin rahatlatıyor.. kesin kararınızı verdkten snra bosanma olursa eğer snrasını düşünün. suan için hersey belirsiz daha öncede yasadgnz bi süreç olmuş. O sürece kadr ki kısmını biliyosnuz zaten. tek korkunuz bosanmaktan sonrasıysa korkmayın maddi olarak imkanınız varsa ve calısıyorsanız iş zaten kafa dagıtıyor. Arkadaslarnzda varsa sosyal destek önemli bunları psikolog söylemişti bu arada.. hatta bi psikologa gitsenize ne yasıyosunuz ne istiyosunuz gerckten beraber çözümlersiniz . Yorgunum konusmak istemiyorm diyosnz ama bi haftaya bu haliniz değişir ozmn gidersnz olmaz mı?
Salıcam salamıyorum … …
Boşandıktan sonra Allahın izniyle hallederim her şeyi…
Sevmiyorken boşanmak isterdim.
Bunu nasıl aşacağım Onunla kalmak beni yıpratıyor gayretsiz yorucu…
Sevmeden boşanmak kolay olurdu…
Davayı ben mi açsam onu mu beklesem acaba beni mi bekliyor açmak için kendi adım atacak mı böyle varsayımlarım başladı.
Çıkan benim evden benim açmamı bekliyorsa eğer çabası olmalı.Çabasız halini kaldıramıyorum bu da bi konu benim için

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Dilerim senin için de beklediğinden çok daha kolay ve güzel olur her şey. Teselli etmek değil ama gerçekten yaşamın çok değerli olduğuna inandığım için yazdım. Yorgunsun ve düzelmeyecek hale geldiyse seni aşağı çeken ağırlığı bırakma zamanı gelmiştir artık. Elinden geleni yaptıysan artık elini çekme zamanı. Üzüntünü dikkate almayan biri için üzülmek neden? Sana varlığıyla dost olmayan birinin yokluğuna acımak neden? Dinleneceksin mutlaka zamanla. Hayatta geçmeyen ne var? Bugüne kadar belki ne zor günler geçirdin. Hepsi tarih oldu şimdi. Bu da öyle olacak. Zaman ver kendine lütfen.
Çok teşekkür ederim.. Yaşayıp yazdığın o kadar anlaşılıyor ki okudukça içimden akıp gitti sözlerin.
Böyle cümlelere ihtiyacım olduğunu anlıyorum şuan..
bu soru işaretlerini duymaya
Hayatta her şey geçiyor evet. Bana 2 ay önce 4 ay önce şunları diyordu…
Bir gün ölürsem 2 gün ağlarsın di mi sadece ? Saçmalam böyle şeyler söyleme derdim.
Yok ya güzelsin, yolun açık nolcak . hadi 40 gün ağladın diyelim işte bu kadar diyordu.herkes unutuluyor sende hemen unutursun diyordu.
Şunu bil ki onu sevdiğimi biliyordu 2 sene önceki boşanma evresinden sonra ben değiştim kabul ediyorum. kendimi korumaya aldım şımarmaması düzelmesi için çok uğraştım sevgim şımartmıştı ve kaybetmekten korkmaz hale gelmişti ve bu soruları bana yöneltmeye başladı… onu sevdğimden emindi yıllarca ondan da ben emindim. Hayatında en cok bana güvenir..
Şuan görüyorum ki bir sayfayı takibe almış.
“Güzel sevmedi” diye. Benim ondan vazgeçtiğimi düşünüyorsa da gayret etmeli yanlış mıyım?
Gayreti yoksa beeeeeeen artık duramammmmmm ki

"Valiz toplarken yardım edeyim mi diyor?.... Bitti dediysen bitmiştir dedi" .

Es tarafindan da zaten bitmis artik.

O kadar yil beraber olmanin getirdigi bir aliskanlik sonrasi, tabi ki ilk zamanlarda kolay olmayacaktir ama boyle bir hayattan cok daha iyi olacagi kesin.

Zaten calisiyormussun, hafta sonu da sosyal aktivite ya da dil kursu derken, bir bakmissin ki Yeni hayatina adapte olmussun
Evet böyle söyledi.

Evden cıkmadan dava acmanız gerekirdi aslnda yani bi öfkeyle değilde oturup konusup heeseyi halledip anlasmalı acmalıydınz. Bildğim kadaryla dava acmadan evi terk etmek kusur sayılıyor eger darp falan yoksa eöin değilim yanlıs yönlendirmiş olmayayım.
Sevgi öyle bisey değil ki bi tuşu olsada herkes istediğinde tuşa basılsa ve sevgi bitse.. artı eksi listesi yapın bence bi.
Bunları psikologlada konusun col detay bilmiyorum hoş bilsemde her ilişkinin dinamıği hissettirdikleri farklı yönlendirme yapmak yanlıs olur.. kararınızdan emin olana kadr bekleyin ama cok tereddütlüsünüz biraz kafanızı dinleyin simdilik

