yorgunum, yılgınım, bıkkınım

Zaten bunu siz atlatmadan düşünmesi gereken eşin
Nasıl rahat eder anlamam mantık dışı
Sorun eşinde ,biran evvel al tavrını bu sizi gitgide yıpratır.
Ayrıca madem böyle bir cevap veriyor evet istemiyorum de gitsin
Bu ne ya bakıcıları olun diyemi almış hayret birşey neyin kafasını yaşıyor eşiniz .
Ben öyle düşünüyorum
Benimle sırf onun ailesine bakmam için evlenmiş
Sırtımda yükler
bide tüm gün çalışan bir bayanım

Daha ne yaşamanız gerek cinnet geçirmek için ki zaten fazla fazla çektirmiş ve çektiriyorlar 7 sülaleye geçicekler nerdeyse.
Sen bilirsin ya çekiceksin ağzını açmadan yada kötü olcan ama mutlu olcan.
yok zaten eşime söyledim
Artık ben ailenden hiç kimseyle pek muhattap olmak istemiyorum diye
Galiba yakın zamanda bütün bağlarımı koparacağım
Ama eşiminde artık bir dur demesi lazım

Ben öyle düşünüyorum
Benimle sırf onun ailesine bakmam için evlenmiş
Sırtımda yükler
bide tüm gün çalışan bir bayanım

Valla ben kıyamam çalışan bir kadın olarak size çünkü yorgunluğun en üst seviyesini yaşıyorum zaten
bu yüzden anlıyorum sizi.
Zaten yeterince stres ve yorgunluk yaşıyoruz insan eve gelince 1.80 uzanmak ister
Bunu yapamıyorsam evliliğin ne anlamı kaldı
Bu adama ne cilve yapabilirsin ne somurtabilirsin ne gezebilirsin ne tozabilirsin
Resmen hayatı size daraltmış yahu !
Yerinizde olsam bu huyundan vazgeçmiyorsa bakıcı tutmayı başka eve taşınmalarını önerirdim
Bunu da kabul etmiyorsa NE HALİN varsa GÖR be adam derdim

yok zaten eşime söyledim
Artık ben ailenden hiç kimseyle pek muhattap olmak istemiyorum diye
Galiba yakın zamanda bütün bağlarımı koparacağım
Ama eşiminde artık bir dur demesi lazım

AYNEN EN BAŞTA ERKEK ADAM OLACAK. KİMSE ONA AİLENİ BIRAK TERKET DEMİYOR GELİP GİTCEKLER TABİ AMA AİLESİNE YAPIŞAN ERKEK BÖYLE EVLİLİĞİ BİTİRİYOR.

anlatıyorum ama kültür farkı olunca anlamıyor
ben duşa bile girmeye çekinen bir insanım
bunu deyince sen benim kardeşimi istemiyorsun tavrına giriyor
Kızım harbi safmısın ya.
Evet istemiyorum diyeceksin, 3-5 gün değilki bu. Aylarca yıllarca insan kendi kardeşini bile istemiyor. O ev sizin özel alanınız, banyodan istediğiniz şekilde çıkıp, eşinize istediğiniz gibi dokunabilmeniz lazım.
Ee evlilik denen bişey yok ortada diyorsum, maaşım iyi kendi kendime yeterim diyorsun, niye hala bu adama ultimotomu veremiyorsun ki? Seni kaybetmek pahasına 7/24 ailesi ile yaşamayı tercih ediyorsa, otursun kardeşiyle poliscilik oynasın, anasın dizinde yatıp tv seyretsin. Ben kocayım diye ortalıkda dolanmak niye. Tek ahkam kesebildiği sen varsın sanırım.

Hayır sabah sabah ben niye sinir oluyorsam, işim başımdan aşkınken...

Kalacak başka yeri yok mu kaynjnizin seviyosun uz ki sabrediyisunuz eşiniz ne iş yapıyo rahat edemediğiniz i anlattigiznizda tepkisi ne oldu size üç ay da uzun bi süre ya haklısınız rahat etmemekle

yüz vermeyin yüz verdikce ileriye gidiyorlar. kendine ev tutsun. esin boyle bişeyi kabul etmeden önce sizinde fikrinizi alması lazım. sonucta evde kaynın varken rahat edemeyeceksin rahat oturup kalkamıcaksn eşinle özel konusmalarınız kendi evinde gizli mi yapacaksın. erkek aileleri işin içine girdimi o evde huzursuzluk çıkıyor hep

ben sizi anlamadım. kaynım iyi biri diyorsun, kv ile eşim anlayışsız emrivakilerle yaşıyorum diyorsunuz ama adım atmıyorsunuz. kaynınız iyi biri olsa size yük olmazdı. kendi evinde çalışsın sınava. polyannacılık oynuyorsunuz bana göre. bu durumdan memnun olmadığınıza göre, herkese göre en önemli kriter olan ekonomik özgürlüğünüz varken bunlara katlanmak niye?

dedim ya yorgunum diye
halim yok
yoksa dayanacak mecalim kalmadı
İyi de hem gücünüz var hem de bile bile sıkıntılı bir evliliği çekmeye devam ettiğiniz sürece hiç bir zaman dinlenemeyeceksiniz ki.
Gerçekten anlamıyorum,böyle ağlanıp üzülüp "maddi gücüm var ama yorgunum boşanamam" deyince içiniz mi rahatladı yani şimdi?
Adamın sizi aciz görmesi çok iğrenç değil mi?

