- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
bende böyle düşünenlerden olduğum için sabrediyorumMaddiyat varsa boşan gitsin ne demek acaba. Ne yani bi süreden sonra ipler kopsa da eşe para icin mi tahammul ediliyor. Yani eşinden geciniyorsan kal sabret , kendi paran gecinmeye yetiyorsa terket. Belki de bu param var sana muhtac degilim mantığı erkekleri biz bayanlardan uzaklastiran. Erkek parayi kadina vermeyince cimri ya da bana bakamiyo olur. Kadin vermeyince de ayaklarim üstünde duruyorum sana minnetim yok olur. Gerçekten cok basitlesmis evlilige bakış. Konu sahibi öncelikle kafanızı toplamaniz ne istediginize karar vermeniz gerekiyor. Yani o kadar karisiksiniz ki tam olarak ne istediginiz belirsiz. Kayniniz iyi ama 3 ay sabredemiyorsunuz. Belliki bazı şeyler icinizde cok yer etmis ve ufacik sey bile tahammulunuzu zorlar olmus. Ben asla diger arkadaslar gibi iki tarafı da bilmeden ve olaylara hakim olmadan bosanin diyemem üstüme vazife degil. Bu vebali alamam.
bazı arkadaşlar bunu acizliğin iğrençliği olsa da bu böyle
evet bütün herşeyi tek bir konuda toplamak çok zor olduğu için belki karmaşık geldi size
asıl tek konu eşim ve kv
onlar ben sanki zorundaymışım gibi tavırdalar
ben bunu ALLAH rızası için yapıyorum
istiyorum ki insanlarda ya kızım yada karıcığım Allah senden razı olsun desinler
Çünkü zorundaymışım gibi olunca kalbim kararıyor