Evden cıkmadan dava acmanız gerekirdi aslnda yani bi öfkeyle değilde oturup konusup heeseyi halledip anlasmalı acmalıydınz. Bildğim kadaryla dava acmadan evi terk etmek kusur sayılıyor eger darp falan yoksa eöin değilim yanlıs yönlendirmiş olmayayım.
Sevgi öyle bisey değil ki bi tuşu olsada herkes istediğinde tuşa basılsa ve sevgi bitse.. artı eksi listesi yapın bence bi.
Bunları psikologlada konusun col detay bilmiyorum hoş bilsemde her ilişkinin dinamıği hissettirdikleri farklı yönlendirme yapmak yanlıs olur.. kararınızdan emin olana kadr bekleyin ama cok tereddütlüsünüz biraz kafanızı dinleyin simdilik
1 hafta oldu kafamı dinledim ama harekete geçemedim daha. Öylece düşünüyorum hiç bir paylaşımda hiç bir harekette bulunmadan işten cıkıp kafa dağıtıp eve ablama geliyorum. Evden yine işte sonra uyuyorum günlerim böyle geçip gidiyor ..

Çok teşekkür ederim.. Yaşayıp yazdığın o kadar anlaşılıyor ki okudukça içimden akıp gitti sözlerin.
Böyle cümlelere ihtiyacım olduğunu anlıyorum şuan..
bu soru işaretlerini duymaya
Hayatta her şey geçiyor evet. Bana 2 ay önce 4 ay önce şunları diyordu…
Bir gün ölürsem 2 gün ağlarsın di mi sadece ? Saçmalam böyle şeyler söyleme derdim.
Yok ya güzelsin, yolun açık nolcak . hadi 40 gün ağladın diyelim işte bu kadar diyordu.herkes unutuluyor sende hemen unutursun diyordu.
Şunu bil ki onu sevdiğimi biliyordu 2 sene önceki boşanma evresinden sonra ben değiştim kabul ediyorum. kendimi korumaya aldım şımarmaması düzelmesi için çok uğraştım sevgim şımartmıştı ve kaybetmekten korkmaz hale gelmişti ve bu soruları bana yöneltmeye başladı… onu sevdğimden emindi yıllarca ondan da ben emindim. Hayatında en cok bana güvenir..
Şuan görüyorum ki bir sayfayı takibe almış.
“Güzel sevmedi” diye. Benim ondan vazgeçtiğimi düşünüyorsa da gayret etmeli yanlış mıyım?
Gayreti yoksa beeeeeeen artık duramammmmmm ki
Acaba duygularınla oynamak için mi takibe aldı? Ben sosyal medyadan hiç anlamam ama senin bakacağını biliyorsa ve daha önce böyle oyunlar oynadıysa seninle, aklını karıştırmak için yapmış olabilir. Sorunları güzelce çözmek yerine böyle oyun oynamayı seven erkekler de var. Yıllarca hep merhamet gösterdiysen, onun üzüntüsünü unutturmak için kendi acını bastırdıysan huyunu çok iyi bildiği için kıyamayacağını düşünmüştür. Ben eşimde böyle şeylere şahit olunca eşinizden de bekledim açıkçası. Eğer tahminlerim doğruysa bu oyunlarla ömür geçmez. İnsan yanında yetişkin, aklı başında bir erkek istiyor. Çabasız, umursamaz, şımarık bir çocuk değil! Gayret etse bile ne kadar samimi ve süreli olacak bunu tahmin etmek de güç. Gel git gel git daha çok zamanın da boşa geçebilir.

Dhaa zamanı değil demekki kendinizi hazır hissedince konusur kararınızı verirsiniz. Asıl istediğiniz karsı taraftan çaba görmek ama o çabayı görmedikcede daha cok üzülüyosunuz.. kesin kararlı mısınız boşanmakta?

Yorgun , yorgunum…
Öyle yorgun öyle bıkkınım ki hayatımın en zor günlerini geçirdim ve artık yoruldum bitsin diyerk eşime haykırdım.
Evden ayrıldım.
İşime yakın bir ev tutup yaşamayı düşünüyorum.
8 yılın sonunda yalnız yaşayabilir miyim onsuz yaşarken neler yaşarım, bilmiyorum.
Beni neler bekliyor anlatır mısınız ben çok yoruldum artık …
Ya ben size hak veriyorum ama eşinizin bu çocuksu yönünü neden bu kadar abartıyorsunuz benim eşimde öyledir bende onunla beraber çocuklaşırım daha güzel olur kahkahalarla dolariz.. bosanacak kadar sorun olmamali...insanlar ne çabuk bosayin,boşanın der oldu mutlu olamayan baskasinin evliliğini bu denli etkilenememeli

