- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Maalesef gün içinde sürekli insanlarla muhatabım ve dışarı yansıtınca sorun oluyor müşteri açısından.Bu kadar yorgunluk üstüne anlayışsız ve saygısız insanlarla muhatap olunca kendimi zor tutuyorum. Gün içinde dinlenme başımı dinleme mola verme imkanım yok, insanlar sürekli Güleryüz aşırı ilgi robot gibi insan bekliyorlar, kimseyi memnun edemiyorsunuz.Yorgunken herkes gergin olur diye düşünüyorum..tahammül sınırım azalıyor o yüzden öyle anlarda kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorum..
Kızlar merhaba, bu benim yaşadığım bir sorun. Çok yorgunken gergin oluyorum ister istemez ve bunu dışarıya yansıtıyorum. Özellikle haftasonu dinlenemediğimde haftaiçi de işte yoruluyorum ve tahammül sınırım düşüyor.
Siz bu durumu yaşıyor musunuz? Yaşayanlar varsa paylaşım yaparlarsa çok sevinirim.
Hayır etraftaki insanlardan sinirimi almaya çalışmıyorum ama tahammül seviyem azalıyor, şöyle ki tüm gün saygısız ve terbiyesiz insanlarla muhatabım, bir yerden sonra onlara karşı sakin kalamıyorum, mimiklerimle konuşmamla bir şekilde belli ediyorum.Sorunu kendi icinizde yasiyorsaniz mesele degil ama etrafa ve alakasiz kisilere sariyorsaniz hatalisiniz. Yani dusunun simdi ben evde cocuk bakiyorum temizlik yemek yapiyorum ve yorulmusum. Esim disarida calisiyor,eve gelmis yorgun. O bana catsa ben ona catsam ortada ne evlilik kalir ne erkek ne kadin
Baskalarina yansitiyorsunuz yani yine de. O da bir zarar bence. Ki zaten kendinize dert etmissiniz bu durumu ki konu acmissiniz. Kendinize bir terapi uygulamaniz mumkun yine de. Telkin yontemiyleHayır etraftaki insanlardan sinirimi almaya çalışmıyorum ama tahammül seviyem azalıyor, şöyle ki tüm gün saygısız ve terbiyesiz insanlarla muhatabım, bir yerden sonra onlara karşı sakin kalamıyorum, mimiklerimle konuşmamla bir şekilde belli ediyorum.
Psikolojik olarak yıpranıyorum yani.
Telkin yöntemi ile terapi nedir?Baskalarina yansitiyorsunuz yani yine de. O da bir zarar bence. Ki zaten kendinize dert etmissiniz bu durumu ki konu acmissiniz. Kendinize bir terapi uygulamaniz mumkun yine de. Telkin yontemiyle
Kendi kendinizi iyilestirmeye calisacaksiniz yani. Evet yoruldum ama su isi bitirdimTelkin yöntemi ile terapi nedir?
Benim eşim de böyle çok yorgunken gergin oluyo suratı asık oluyo bende deli gibi yorgunsam bile gülümsemeye sakin olmaya çalışırım yorgunluk gelip geçici ama kalp kırmak öyle değil eşimin suratı asık olunca sinir oluyorum kaç kere demişimdir eve girerken kapının dışında bırakcan bu suratı karına güzel davrancan diyeKızlar merhaba, bu benim yaşadığım bir sorun. Çok yorgunken gergin oluyorum ister istemez ve bunu dışarıya yansıtıyorum. Özellikle haftasonu dinlenemediğimde haftaiçi de işte yoruluyorum ve tahammül sınırım düşüyor.
Siz bu durumu yaşıyor musunuz? Yaşayanlar varsa paylaşım yaparlarsa çok sevinirim.
Kızlar merhaba, bu benim yaşadığım bir sorun. Çok yorgunken gergin oluyorum ister istemez ve bunu dışarıya yansıtıyorum. Özellikle haftasonu dinlenemediğimde haftaiçi de işte yoruluyorum ve tahammül sınırım düşüyor.
Benim eşim de böyle çok yorgunken gergin oluyo suratı asık oluyo bende deli gibi yorgunsam bile gülümsemeye sakin olmaya çalışırım yorgunluk gelip geçici ama kalp kırmak öyle değil eşimin suratı asık olunca sinir oluyorum kaç kere demişimdir eve girerken kapının dışında bırakcan bu suratı karına güzel davrancan diye
İşte günde milyon kişi ile muhatap olanlardan biri de benim :) O yüzden iş açısından çok da şükredemiyorum.Ben de yorgun ve aç olunca stres katsayım artar. Bazen çabuk sinirlenirim bazen yorgunluktan sinirlenmeye bile üşenirim.
Benim düzenli uyku uyuyayım dinleneyim imkanım yok çünkü uyku ayarı belli olmayan küçük çocuğum var. Bazen aralıksız uyuyor bazen sürekli kalkmalı.
Hele haftasonlarım nasıl gelip geçiyor anlamıyorum sürekli koşturmaca.
Yani tavsiye verecek durumda değilim :)
Yine de galiba sizden kötü durumda olanları düşünmek işe yarar. Elinizdeki imkanları düşünün.
Mesela biraz önce bir devlet dairesine gittim bir iş için. Günde kaç bin kişi ile muhattap oluyorlar insanda kafa mı kalır dedim içimden.
He özlük hakları benimkinden iyi mi iyi ama çekilecek dert değil be dedim işime kısmen şükrettim :)
Ama işte bir yere kadar İnan’ın ki benim eşimde çok yoruluyo ama yorgunluktan surat asınca sıkıveresim geliyo boğazını insan eşiyle bir ömrü geçiriyo ondan Güler yüz bekliyo lay lay gülün demiyorum sadece gülümsemeyi eksik etmeyin bu bile çok önemliBen eşime ve aileme yansıtmamaya çalışıyorum ama bazen ister istemez yansıyor. En azından böyle zamanlarda sakin kalıp kafa dinlemek istiyorum, eşimin bu konuda anlayışlı olmasını istiyorum sadece.
Hayat şartları şehir kargaşası nedeniyle genel olarak gerginlik herkesde sözkonusu belki sizi rahatlatacak bi müzik fayda sağlayabilir.Kızlar merhaba, bu benim yaşadığım bir sorun. Çok yorgunken gergin oluyorum ister istemez ve bunu dışarıya yansıtıyorum. Özellikle haftasonu dinlenemediğimde haftaiçi de işte yoruluyorum ve tahammül sınırım düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?