çalışıyorum ve genelde evimi de b.k götürüyor. doğru düzgün yemek bile pişirmem , ütüyü elime yeni geçen ay aldım 2.5 senedir. eşim değil kardeşini 3 ay yatılı getirmek habersiz akşam çayına çağıramaz rezil rüsva oluruz. bence kendinizi paralamayın bu kadar. evin işlerini salın bırakın biraz. eşiniz kardeşini sizin izniniz olmadan getirdi ise hizmetini de kendisi yapsın. gün içinde gidin yatak odanıza yatın uzanın, çıkın gezin dolaşın çamaşırı yemeği ütüyü bulaşığı bir bırakın.

eşinizin biraz huzuru kaçarsa geri adım atacaktır. hem onun istediğini yapıp hem de adamı bu kadar rahat ettirmeyin

Kızım harbi safmısın ya.
Evet istemiyorum diyeceksin, 3-5 gün değilki bu. Aylarca yıllarca insan kendi kardeşini bile istemiyor. O ev sizin özel alanınız, banyodan istediğiniz şekilde çıkıp, eşinize istediğiniz gibi dokunabilmeniz lazım.
Ee evlilik denen bişey yok ortada diyorsum, maaşım iyi kendi kendime yeterim diyorsun, niye hala bu adama ultimotomu veremiyorsun ki? Seni kaybetmek pahasına 7/24 ailesi ile yaşamayı tercih ediyorsa, otursun kardeşiyle poliscilik oynasın, anasın dizinde yatıp tv seyretsin. Ben kocayım diye ortalıkda dolanmak niye. Tek ahkam kesebildiği sen varsın sanırım.

Hayır sabah sabah ben niye sinir oluyorsam, işim başımdan aşkınken...
ya şimdi hepiniz haklısınız
ama şu lanet olasıca terör yüzünden çocuk ne dersaneye gidebiliyor nede başka birşey yapıyor
bende vicdanen bunun rahatsızlığını duyuyorum
ama eşim çok tuhaf şeyler ifade ediyor
mesela diyorum ki dersaneden gelirken haber versin banyo ya gireceğim
ee o zaman ben yurda vereyim madem bu kadar rahatsızsın diyor bende ne alaka diyorum
Banyodan çıkınca belki musait olmam diyorum ve bununla tehtid ediyor beni
sonra da en ufak şeyde sen benim ailemi istemiyorsun diyecek

İyi de hem gücünüz var hem de bile bile sıkıntılı bir evliliği çekmeye devam ettiğiniz sürece hiç bir zaman dinlenemeyeceksiniz ki.
Gerçekten anlamıyorum,böyle ağlanıp üzülüp "maddi gücüm var ama yorgunum boşanamam" deyince içiniz mi rahatladı yani şimdi?
Adamın sizi aciz görmesi çok iğrenç değil mi?
Ben evlenirkende param vardı, evliykende
Keşke para herşeyi hallediyor olsaydı önce mutluluk satın alırdım.
Benim aciz konumda olduğum bir durum yok bu platformun adı bir derdim var
yani insanlar ağlayıp kendilerini ifade etmek için geliyor
bende biliyorum boşanmayı ama bana göre en basit ve kolay yöntem
yalnızca ilerde bir evliliği bitirdiğim için vicdan azabı çekmemek için
bütün çabam buna anlayacağınız

ben sizi anlamadım. kaynım iyi biri diyorsun, kv ile eşim anlayışsız emrivakilerle yaşıyorum diyorsunuz ama adım atmıyorsunuz. kaynınız iyi biri olsa size yük olmazdı. kendi evinde çalışsın sınava. polyannacılık oynuyorsunuz bana göre. bu durumdan memnun olmadığınıza göre, herkese göre en önemli kriter olan ekonomik özgürlüğünüz varken bunlara katlanmak niye?
ama şu lanet olasıca terör yüzünden çocuk ne dersaneye gidebiliyor nede başka birşey yapıyor
ee o zaman ben yurda vereyim madem bu kadar rahatsızsın diyor bende ne alaka diyorum

Kalacak başka yeri yok mu kaynjnizin seviyosun uz ki sabrediyisunuz eşiniz ne iş yapıyo rahat edemediğiniz i anlattigiznizda tepkisi ne oldu size üç ay da uzun bi süre ya haklısınız rahat etmemekle

Aslında yurda çıkmak mantıklı; bir çok çocuk kendi evi yerine daha disiplinli bir ortam olsun diye yurdu tercih ediyor sınav dönemlerinde.
Eğer siz sadece bu banyo olayından rahatsız oluyor, 3 ay idare ederim diyorsanız, en güzeli banyonuzu akşam saatlerine ayarlamak, ya da sabah erken.
Kitlesemde ben de rahatsız olurum, ben banyodayken eve giren çıkan olursa.

Maddiyat varsa boşan gitsin ne demek acaba. Ne yani bi süreden sonra ipler kopsa da eşe para icin mi tahammul ediliyor. Yani eşinden geciniyorsan kal sabret , kendi paran gecinmeye yetiyorsa terket. Belki de bu param var sana muhtac degilim mantığı erkekleri biz bayanlardan uzaklastiran. Erkek parayi kadina vermeyince cimri ya da bana bakamiyo olur. Kadin vermeyince de ayaklarim üstünde duruyorum sana minnetim yok olur. Gerçekten cok basitlesmis evlilige bakış. Konu sahibi öncelikle kafanızı toplamaniz ne istediginize karar vermeniz gerekiyor. Yani o kadar karisiksiniz ki tam olarak ne istediginiz belirsiz. Kayniniz iyi ama 3 ay sabredemiyorsunuz. Belliki bazı şeyler icinizde cok yer etmis ve ufacik sey bile tahammulunuzu zorlar olmus. Ben asla diger arkadaslar gibi iki tarafı da bilmeden ve olaylara hakim olmadan bosanin diyemem üstüme vazife degil. Bu vebali alamam.

Back
X