Acaba duygularınla oynamak için mi takibe aldı? Ben sosyal medyadan hiç anlamam ama senin bakacağını biliyorsa ve daha önce böyle oyunlar oynadıysa seninle, aklını karıştırmak için yapmış olabilir. Sorunları güzelce çözmek yerine böyle oyun oynamayı seven erkekler de var. Yıllarca hep merhamet gösterdiysen, onun üzüntüsünü unutturmak için kendi acını bastırdıysan huyunu çok iyi bildiği için kıyamayacağını düşünmüştür. Ben eşimde böyle şeylere şahit olunca eşinizden de bekledim açıkçası. Eğer tahminlerim doğruysa bu oyunlarla ömür geçmez. İnsan yanında yetişkin, aklı başında bir erkek istiyor. Çabasız, umursamaz, şımarık bir çocuk değil! Gayret etse bile ne kadar samimi ve süreli olacak bunu tahmin etmek de güç. Gel git gel git daha çok zamanın da boşa geçebilir.
Çok haklısın tekrar tekrar okuyacağım bu paragrafı. şimdi uyusam iyi olacak. 6:30 da kalkıyorum 😢 iyi geceler

Şöyle kötü biri böyle kötü biri ama seviyorum !
Kafasını duvara vuran emoji..

Ya ben size hak veriyorum ama eşinizin bu çocuksu yönünü neden bu kadar abartıyorsunuz benim eşimde öyledir bende onunla beraber çocuklaşırım daha güzel olur kahkahalarla dolariz.. bosanacak kadar sorun olmamali...insanlar ne çabuk bosayin,boşanın der oldu mutlu olamayan baskasinin evliliğini bu denli etkilenememeli
Son cümlenizi üzerime alındım açıkçası. Siz büyük problemler yaşamamış olabilirsiniz, dilerim asla yaşamazsınız, ancak yaşayanlar birbirlerini daha kolay anlayabiliyor. Arkadaşımızın bahsettiği çocukluk sizin anladığınız türden komiklik, neşe içeren bir çocukluk değil gibi görünüyor. Yetişkin, evli bir erkekten beklenen destek, ilgi ve dostluk yoksunluğundan bahsedilmiş. Sizin yazdığınız maksatta ben mutlu olamadım, herkes ayrılsın niyetinde değiliz burada.

Dhaa zamanı değil demekki kendinizi hazır hissedince konusur kararınızı verirsiniz. Asıl istediğiniz karsı taraftan çaba görmek ama o çabayı görmedikcede daha cok üzülüyosunuz.. kesin kararlı mısınız boşanmakta?
Çocukla evli gibiyim.. Yetişkin ve merhameti zamanla azalan biri oluverdi.. 10 yıldır birlikte 8 yıldır evliyiz. 15 yaşımda tanıdım onu lisede.. 2,5 yıl flört sonra ayrılık üniversite bitti yolda karşıma çıktı bana içindekileri döken sayfalarca yazılar yazdı ve ikna etti beni tekrar yola çıktık sevdim çok sevdim yine ve 2014 te evlendik ..Değişti ama büyümedi bir türlü şımardı şımarttım belki… Sözleri var ki bıçaktan keskin
Bazende nefesimi içine çeker son 1 senede yaptı yine nefesini ver nefes alayım derdi ..
Herşey sevgi değil ben çok yorgunum beni anlasın diye yalvardım bize yardım et büyü artık dedim verdiği cevap şu oldu artık sana şaka yapmıcam… ben ne diyorum o ne diyor Türkçe değil yabancı dilde konuşur gibi hissettirdi bana ve böyle böylr yıprandım

Son cümlenizi üzerime alındım açıkçası. Siz büyük problemler yaşamamış olabilirsiniz, dilerim asla yaşamazsınız, ancak yaşayanlar birbirlerini daha kolay anlayabiliyor. Arkadaşımızın bahsettiği çocukluk sizin anladığınız türden komiklik, neşe içeren bir çocukluk değil gibi görünüyor. Yetişkin, evli bir erkekten beklenen destek, ilgi ve dostluk yoksunluğundan bahsedilmiş. Sizin yazdığınız maksatta ben mutlu olamadım, herkes ayrılsın niyetinde değiliz burada.
.

hayat hep ciddiyetle süremeyeceğinden Beraber çocuklaşıp gülmekten bahsetmiyorum .

Erkekler anlamakta güçlük cekebiliyor duygusal isteklerimizi.. biraz bekleyin hayatı onsuzda bi deneyimleyin bakalım.. hemen bişeyier yapmak bosanmak zorunda değilsiniz

Birde zor bi dönemdesiniz aileyle alakalı sanırım iyice yaptgı söylediği anlamamsı ekstra rahatszı edici olmus sizin için

Tek başıma gezmek, istediğimi giyip süslenmek, istediğim zaman yemek yapıp yapmamak. Paramı özgürce harcamak bunlarla ilgili hiç bir sorun yaşatmadı bana.Bana kıyamazdı ve istediğim gibi davrandı alanıma saygı duydu bende onun alanına saygı duydum.
Ama beni çok yordu cocukluğu , olgunlaşmaması en önemlisi aile bireylerimin başına gelen talihsiz olaylara merhametinin az olması, hiç olmaması bana çok ağır geldi artık kaldıramadım.yalnızlaştırdı beni kabullenemedim.
Ayrılığın ilk zamanları çok zor olacağını düşünüyorum benim için.
Dedikleriniz işe yarar öneriler teşekkür ederim.
Rica ederim
Bol şans 🤞

Back
X